ez most nem hit kérdése volt :) ezek a menetek kalkulálhatóak illetve sejthetőek, na ez most jó nagyképűen hangzott :) de nem az, azt sejtettem hogy s&p 1670-75ig gond nélkül korrekciózhat és ez viheti a dax-ot is, de az indikátorok amit figyelek napközbe beadták a long menet vége jelet, és elvileg a short nyitás jelet, én 15p-n kereskedem dax-on ilyenkor, napi trédek max 2-3óra kifutással számolva, indulásban nem is nézett ki rosszul, de volt egy durva megrántás, aminek oka tuti van :) és ez valószínű túlmutat a sima korrekción, de én nem tudok róla, ebből kifolyólag stoppolódott a pozi, és amire megjött a teljesüléséről az sms már messze szált az index , futni utánna pedig nem akartam
TA alapon ez erős long, brutál rántás, szerintem lassan megtudjuk a funda okot is, na arra kétesélyes a dolog ,mert akik előre tudták azok ha realizálnak akkor valószínű a jó hírre rántás után nem marad más mint egy tüske és indul vissza le a dolog, de ha olyan fajsúlyú sztori lesz ami tovább viszi a szekeret akkor akár új csúcsok is jöhetnek