Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#665653 Turkoglu Előzmény: #665620

Jön a hűvös, sz@rt nézni még fotelból is mazohizmus nem még kinn a szélben...

Képzeld mennyien lettek volna, ha még az eső is esett volna...

#665636 TrendMan Előzmény: #665622

Szabicsra szerintem a válogatottban szükség lenne még.

Alig játszott mostanában végig egy-egy meccset, utoljára talán a svédek elleni hazai EB selejtezőt.

És ott ő lőtte a vezető gólt.

#665622 Sumér harcos Előzmény: #665535

Szabics: "Nyáron amúgy is abbahagytam volna"

Ausztriában azért olyan vélemények is akadnak, amelyek nem értenek egyet a magyarral. A korábbi sokszoros válogatott, jelenleg már tévés szakértőként tevékenykedő Heribert Weber így értékelte a történteket:

– Soha életemben nem láttam még ilyen rejtélyes történetet a futballban. Érthetetlen számomra, hogy az életkor alapján határozzák meg egy ember képességeit – mondta.

http://www.csakfoci.hu/node/149319

#665535 matgab Előzmény: #665531

32 évesen visszavonulni, ezen csodálkozom.

Akkor még azért van 1-2 év az emberben. Persze, ha most kínálták fel neki a pozit...

Mindenesetre Brazíliában ezek szerint már nem hisz a válogatott.

#665531 Kissherceg Előzmény: #665475

válogatottba még jó lesz...

Az osztrák Sturm Graz szombati bajnoki mérkőzése előtt elbúcsúztatta visszavonuló magyar labdarúgóját, Szabics Imrét.

Az egyesület honlapjának tájékoztatása szerint a Wacker Innsbruck ellen 1-0-ra megnyert találkozót megelőzően a klubvezetés egy 216-os számú mezzel köszönt el a pályán a 32 éves légióstól - arra utalva, hogy 1999 és 2003, illetve 2010 és 2013 között összesen ennyi tétmeccsen lépett pályára grazi színekben. Az Ausztriában 42 gólig jutó Szabics korábban a Ferencváros mellett a német Stuttgartban, Kölnben, Mainzban és Augsburgban is megfordult.

A 35-szörös válogatott játékos a továbbiakban a Sturm tehetségkutató stábjában kap szerepet.

#665475 Ricsi Előzmény: #665471

Jah, és az egyik utazótársam ízig-vérig újpesti, de ő sem jár már hazai meccsekre azonos megfontolások miatt. Ha ide üres stadionok kellenek, ám legyen...

#665474 Ricsi Előzmény: #665471

Már nem szívügyem, utoljára 2 éve az mtk-fradi 4-2 voltam. Akkor sem sírtam, mert kitették a lelküket.

Hazai meccsekre nem megyek, mert nem vagyok hajlandó kiváltani semmiféle kártyát. 7 éves koromtól járok meccsre, nem vagyok bűnöző meg kopasz verekedős, engem ne rabosítsanak.

Sok-sok stadionban voltam már európaszerte, mindenhová beengedtek mindenféle kártya nélkül, még egy AS ROMA-LAZIO meccsre is, ami pedig kicsit nagyobb biztonsági kockázat, mint mondjuk a fradi-mezőkövesd.

#665471 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #665444

Jól van na! Csak húztalak egy picit :-) Látom Neked szívügyed a fradi! Múltkor megnéztem a Fradi-Újpestet az elejétől a végéig, az volt az egyik abból a kb 5 Magyar bajnokiból ,amit végignéztem az elmúlt 5-8 évben.... kb 15 éve nem voltam bajnoki meccsen, pedig szeretem a focit(talán éppen ezért nem voltam), nem nekem való már ez a szánalom amit itt foci néven művelnek.

Valszeg, valamikor majd a felcsúti stadionnak is az lesz a sorsa, mint a ceausescu félének, mikor majd lekopnak a "támogatók".

