már 8 610
géppel jobb én is lefogom ugyan ezt amit használok csak 1h-on mert a 15 min nagyon kunkori lehet áll nyitás zárás ha oldalazik mint ma,gép a legjobb,gyors,precíz mire te reagálnál ő már köti
én nem félek tőle ha betartom és nem csinálok felesleges irreális kötéseket,meg nem hagyom itt nyitva....de most vigyázok jobban,még jön vissza tőke,akkor növelem kockázatot,ma range volt dobálták és az a bajom mint neked ált csak nyerni szeretek na ezen kicsit lehet állítani,de mégse jobb ma ültem rajta
Nem erről van szó.
Konkrétan beraktam, hogy mikor nyitok és mennyi mennyiséggel ! Akkor a nyitás pillanatában !
pl "dax három lot 8308-tól meglássssuk:)"
Elmondanád nekem ha leírom hol nyitom és mennyivel akkor mi lehet ennél tisztább ? Mi a franc lehet ennél tisztább ????????
BENNE VAN, ha bukó akkor lehet mondani miről beszélsz te hülye, hisz nem jött be amit írtál ! követhető !!!!
Ráadásul annyi hülyeségemet/hibámat írtam be, te is mindig reagáltál bátorítottál ilyenkor (köszi) és nyereségemről csak a Ti kérésetekre beszéltem konkrétan, meg is kaptam rögtön.
Abban nem hiszek, hogy valaki programmal hozza le. De tegye, én kívánom neki legyen sikeres még ezek után is.
Te és mások követhettétek mit írok és miért. Köszönöm, hogy megértitek.
Nincs hibátlan ember. Sajnos én sem vagyok az. :)
De állandó napi vitát nem akarok elég volt, főleg ilyennel.
Vigyázz magadra ! Csak óvatosan !! Remélem sikerrel jársz Te !
Üdv:Dénes
Én szívesen segítek mindenkinek, nem irigykedek senkire. Ha valaki hasznot húz belőle, ám tegye. Van aki csinálja, vele priviben és mailban beszélek, neki is tetszik. Akinek meg nem, én nem haragszom meg rá :D
Ez is mutatja, hogy mindenkinek a saját egyéni sikeres technikáját kell megtalálnia, felesleges egymásén veszekedni.
ja én tudom mi mi benne,meg hogy használom de a cikl. meg a sárga vonal keresztezése a fő,aztán támaszok,fibok..többi nekem apró jel.ekg
http://postimg.org/image/8kv9q385v/
tegnapi képem
balra van a 4 15 mines
ricsié se rossz,az kicsit nyugisabb kevesebb kötés
Én leírtam, mit csinálok, programozd le, futtass le pár évre visszamenőleg backtest-et, és meg fogsz lepődni. Bárki megteheti, senkinek sem tiltottam meg. :D:D
Ha visszakeresel, megtalálod, ha nem sikerül, leírom újra.
Nem írom le újra, meggondoltam, leírtam, ennyit dolgozhatsz érte :D:D
nekem két metszés adja 15 minen ,nézem ell-támaszokat ,fibo,privot,donchian 1-4h sig,meg 1min..na meg a pszihót most pl inkább kivártam tókére vigyázok biztosabbra megyek,ha akkor ad jelzést 15 minen ,
de ez kacsa amit írsz
mi az hogy 10-15 jó kötés? merre mikor ?
engem egy fix képlet érdekel, nem a napi ide oda kötögetés arra mindenki képes
annál jobbat tudok,havi 10-30%..10-15 kényelmesen megvan évi 120% nál jobb,de eltérni nem érdemes mert akkor nagyon odavághat,én meg itt hagytam üresen is napon túl és kicseszett velem,de ezt nem osztom csak úgy...ált 70%kötése jó,jó szériába több15 minen jön,napon belül zársz-nyitsz,akár többször is
a nyereség felét
nekem napi 0.5% is elég
az évi kb 130% lenne fixen
jöhet a csodaképlet )))
mit fizetsz érte?:)
én se hiszek senkinek,de szeretem őt,jó ember ,és jól tolja csak néha túl kockáztat mint én basztam el,de én direkt nem nyúlok hozzá pénzzel
én szeretnék kérni egy napi FIX 51%-ban nyerő képletet
nekem ennyi elég is volna
locsogás fecsegés kizárva, tiszta matek kell
aki tud kérem privátban üzenjen ))))))))))))))))))
Én nem szólok le mindenkit, csak aki kamuzik. Soroljam, kiknek hiszek el mindent?
pl: Hosszhuszár, Csusza, Kawabazsy, Henci, Rbbj, Sumér, Bakiba, és még vannak néhányan, akik most nem jutnak az eszembe. (elnézést tőlük)
És ezek az emberek, ha azt írják be, hogy 1 hónapja mit csináltak, azt is elhiszem mindenféle fenntartás nélkül. Jah, te is közéjük tartozol.
De feltűnnek itt néha arcok, itt vannak pár hónapig, mindig nyernek, aztán eltűnnek az alvégen. Addig meg szinte minden pozijuk nyerő. És ha ezt szóvá merem tenni, én vagyok a szemét alak, akinek csak plusszos kötései vannak.
Emellett ugye, folyamatosan leírom, várom a 8070-et, mert van oda shortom. Az most éppen 450 pont bukóban van. Nem egyszer, nem kétszer írtam le, nem tagadom le, és amíg nem lesz a dax 8 070, meg is lesz.
Ha neked szimpi az a hozzáállás, amit Dénes csinál, ám olvasd, és higgy neki. Én nem hiszek, és ezen nem is fogok változtatni egész addig, amíg be nem tesz egy kereskedési naplót egy napról, és akkor meg tudom nézni, hogy mi igaz abból, amit mondott.
Részemről a téma lezárva...