Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#660686 big-ebuy Előzmény: #660683

géppel jobb én is lefogom ugyan ezt amit használok csak 1h-on mert a 15 min nagyon kunkori lehet áll nyitás zárás ha oldalazik mint ma,gép a legjobb,gyors,precíz mire te reagálnál ő már köti

én nem félek tőle ha betartom és nem csinálok felesleges irreális kötéseket,meg nem hagyom itt nyitva....de most vigyázok jobban,még jön vissza tőke,akkor növelem kockázatot,ma range volt dobálták és az a bajom mint neked ált csak nyerni szeretek na ezen kicsit lehet állítani,de mégse jobb ma ültem rajta

#660683 Dénes Előzmény: #660656

Nem erről van szó.

Konkrétan beraktam, hogy mikor nyitok és mennyi mennyiséggel ! Akkor a nyitás pillanatában !

pl "dax három lot 8308-tól meglássssuk:)"

Elmondanád nekem ha leírom hol nyitom és mennyivel akkor mi lehet ennél tisztább ? Mi a franc lehet ennél tisztább ????????

BENNE VAN, ha bukó akkor lehet mondani miről beszélsz te hülye, hisz nem jött be amit írtál ! követhető !!!!

Ráadásul annyi hülyeségemet/hibámat írtam be, te is mindig reagáltál bátorítottál ilyenkor (köszi) és nyereségemről csak a Ti kérésetekre beszéltem konkrétan, meg is kaptam rögtön.

Abban nem hiszek, hogy valaki programmal hozza le. De tegye, én kívánom neki legyen sikeres még ezek után is.

Te és mások követhettétek mit írok és miért. Köszönöm, hogy megértitek.

Nincs hibátlan ember. Sajnos én sem vagyok az. :)

De állandó napi vitát nem akarok elég volt, főleg ilyennel.

Vigyázz magadra ! Csak óvatosan !! Remélem sikerrel jársz Te !

Üdv:Dénes

#660680 Ricsi Előzmény: #660676

Én szívesen segítek mindenkinek, nem irigykedek senkire. Ha valaki hasznot húz belőle, ám tegye. Van aki csinálja, vele priviben és mailban beszélek, neki is tetszik. Akinek meg nem, én nem haragszom meg rá :D

#660679 Sly-- Előzmény: #660677

Ez is mutatja, hogy mindenkinek a saját egyéni sikeres technikáját kell megtalálnia, felesleges egymásén veszekedni.

#660677 big-ebuy Előzmény: #660675

ja én tudom mi mi benne,meg hogy használom de a cikl. meg a sárga vonal keresztezése a fő,aztán támaszok,fibok..többi nekem apró jel.ekg

#660672 Ricsi Előzmény: #660665

Én leírtam, mit csinálok, programozd le, futtass le pár évre visszamenőleg backtest-et, és meg fogsz lepődni. Bárki megteheti, senkinek sem tiltottam meg. :D:D

Ha visszakeresel, megtalálod, ha nem sikerül, leírom újra.

Nem írom le újra, meggondoltam, leírtam, ennyit dolgozhatsz érte :D:D

#660671 big-ebuy Előzmény: #660669

nekem két metszés adja 15 minen ,nézem ell-támaszokat ,fibo,privot,donchian 1-4h sig,meg 1min..na meg a pszihót most pl inkább kivártam tókére vigyázok biztosabbra megyek,ha akkor ad jelzést 15 minen ,

#660669 macika Előzmény: #660668

de ez kacsa amit írsz

mi az hogy 10-15 jó kötés? merre mikor ?

engem egy fix képlet érdekel, nem a napi ide oda kötögetés arra mindenki képes

#660668 big-ebuy Előzmény: #660665

annál jobbat tudok,havi 10-30%..10-15 kényelmesen megvan évi 120% nál jobb,de eltérni nem érdemes mert akkor nagyon odavághat,én meg itt hagytam üresen is napon túl és kicseszett velem,de ezt nem osztom csak úgy...ált 70%kötése jó,jó szériába több15 minen jön,napon belül zársz-nyitsz,akár többször is

#660665 macika Előzmény: #660664

a nyereség felét

nekem napi 0.5% is elég

az évi kb 130% lenne fixen

jöhet a csodaképlet )))

#660664 big-ebuy Előzmény: #660661

mit fizetsz érte?:)

én se hiszek senkinek,de szeretem őt,jó ember ,és jól tolja csak néha túl kockáztat mint én basztam el,de én direkt nem nyúlok hozzá pénzzel

#660661 macika Előzmény: #660650

én szeretnék kérni egy napi FIX 51%-ban nyerő képletet

nekem ennyi elég is volna

locsogás fecsegés kizárva, tiszta matek kell

aki tud kérem privátban üzenjen ))))))))))))))))))

#660659 Ricsi Előzmény: #660656

Én nem szólok le mindenkit, csak aki kamuzik. Soroljam, kiknek hiszek el mindent?

pl: Hosszhuszár, Csusza, Kawabazsy, Henci, Rbbj, Sumér, Bakiba, és még vannak néhányan, akik most nem jutnak az eszembe. (elnézést tőlük)

És ezek az emberek, ha azt írják be, hogy 1 hónapja mit csináltak, azt is elhiszem mindenféle fenntartás nélkül. Jah, te is közéjük tartozol.

De feltűnnek itt néha arcok, itt vannak pár hónapig, mindig nyernek, aztán eltűnnek az alvégen. Addig meg szinte minden pozijuk nyerő. És ha ezt szóvá merem tenni, én vagyok a szemét alak, akinek csak plusszos kötései vannak.

Emellett ugye, folyamatosan leírom, várom a 8070-et, mert van oda shortom. Az most éppen 450 pont bukóban van. Nem egyszer, nem kétszer írtam le, nem tagadom le, és amíg nem lesz a dax 8 070, meg is lesz.

Ha neked szimpi az a hozzáállás, amit Dénes csinál, ám olvasd, és higgy neki. Én nem hiszek, és ezen nem is fogok változtatni egész addig, amíg be nem tesz egy kereskedési naplót egy napról, és akkor meg tudom nézni, hogy mi igaz abból, amit mondott.

Részemről a téma lezárva...

#660657 Ricsi Előzmény: #660650

Nem tudok repülővel menni, mert viszek magammal azért ezt+azt, meg a motoromat is ki kell juttatni. A hadsereget meg csak nem kérhetem meg :D