sose szerettem a bennfentes dolgokat, egy ilyen bejelentés tökéletes példája. valószínűbb volt a qe folytatása, de pénzt nem tettem volna rá.
sose szerettem a bennfentes dolgokat, egy ilyen bejelentés tökéletes példája. valószínűbb volt a qe folytatása, de pénzt nem tettem volna rá.
dede
Nem a kisérő közlemény?
Amikor elmagyarázzák, hogy most nem korlátoznak, de majd.
de fél kilenckor is lesz valami.
megszellőztették a fed nyilatkozatot...?
meghiszem, valószínűleg ennyi is volt a nagy megtépés, 1350 környékén halom rövidtávú ellenállás... fibo, statikus ellenállások, napos mozgóátlag
engem baromira nem érdekel, de most ritka bosszús vagyok... 1300 alatti longok stoppolása miatt... reméltem nem esik vissza ennyit
jaja, de egy bull piac marhára nem így néz ki....
short covering....
annyira tudtam ,hogy megtépik... de muszáj volt stoppolni... :'(
profitvédőt kiütötték, jájj
elnézést a kérdésért, de ez miféle abcd minta? nem értem mi alapján vette fel a pontokat. szerintem fals. az elvet értem.
ez most rulett..de azt gondolom a piac a legrosszabb verziót árazza.. sajna india 50%-al emelte a beviteli vámját aranynak..ez nem jó..de sztem már megindultak a csempészek..
az arany egy érték..1900ról ment le..sztem 1450-1650 a normál rangéja..meglátjuk..
Ibiza, hosszútávra miért ezeken a szinteken vásárolsz?
Azon kívül, hogy nem várod lejjebb.
Szerintem a heti, vagy még hosszabb (hónapos) charton senki földjén van. 1430-as ellenállás alatt, 1180-as (kamu)támasz felett. Közvetlenül az ellenállás vagy támasz felett vennék.
Ha ma valami nem vártat lép a FED, akkor lehet megtépik északnak, de abban újra a shortbelépőket keresném. (hacsak nem valami teljesen váratlant lépnek).
Pár hónapos távlatban irány le 1180 alá.
hajnalban votl egy jó kör aranyom, de sajna a másodikat kistoppolták 32 fölött
pont ezaz h senki nem beszel 1000 alatti arakrol.
1400 felett 20% emelkedo utan jottek az arany veteli ajanlasok. szentiment bullos, igy adni kell az aranyat. techikailag is szarul nez ki.
észrevettem... :)
arany long visszanyitva