Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#666077 Kissherceg Előzmény: #666040

1000-1500 tonnát szeretne összegyűjteni a háztartásokban és templomokban parlagon lévő aranyból az indiai ékszerszövetség, így segítve a kormány azon erőfeszítését, hogy az aranyimport csökkenésén keresztül mérséklődjön az ország folyó fizetési mérlegének rekordméretűre duzzadt hiánya, idézi a Conclude.

Az arany összegyűjtése az indiai központi bank ügynökeként tevékenykedő kereskedők feladata lesz. Három éven belül 1000-1500 tonnányi sárga nemesfémet mobilizálhatunk – reménykedett a The All India Gems and Jewellery Federation (GJF) korábbi elnöke, Ashok Minawala. A siker érdekében az eddig tétlenül heverő aranyakat tulajdonosaik egy banki letétszámlára tehetnék, ami után aranyban vagy rúpiában kifejezett kamatot kapnának. A szövetségnek 600 ezren a tagjai – köztük gyártók, nagy- és kiskereskedők, elosztók, laboratóriumok, drágakövekkel foglalkozó tudósok, dizájnerek és társszövetségek. Őket egyébként a GJF egy másik program – bizalmi védjegy angolul: Trust Mark Model (TMM) – keretében segíti, hogy vállalkozásuk a meglévő rendszerek, eljárások, gyakorlatok alkalmazásán keresztül növekedhessen és a kockázatkezelés révén még hatékonyabbá váljon.

sztem ez az 1265-1275-ös…

#666040 ikszf

sztem ez az 1265-1275-ös sáv az utolsó támasz az 1180 előtt

#665919 big-ebuy Előzmény: #665918

pániknál vigyázni,usa f.háza bezárt még nincs egyezés

ütik azt jobban is ha akarják

ta-t pszihóval kell használni

Ez a csapkodás, amit mos…

#665196 TrendMan

Ez a csapkodás, amit most az ezüst csinál emlékeztet arra, amit 18.90 és 20,10 között csinált jó ideig nyár közepén.

Onnan akkor felfelé tört ki.

#662332 Ibiza Előzmény: #662322

tegnap leszúrásban lefeleztem pakkot most adtam el a maradék felét.

Ez certi közel a kiütés..átmennék másikba de 24.-e a lejárat.

Nyomtam egy Bux hati shortot..

szerk: a hatikkal nincs szerencsém..az arannyal mindig keresek..tán egyszer szopatott be.

ja meg vettem mol certit tegnap..már jól hoz

kiszálltam aranyból..kös…

#662316 Ibiza

kiszálltam aranyból..köszönjük.