Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Dénes Előzmény: #662369

Ricsi te ritka gerinctelen féreg vagy !

Köszönöm mind a két embertől a levelet, melyben felhívták a figyelmet rá !) !big-ebuynak, hogy kiállt értem !

Hazudsz:

1/"Dénes idejött, írt mindenfélét" Egyedül én írtam, úgy, hogy mikor kötöttem, mennyit és mikor zártam és NEM UTÓLAG hanem akkor MÉG a kötéskor amikor még bármi lehet ! Ennél tisztább dolog nem létezik !!! nem általánosságban hogy ez lesz meg az lesz az csinálom, konkrétan követhető.

"kötés indult long 3 lot 8307től, meglássuk..:)"

Mindez akkor mikor még 8300 környékén a dax, tehát bármi lehet!!, ez az igazi és korrekt lépés, mikor ezt beírja az ember !! Itt kezdődik ki a hiteles, nem mikor mellébeszélünk.... Mert a valóság követi az embert !!

2/ "amikor mondtam, tegyen már be 1 napos kötéslistát, lássam, akkor sértődötten elment."

Szokásos ferdítés és hazugság. Köze nincs a sértődéshez, elmenetnek ehhez a kérésedhez, hanem az előtte lévő vitához, ott lett elég. MÁR ELŐTTE ELKÖSZÖNTEM, HOGY SZÓBA HOZTAD kicsi féreg !!!!!!!

3/ "Meg berágott ő mindenkire" Kire ? 2 ember vitatkozott velem a több hónap alatt, kettő !

4/ "aki szembesítette a korábbi kijelentéseivel, nem én voltam az egyetlen" Csak te kötöttél bele korábbi kijelentésekbe. A másik úrnak az nem tetszett, hogy ha nyerőben vagyok akkor miért nem csinálom nagyobb tételben miért csak ennyi, ez volt furcsa neki és ezt nem hitte el, de aztán írása szerint megértette.

Nem semmi, hogy valaki írásaiban egy mondat sem igaz.

Szar alak vagy.

Én értem, hogy elment a pénzed és vissza akarod hozni de ne máson verd le !

Se okosabb se szebb nem leszel, ha mindig ott leszel kinek nagyobb a farka......

na pá.......

Többiektől elnézést és sok sikert !