Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#668077 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668066

Nem kell ezt "túlgondolkodni"... viszont úgy látom, hogy a mi játékosunk megengedett magának egy kis lustálkodást így pénteken!

#668066 birkanyiiroo Előzmény: #668063

Én sem, de ha ez kell a longhoz, akkor szívesen úgy teszek, mintha hinnék benne... "Duplagondol" technika, vagy ha úgy tetszik, mindkét oldal megszorzása -1-el. :)

#668063 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668052

200-ig? Az már minősithetetlenül nagy mutyi lenne(és felháborító :-)! Persze kit érdekel, ez itt a "tőzsde" vagy valami hasonló izé.... Nem hiszek a 200-ban! :-)

#668052 birkanyiiroo Előzmény: #668050

Minél nagyobb a pesszimizmus a papírral kapcsolatban, annál közelebb a fordulat! Részemről már nagyon pesszimista vagyok, szerintem 200-ig is lemehet :o))

#668050 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668046

Jó lesz bizony.... csak mikor? :-) Én is valamiféle "manővert" látok a történések mögött, viszont "lemanöverezhetik" 260 alá is(na ezt sem gondoltam volna régebben) november végéig.... aki szerencsés pillantban teszi meg a tétjét (és jelentős mennyiséggel) az szépen kereshet majd vele(talán). Az a Hrvatski Telekom még az új ATL-en is sokkal jobban "értékelt" mint Mtel . Hajrá! Az utolsó fillérig előre :-)

Nem lehet túl nagy baj, …

#668046 birkanyiiroo

Nem lehet túl nagy baj, mert a Hrvatski Telekom (51%-os leány) is tegnap esett új ATL-re. Valami régiós nagybüfis mutyi vagy az anyától induló manőver lesz a leöntések mögött. Jó lesz ez! :D

#667967 rbbj11 Előzmény: #667876

van egy utolsó hullám. És ennek kiemelkedő forgalmára mondják, hogy megöli a trendet, ennyi.

Én nem vettem, még nincs elég nagy lendülete, ez a -1,68% nem elég. Kéne egy -3 - -4%-os nap, ott belevennék.

#667947 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667939

A Telkó az unortodox növekedési irányt választotta! Azért az nagyon szép, hogy a Mutter az szárnyal (biztos új szeretője van), ez meg....( a kurv@ anyját :-), de biztosan csak mostoha gyermek ez az izé.

#667919 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667916

:-))) Na meg ugye a "siker és győzelem szektor" az most nagyon megy! Mellesleg, "Stadionépítésbe" és Közgépbe beszállnék, ha még maradnak négy évig!

Re: ezért esik ...

#667907 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667752

"állam biztos nem, sima MSCI speka sztm plusz a cég árazása... Bár MSCI miatt csak 6-7 millió darabot kell eladni... "

Esetleg lennél oly szíves és elmagyaráznád nekem, hogyan jött ki ez a 6-7 millió darab?

Szerintem ennél sokkal többről lehet szó(bár lehet, hogy tévedek).

#667902 wnprt Előzmény: #667899

És ha beesik 200-ig? Jövőre nem lesz osztalékrally, sztem ezzel a papírral nem érdemes foglalkozni, az egész telekom szektornak nincs ígéretes jövője.

#667899 pikke Előzmény: #667876

Tegnap vettem, stoppoltam 290-nél, 250-260 körül újra beszállok úgy érzem :)