Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#667972 Borska Előzmény: #667952

ez most nem hit kérdése volt :) ezek a menetek kalkulálhatóak illetve sejthetőek, na ez most jó nagyképűen hangzott :) de nem az, azt sejtettem hogy s&p 1670-75ig gond nélkül korrekciózhat és ez viheti a dax-ot is, de az indikátorok amit figyelek napközbe beadták a long menet vége jelet, és elvileg a short nyitás jelet, én 15p-n kereskedem dax-on ilyenkor, napi trédek max 2-3óra kifutással számolva, indulásban nem is nézett ki rosszul, de volt egy durva megrántás, aminek oka tuti van :) és ez valószínű túlmutat a sima korrekción, de én nem tudok róla, ebből kifolyólag stoppolódott a pozi, és amire megjött a teljesüléséről az sms már messze szált az index , futni utánna pedig nem akartam

TA alapon ez erős long, brutál rántás, szerintem lassan megtudjuk a funda okot is, na arra kétesélyes a dolog ,mert akik előre tudták azok ha realizálnak akkor valószínű a jó hírre rántás után nem marad más mint egy tüske és indul vissza le a dolog, de ha olyan fajsúlyú sztori lesz ami tovább viszi a szekeret akkor akár új csúcsok is jöhetnek

#667953 big-ebuy Előzmény: #667952

vigyázzni mert lehet egy álletörés még aztán sztem 9000 felé megyünk:)mondjuk a fele 8592 kb

#667886 Csilla76 Előzmény: #667862

én nem idegesítem magam vele:-)

kicsiket mozgás van. inkább megvárom a jó long belépőt.

egyébként az nagy esés előtt a múlt héten, folyamatosan visszatért ide. 8636 köré.

Én egy óvatos shortot me…

#667862 Borska

Én egy óvatos shortot megpróbáltam 8634ről

#667785 Daxofon Előzmény: #667776

viszont mostmár megvolt a rés is megvolt Ricsi varázsszáma is... mehetünk short-ra

csak rossz adatok voltak

mire ez a nagy emelkedés :-(

#667782 Csilla76 Előzmény: #667776

hát nem késlekedik az index. míg nem néztem rá, már meg is csinálta a dealt. mindjárt betölti a rést is.

#667731 Csilla76 Előzmény: #667588

hallgttam reggel a gazdasági rádiót. azt mondták, hogy lehet még egy nagyobb rengés és akkor talán a politikusok engednek a nyomásnak és megegyeznek..addig jó a short is.

FSTE-ben meg daxban nincsen fent egy rés? mintha lenne. 8608-8624

uk: 6459-6478

#667724 Csilla76 Előzmény: #667629

az univerzum meghallgatta a kívánságomat. ma nem akartam sokat kereskedni, viszont le akartam zárni a nyitott tranzakciókat. mindet lezártam, reggel meg nyitottam hozzá a dax longot. 8557en és lezártam 8591-en. meg ausztrált is. azoknak most jó lett a munkanélküliségi ráta. érdemes őket is kereskedni.