Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#665471 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #665444

Jól van na! Csak húztalak egy picit :-) Látom Neked szívügyed a fradi! Múltkor megnéztem a Fradi-Újpestet az elejétől a végéig, az volt az egyik abból a kb 5 Magyar bajnokiból ,amit végignéztem az elmúlt 5-8 évben.... kb 15 éve nem voltam bajnoki meccsen, pedig szeretem a focit(talán éppen ezért nem voltam), nem nekem való már ez a szánalom amit itt foci néven művelnek.

Valszeg, valamikor majd a felcsúti stadionnak is az lesz a sorsa, mint a ceausescu félének, mikor majd lekopnak a "támogatók".

#665444 Ricsi Előzmény: #665436

Ha már dózsa...

Amikor kaptunk egy hatost, akkor sem szóltam semmit, mert nem volt szaga a meccsnek. Mondom, én utoljára ezt a meccset láttam gázosnak, de az is volt, beugrott, 1985-ben volt, ha minden igaz.

kaptunk azóta is ki már, de amit ma láttam, az mindenen túltett. Valaki eladja a labdát 30 méterre a kapunktól, majd lép kettőt és megáll, nehogy megzavarja az aranylábú akadémistát. Komolyan mondom...

Inkább nem is mondok semmit, de bevágok ide egy cikket okulásként:

http://sportgeza.hu/futball/2013/09/28/ennyi_maradt_ceausescu_futballkalandja_utan/

#665443 Ricsi Előzmény: #665440

A honvéd is kitiltotta, a múlt héten nem is volt szinte néző a stadionban. Ha ez kell nekik, ám legyen. Persze ha nincs néző, nem kell wc-s néni sem, kész nyereség :)

#665440 Sumér harcos Előzmény: #665439

1300 néző nb1-es meccsen,egyszerűen szégyen....

egy pécs meg erre kitiltja az ultráit,vazzz:)minek oda is néző,nem kell az,szotyizik:)

na nyert a kecskemét-ez …

#665439 Sumér harcos

na nyert a kecskemét-ez a beszéd....

hajszálon mult hogy nem mentem 8ra,látom volt 1300néző- ez igen,mehettem volna hangorkánnak..:)

ezen győrön sem tudok elmenni-tipszmix van itt...

de egyébként kecskemét is játszott már idén olyan meccseket,hogy eszem megáll....2-0-ás félidőről 2-5vége vagy mi......meg hasonlok...

http://www.nb1.hu/online-kozvetites/kte-phoenix-mecano-gyori-eto-fc-otp-bank-liga-9-fordulo

#665436 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #665420

Belőled csak a csalódottság beszél! Nem tételezném fel, hogy a kubatov leadta a három pontot a szotyisnak! :-) A meccset nem láttam, a hosszabítás ment már mikor véletlenül odakapcsoltam, oszt kicsit meglepődtem az eredményem... de, amúgy is a Te hibád az egész, minek nézel Magyar bajnokinak látszó izéket! :-) Kezdődik a Real meccs, remélem jól elverik őket! Hajrá Barca, és hajrá Újpest(bár ez kicsit már megkopott nálam mostanában).

Én a Fradi meccset nem n…

#665422 TrendMan

Én a Fradi meccset nem néztem, viszont néztem a MANU - WB Albion meccset. (1:2)

Nézzétek meg az összefoglalót hétfőn este, több momentum is érdekessé teszi.

Ez alapján a meccs alapján úgy tűnik több futball zseni is játszik a WB-ben, nem tudom a reméljük hamarosan teljesen egészséges Gera is hogy fog beférni ide?

Ja és egy Olsson, McAuley belső védő párossal már rég kint lennénk a VB-n.

Ferguson utód - Steve Clarke 0:1

#665420 Ricsi Előzmény: #665414

No, ide kell írnom...

Amíg Kubatov elvtárs a fradi vezetője, addig nem nézek több fradi meccset. Ilyen arcátlan bundát, mint a mai, talán 20 éve láttam, amikor a tatabányától kaptunk ki 2-0ra az üllői úton, amikor edzőt akartak buktatni.

