Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#660656 big-ebuy Előzmény: #660646

szard le,te a saját szerencséddel törődj,jól tetted volt pénzed betetted és nyertél,ez volt a cél,azért játszik ennyivel ha baj van kisegíti és ez pozitív lépés volt mert nyert,nem mint a gyerekek itt piszkálni a másikat ha neki jó,ricsi mindenkit leszól pár hónapja:banyaiz,engem,téged keresi a konfliktust szard le a ilyen embereket,törődjön mind magával,utálatos magyar mentalitás de tőle nem vártam volna

#660650 cédrus Előzmény: #660649

Én hiszek Neked...már vágom a centit Barcelonáig...:D Reméljük, a repülő nem száll majd egyszerre fel és le

#660649 Ricsi Előzmény: #660647

Amikor beraktam az augusztusi kereskedésemet, akkor igencsak csöndben voltál :D:D

#660648 Ricsi Előzmény: #660643

Végig sem olvasok ennyi baromságot, mert az első mondat már hazugság.

Én augusztus közepén beraktam, mennyi az augusztusi hasznom. Onnan látszik, igazat mondtam. Te még egyszer sem tettél be ilyet, addig pssszzzztttt!!!!!!!

Azonkívül, ha nem értetted meg a kereskedésemet, arról nem én tehetek. Már fél éve beírtam, melyik mozgót használom, felette long, alatta short. Bárki nézheti azt a mozgót, és tökéletesen tudja, milyen poziba vagyok. De a te értelmi képességeidet - mint látom - ez is meghaladja.

Amellett én eljárok talikra, ismernek itt sokan, nem olyan arc nélküli mikulás vagyok, mint te. Ismerik az életem, a feleségem, és tudják, nem hazudok. Kár, igaz???

Szóval, fejezzük be ezt a témát, ha lehet. Engem csak egy kereskedési listával fogsz meggyőzni arról, hogy igazat mondasz, amíg azt nem teszel be, addig számomra kamuember maradsz...

A két minden hónapban mi…

#660647 cédrus

A két minden hónapban milliós pluszos, egyszerre longos-shortos matematikus összeveszett...végre örömet okoz nekem is ez a fórum :DDD

#660646 Dénes Előzmény: #660643

Magyarul ha bejelentem hibáimat és lépeseimet(amit ha nem tennék akkor nem tudna róla!!!) akkor kamu vagyok, ha hallgatnék, mint ő akkor tőzsdecápa, akinek van szava. Hisz tőlem tudta meg a szerencsétlen, hogy kamugép vagyok...:)))

DE !!!!!!!!!!!!!!

Még ha a korábbi szabályaimmal szembe megyek, mert új helyzet van (épül le a tözsdézésem a körülmények miatt, munka ás feleség, ez többször bejelentve) és megmentem a számlámat akkor is azt lehetne mondani, hogy figyu leírtad korábban, hogy ezt nem teszed meg, de most mégis megteszed ? Ezzel ennék kamugép ? Tudja ezt az mit jelent egyáltalán ? Nem azt kéne, hogy miért ? nem ez lenne értelmes ?

De ráadásul itt még erről sincs szó, lásd alábbi írás.

Úristen milyen ember ez.....

korábban sokat bukott azért ilyen ?

én nem tehetek róla ha elbukta a pénzét korábban. most másokon akarja a dühét levezetni ?

Herceg !

elnézést !

Ennek így nincs értelme !

Nem akarom a fórumodat tönkretenni.

ennyi volt !

A legjobbakat mindenkinek !

Vigyázzatok magatokra !

#660643 Dénes Előzmény: #660631

Te tényleg hülye vagy ! Te szólsz hozzám újra és újra !

Te vagy aki zsenikét szólsz utólag mit és hogyan nyertél, én meg többségében (90%) előre.

Vállalva ami ezzel jár ! Mert van veszélye annak ha nyílik egy pozi.. :).

Én elég hosszú évek óta fórumozok és ismernek ! Mások döntsék el ki a kamugép kettőnk közül. Aki megmondja mikor mit köt vagy aki többségében aki utólag.

én pl állandóan beszámolok a veszteségekről, hülyeségeimről, hibákról, TE ????????

végig amióta itt vagyok.

Helyzet

1/ bejelentem, hogy csökkentem a tőzsdézést és mindent.

Azt is, hogy az erre fordítható összeget is. (ALAP: ez hiba volt, mert azzal a kockázat nem csökken)

2/ Jelzem azt is többször nekem több számlám van, 3. Ebből eddig kettőt használtam.

Mivel a Dax sávozásra állt be és úgy gondoltam és most is jelezték, hogy nagy mozgás nem várható 18áig, az eddig nem használt arany és olaj számlára vittem át pénz nagy részét a daxosról.

TEHÁT A HÁROM SZÁMLA KÖZÖTTI MOZGÁS alapjaiban döntő!

Csökkent a dax számlán lévő összeg.

Ami nem okozott volna gondot ha nem követek el egy nagyon nagy hibát amit én le is írok másokkal ellentétben. Hatalmas hiba rossz beállítás, pillantok alatt elmegy a szabad margin a csökkentett számlán.

Ezért le is írom, pedig nem kéne, ki kényszerít rá ????? DE BEJELENTEM, hogy áthozok még összeget !

ÉRTED TE SZERENCSÉTLEN !!! ÉN JELENTEM BE !

és akkor én vagyok kamugép ?

Egy döbbenetes beállítási hiba miatt amit korábban nem vártam volna + ott áll a lecsökkentett számlám (mert átutaltam az aranyhoz olajhoz), most egyszerűen visszahoztam összeget.

