Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#662426 Sly-- Előzmény: #662420

:-(((

Nagyszerű hírek vannak ebben a topikban. Olvashatjuk majd töménytelenül AT fizetett hsz.-eit minden topikban.

Lassan más sincs az egész stokyn. :((

#662424 Ricsi Előzmény: #662420

És akkor mi lesz a bemutatóval? Én kíváncsi lennék a biztos havi 30%-ra, komolyan mondom :)

#662420 big-ebuy Előzmény: #662419

én is kiszállok innen,minden jót,max csendbe nézem,nincs kedvem dedózni,van elég hülye a országba,azért süllyed a ország is!

#662419 Dénes Előzmény: #662409

és ha megkérhetném, ne is hozzatok szóba !

Se jó értelemben se Ricsi-féle változatban ! :)

nagyon szépen köszönöm !!

Üdv.dénes

#662409 Dénes Előzmény: #662369

Ricsi te ritka gerinctelen féreg vagy !

Köszönöm mind a két embertől a levelet, melyben felhívták a figyelmet rá !) !big-ebuynak, hogy kiállt értem !

Hazudsz:

1/"Dénes idejött, írt mindenfélét" Egyedül én írtam, úgy, hogy mikor kötöttem, mennyit és mikor zártam és NEM UTÓLAG hanem akkor MÉG a kötéskor amikor még bármi lehet ! Ennél tisztább dolog nem létezik !!! nem általánosságban hogy ez lesz meg az lesz az csinálom, konkrétan követhető.

"kötés indult long 3 lot 8307től, meglássuk..:)"

Mindez akkor mikor még 8300 környékén a dax, tehát bármi lehet!!, ez az igazi és korrekt lépés, mikor ezt beírja az ember !! Itt kezdődik ki a hiteles, nem mikor mellébeszélünk.... Mert a valóság követi az embert !!

2/ "amikor mondtam, tegyen már be 1 napos kötéslistát, lássam, akkor sértődötten elment."

Szokásos ferdítés és hazugság. Köze nincs a sértődéshez, elmenetnek ehhez a kérésedhez, hanem az előtte lévő vitához, ott lett elég. MÁR ELŐTTE ELKÖSZÖNTEM, HOGY SZÓBA HOZTAD kicsi féreg !!!!!!!

3/ "Meg berágott ő mindenkire" Kire ? 2 ember vitatkozott velem a több hónap alatt, kettő !

4/ "aki szembesítette a korábbi kijelentéseivel, nem én voltam az egyetlen" Csak te kötöttél bele korábbi kijelentésekbe. A másik úrnak az nem tetszett, hogy ha nyerőben vagyok akkor miért nem csinálom nagyobb tételben miért csak ennyi, ez volt furcsa neki és ezt nem hitte el, de aztán írása szerint megértette.

Nem semmi, hogy valaki írásaiban egy mondat sem igaz.

Szar alak vagy.

Én értem, hogy elment a pénzed és vissza akarod hozni de ne máson verd le !

Se okosabb se szebb nem leszel, ha mindig ott leszel kinek nagyobb a farka......

na pá.......

Többiektől elnézést és sok sikert !

#662394 Csilla76 Előzmény: #662379

és holnap a 3. péntek szeptemberben..lesznek zárások? ha már a jóslásoknál járunk:-D

#662389 Ricsi Előzmény: #662386

Van vételem, csúszó 40-el követem, szóval 40 vissza előtt kellene megütnie. Remélem, összejön :)

#662380 big-ebuy Előzmény: #662371

de ha ide kényszerülök betömök kis pénzt hozzá és megmutatom neked minden hónap végén 1000dollcsiból mit hozok ki,de akkor itt fogok ülni 24h ba,úgy lehet itt keresni csak 200-300dollcsit garantálom,ennél csak több jöhet,október végén kiderül kell e itt ülnöm,,állok elébe

#662379 Kissherceg Előzmény: #662360

ilyen kérdésekkel delphoiban, de ha tökösek is szivatni akarnak, akkor igen, és hétfőn még egy gap fel...

#662372 big-ebuy Előzmény: #662371

ajaj jaj na ne mond kár kár:)de jó hogy te mindent jól tudsz,meg magyarok többsége azért **** a nagy része ......miattad ment el de hagyjuk okoska

#662371 Ricsi Előzmény: #662367

Amikor visszajött 20-ról, várható volt, ekkora lehetőséget nem hagynak ki...

#662369 Ricsi Előzmény: #662361

Ha te mondod:)

Én segíteni akarok, de ha nem kell, akkor legyen, kötögess mint eddig... Kár a pénzedért...

Dénes idejött, írt mindenfélét, amikor mondtam, tegyen már be 1 napos kötéslistát, lássam, akkor sértődötten elment.

Meg berágott ő mindenkire, aki szembesítette a korábbi kijelentéseivel, nem én voltam az egyetlen. Tiszta viktor :D

#662361 big-ebuy Előzmény: #662360

nem csak én nézem és nem önkényes,ez egyik napos trend......de nézd egybe is azok a rések számítanak

nem csodálom baszki dénes is bekattant tőled!!!:)

trendeken belül is van trend de szarok rá,keress ki hogy akarsz pénzt,én se okoskodom itt,meg osztom meg gondolataim

#662360 Ricsi Előzmény: #662329

Köszi:)

Néha vicces kedvedben vagy, így rájöttem, konkrétabban kell kérdeznem:

Szerinted a mai rés nyitva marad a héten?