Fabien Barthez http://…

#665414 Sumér harcos

Fabien Barthez

http://hu.wikipedia.org/wiki/Fabien_Barthez

2007-ben visszavonult

Barthez szabadidejében szívesen hódol egyik legnagyobb szenvedélyének, hogy delfinekkel úszkáljon, s továbbá érdemes megjegyezni, hogy a francia futball egyetlen olyan tagja, aki láncdohányos.

http://hvg.hu/sport/201…

#664669 Nyeretlen_Keteves

http://hvg.hu/sport/20130926_Szivinfarktust_kapott_egy_FTCjatekos#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_9_26

Ez a gyerek játszott most a Fradi-Újpest meccsen(megnéztem, persze csak tv-ben, mert az elmúlt 20 évben nem nagyon járok meccsre)

Elég tűrhető meccs volt...az elején csodálkoztam, mert első ránézésre inkább egy Szenegál-Nigéria meccsnek tünt(de mind1)

Hajrá Lilák!

#664370 Sumér harcos Előzmény: #664272

Király Ferenc még ezt is mondotta,hogy ki is volt próbálva:)

"Népsport akkori főszerkesztője, aki Mexikóban együtt lakott a csapattal és szinte mindent tudott: „Úgy érzem, most már elmondhatom, miért is született ez a nagy kudarc. A magyar orvosok a világbajnokság előtt néhány hónappal kipróbáltak egy stimulálószert, ami feldobta a játékosokat. Ezt a brazilok ellen próbálták ki és ott bejött, csodálatosan ment a játék. A mérkőzésen akkor idehaza 16 fok volt és durván 100 méterrel voltunk a tengerszint felett. Mexikóban azonban 40 fokban és 1800 méter magasságban ugyanettől a szertől lebénultak a fiúk. Ennek a szernek volt a fedőneve a tészta. Valójában ez egy piros pirula volt, és még csak annyit, hogy a mérkőzés közben Sallait megkérdezték: te sem látod a szovjet kaput? Mire Pici azt mondta, látom, csak mozog.”

De mind Mezey, mind a csapatorvos dr. Mohácsi János azt mondta: semmiről sem tud. Azóta Mezey elődje, Mészöly Kálmán, a korábbi orvosi stáb, illetve számtalan akkori és korábbi válogatott játékos (többek között Nyilasi Tibor) is elismerte, hogy a felkészülés alatt igenis titokban kaptak a játékosok teljesítményfokozó infúziókat. „Ez az infúzió a vér hatékonyságát volt hivatott növelni. Ugyanezt használják a kórházak intenzív osztályán. Ez tulajdonképpen ötszáz darab (!) vitamintablettányit sűrített egybe, amit, ugye drazsé formájában képtelenség lett volna bevenni.” (Gótzy doktor, a Mészöly-válogatott csapatorvosa) A legtöbb forrás megerősíti, hogy a magyar válogatott a többi csapathoz hasonlóan teljesítményfokozó szereket használhatott. Mexikóban azonban ez a korábban sikeres szer csődöt mondhatott, mivel nem kísérletezték ki a mexikói embertelen melegre és az oxigénhiányra. Ez okozhatta a beszámolókban sokszor felbukkanó, katasztrofális eredményre vezető dekoncentráltságot, bénultságot, szédülést, rosszullétet a szovjetek ellen.

#664366 Sumér harcos Előzmény: #664234

"Dinamó Kijev parádés játékkal megnyerte 1986-ban a KEK-et (Athletico Madrid ellen 3:0-ra, ha jól emlékszem...). Mezey erre azt mondta, hogy ez remek, mivel egy csapat pár héten belül nem játszhat mégegyszer ilyen csúcsformában. A szovjet válogatott ugyanis szinte teljesen a kijeviekre épült és szövetségi kapitányként is a kijevi edzőt nevezték ki nem sokkal a VB előtt.

No, hát ebben is tévedett Mezey doktor..."

Ezt kiemelem: " Egy tön…

#664332 TrendMan

Ezt kiemelem:

" Egy tönkrement világban lehetetlenné válik bárminemű egyedi kísérlet a sikeres kitörésre..."

Ez akár általános társadalmi felismerés is lehet.