Te tényleg hülye vagy ! Te szólsz hozzám újra és újra !
Te vagy aki zsenikét szólsz utólag mit és hogyan nyertél, én meg többségében (90%) előre.
Vállalva ami ezzel jár ! Mert van veszélye annak ha nyílik egy pozi.. :).
Én elég hosszú évek óta fórumozok és ismernek ! Mások döntsék el ki a kamugép kettőnk közül. Aki megmondja mikor mit köt vagy aki többségében aki utólag.
én pl állandóan beszámolok a veszteségekről, hülyeségeimről, hibákról, TE ????????
végig amióta itt vagyok.
Helyzet
1/ bejelentem, hogy csökkentem a tőzsdézést és mindent.
Azt is, hogy az erre fordítható összeget is. (ALAP: ez hiba volt, mert azzal a kockázat nem csökken)
2/ Jelzem azt is többször nekem több számlám van, 3. Ebből eddig kettőt használtam.
Mivel a Dax sávozásra állt be és úgy gondoltam és most is jelezték, hogy nagy mozgás nem várható 18áig, az eddig nem használt arany és olaj számlára vittem át pénz nagy részét a daxosról.
TEHÁT A HÁROM SZÁMLA KÖZÖTTI MOZGÁS alapjaiban döntő!
Csökkent a dax számlán lévő összeg.
Ami nem okozott volna gondot ha nem követek el egy nagyon nagy hibát amit én le is írok másokkal ellentétben. Hatalmas hiba rossz beállítás, pillantok alatt elmegy a szabad margin a csökkentett számlán.
Ezért le is írom, pedig nem kéne, ki kényszerít rá ????? DE BEJELENTEM, hogy áthozok még összeget !
ÉRTED TE SZERENCSÉTLEN !!! ÉN JELENTEM BE !
és akkor én vagyok kamugép ?
Egy döbbenetes beállítási hiba miatt amit korábban nem vártam volna + ott áll a lecsökkentett számlám (mert átutaltam az aranyhoz olajhoz), most egyszerűen visszahoztam összeget.
DE BE is jelentem, hogy amint rendezem a daxot vissza is viszem.
amit korábban leírtam arra vonatkozott ha elbukom a pénzt AZÉRT CSÖKKEN, MERT BUKOM !! DE itt nem buktam el , ha adtam volna akkor lett volna bukó ! és előtte csökkentettem a számlát is azért nem mindegy finoman szólva sem.
Tehát nekem, most hagyni kéne, hogy a csökkentett számlám miatt bukjak. Ha ezt teszem akkor nem vagyok kamugép. Ha megmentem a számlámat és a csökkentett számlára visszahozok összeget de ismétlem a hibámat és az utalást is ÉN JELZEM !!! ezzel leszek kamugép. ez ám a logika !!
És ez a hülye egy tanár !! nem hiába ilyenek a fiatalok ha ilyenek okítják őket !!