DE BE is jelentem, hogy amint rendezem a daxot vissza is viszem.

amit korábban leírtam arra vonatkozott ha elbukom a pénzt AZÉRT CSÖKKEN, MERT BUKOM !! DE itt nem buktam el , ha adtam volna akkor lett volna bukó ! és előtte csökkentettem a számlát is azért nem mindegy finoman szólva sem.

Tehát nekem, most hagyni kéne, hogy a csökkentett számlám miatt bukjak. Ha ezt teszem akkor nem vagyok kamugép. Ha megmentem a számlámat és a csökkentett számlára visszahozok összeget de ismétlem a hibámat és az utalást is ÉN JELZEM !!! ezzel leszek kamugép. ez ám a logika !!

És ez a hülye egy tanár !! nem hiába ilyenek a fiatalok ha ilyenek okítják őket !!

#660631 Ricsi Előzmény: #660623

hsz: 19965

dátum: 08.26

Te írtad: Én akkor IS úgy álltam hozzá, hogy nincs más csak az ami ott van. Mindig át kell érzeni az adott helyzetet. (akkor még az is felmerült hogy nem is utalom vissza a pénzt)

Több számlám van és ez gyakran előjön nekem ahogy mozgatom a pénzt !

Nem szabad azt éreznem ha csökken a bukás miatt a pénz: nem gond van még majd utalok, nem, ez tilos !

Tehát ha akkor vesztek 545ről akkor hagyom is abba.

Tudpd, az lehet a baj, hogy én nem vagyok idióta, és emlékszem arra, amit 2-3 hete mondtál. Ez - gondolom - a te körediben igencsak furcsa lehet.

Ha te elfelejted, és most más az érdeked, és ezért mást mondasz, tedd. Eddig is tudtam, beszélsz össze-vissza pozikról, nyerőről, minden egyébről, de most be is tudom bizonyítani.

Kérlek, ne szólj hozzá az én írásaimhoz eztán, mert én kamugépekkel nem akarok beszélni. Szórakoztasd azokat, akik erre vevők, én nem vagyok, és nem is leszek.

Köszönöm.

Re: Jövő hét

#660628 Dénes Előzmény: #660625

Államadósság meg nem visszafizethető, mikor lesz ez hivatalosan is kimondva a világba ?.

#660625 Dénes Előzmény: #660619

Nagyobb bajnak tartom a jövőt nézve, hogy nincs elég gyerek.

Illetve akiknek meg van, abból külön baj lesz.

Muzulmánok száma aggasztó nyugaton, nálunk másoké....

Ők lesznek a többség ott is itt is, de akkor ki fog dolgozni, kutatni,fejleszteni ,stb ?

Többségük nem tanul, nem vethető be. pusztulni fog itt minden.

Csomó Detroit lesz itt is......

#660623 Dénes Előzmény: #660612

Általam berakotton túl még egy a dologhoz:

Én nem értem miért kell itt 2-3 embernek mindig mással szemben meghatároznia magát. Mindig mással, támadólag.

Ha beírom, hogy 15 év után eleször pokoli kellemetlen helyzetbe kerülök, mert véletlenül long helyett shortokat állítottam a be a kísérőknek. Így csomó shorttal mentem szembe az emelkedésbe.

Fogyott a szabad margin, ezzel a mozgástér az én hibámból. HOGY ne kelljen bukni esetleg és eladni azért áthozok pénzt, vagy vissza ha tetszik a korábbi nyerőkből...

Erre azonnal felhozni, hogy én néhány hete azt mondtam ilyen nem volt. De most lett. A szisztémát az én nem várt rossz beállításom felborította.

Akkor most Ricsi kedvéért bukjam el a szitut ? Vagy még ő is megérti, új helyzet van és áthozom és megoldom majd vissza is utalom a pénzt ahogy ezt is leírtam.

De azonnal lecsapni. Szar élete lehet egyeseknek.... :)

#660619 macika Előzmény: #660617

Akár 25 millióan is a szegénység által veszélyeztetettek körébe tartozhatnak 2025-re Európában, ha folytatódnak a megszorításokra alapozott hiánycsökkentések - figyelmeztetett az Oxfam nemzetközi segélyszervezet, amely szerint ez a gazdaságpolitika megbukott, miután a robusztus növekedés helyett több európai országban nőtt az államadósság és a költségvetési deficit, emelkedett a munkanélküliség, és nőtt a társadalmi egyenlőtlenség.

#660617 Dénes Előzmény: #660616

FED ? Már beépült lassan az elmúlt hetekben szerintem a tudatban, tán kevésbé okoz pánikot, de valami kilengést azért fog csinálni.

De én Szíria kapcsán is várok még izgalmat.

#660614 Dénes Előzmény: #660612

Tudsz olvasni ?

"Soha sem megyek olyan helyzetbe ami kivégezne. 15 év alatt most voltam a legközelebb hozzá a Dax miatt a hét elején de SOS hoztam át összeget.

Ez is egy rossz beállítás miatt longok helyett újabb shortok nyíltak.

bármily hihetetlen kifejezetten kerülöm a kockázatot."

akkor olvasd !

Azért néhány szarkeverő van itt azt látom.....

#660612 Ricsi Előzmény: #660582

Pár napja írtam, úgy könnyű kereskedni, hogy ha gáz van, tolsz be zsét. Akkor azt válaszoltad, olyan sosincs, akkor elbukod ami van, és abbahagyod. Most mégis látom, toltál be.

Érdekes...