#665444 Ricsi Előzmény: #665436

Ha már dózsa...

Amikor kaptunk egy hatost, akkor sem szóltam semmit, mert nem volt szaga a meccsnek. Mondom, én utoljára ezt a meccset láttam gázosnak, de az is volt, beugrott, 1985-ben volt, ha minden igaz.

kaptunk azóta is ki már, de amit ma láttam, az mindenen túltett. Valaki eladja a labdát 30 méterre a kapunktól, majd lép kettőt és megáll, nehogy megzavarja az aranylábú akadémistát. Komolyan mondom...

Inkább nem is mondok semmit, de bevágok ide egy cikket okulásként:

http://sportgeza.hu/futball/2013/09/28/ennyi_maradt_ceausescu_futballkalandja_utan/

#665443 Ricsi Előzmény: #665440

A honvéd is kitiltotta, a múlt héten nem is volt szinte néző a stadionban. Ha ez kell nekik, ám legyen. Persze ha nincs néző, nem kell wc-s néni sem, kész nyereség :)

#665440 Sumér harcos Előzmény: #665439

1300 néző nb1-es meccsen,egyszerűen szégyen....

egy pécs meg erre kitiltja az ultráit,vazzz:)minek oda is néző,nem kell az,szotyizik:)

na nyert a kecskemét-ez …

#665439 Sumér harcos

na nyert a kecskemét-ez a beszéd....

hajszálon mult hogy nem mentem 8ra,látom volt 1300néző- ez igen,mehettem volna hangorkánnak..:)

ezen győrön sem tudok elmenni-tipszmix van itt...

de egyébként kecskemét is játszott már idén olyan meccseket,hogy eszem megáll....2-0-ás félidőről 2-5vége vagy mi......meg hasonlok...

http://www.nb1.hu/online-kozvetites/kte-phoenix-mecano-gyori-eto-fc-otp-bank-liga-9-fordulo

#665436 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #665420

Belőled csak a csalódottság beszél! Nem tételezném fel, hogy a kubatov leadta a három pontot a szotyisnak! :-) A meccset nem láttam, a hosszabítás ment már mikor véletlenül odakapcsoltam, oszt kicsit meglepődtem az eredményem... de, amúgy is a Te hibád az egész, minek nézel Magyar bajnokinak látszó izéket! :-) Kezdődik a Real meccs, remélem jól elverik őket! Hajrá Barca, és hajrá Újpest(bár ez kicsit már megkopott nálam mostanában).

Én a Fradi meccset nem n…

#665422 TrendMan

Én a Fradi meccset nem néztem, viszont néztem a MANU - WB Albion meccset. (1:2)

Nézzétek meg az összefoglalót hétfőn este, több momentum is érdekessé teszi.

Ez alapján a meccs alapján úgy tűnik több futball zseni is játszik a WB-ben, nem tudom a reméljük hamarosan teljesen egészséges Gera is hogy fog beférni ide?

Ja és egy Olsson, McAuley belső védő párossal már rég kint lennénk a VB-n.

Ferguson utód - Steve Clarke 0:1

#665420 Ricsi Előzmény: #665414

No, ide kell írnom...

Amíg Kubatov elvtárs a fradi vezetője, addig nem nézek több fradi meccset. Ilyen arcátlan bundát, mint a mai, talán 20 éve láttam, amikor a tatabányától kaptunk ki 2-0ra az üllői úton, amikor edzőt akartak buktatni.

Fabien Barthez http://…

#665414 Sumér harcos

Fabien Barthez

http://hu.wikipedia.org/wiki/Fabien_Barthez

2007-ben visszavonult

Barthez szabadidejében szívesen hódol egyik legnagyobb szenvedélyének, hogy delfinekkel úszkáljon, s továbbá érdemes megjegyezni, hogy a francia futball egyetlen olyan tagja, aki láncdohányos.