Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

tartom..még vettem volna…

#660070 Ibiza

tartom..még vettem volna de nem kaptam záróban..el kellett mennem

Re: nincs cím

#659959 Hathor Előzmény: #659953

Ha 1440alá beesik az árfolyam, ne ragaszkodj görcsösen hozzá.

Annak környékén kellett nyitnod.

Én egyelőre ha alá megy kivágnám.

Ha utána újra elindul fel, akkor még be lehet szállni.

Védeném szűken a poziciót.

köszi..Hathor nem haszná…

#659953 Ibiza

köszi..Hathor nem használok stopot csak ha nagy a nyereség..kézzel vezérlem..látják a brokik és lemennek érte.

igen eszközvásárlási hírre mindig mozog..nem mintha aranyat vettek volna eszköznek..én nem tudok róla..

valamit érzek a bajszommal..nem tudom mit de várok egy felszúrást..aranyban..leszúrást a daxban s&p-ben..tényleg Hathor ezek a chartok igazolják a bajszom?

#659939 Hathor Előzmény: #659883

1344 egyelőre jön fel.

Hivatalosan stop előző alj alá.

Most még közel van 7pontra.

#659847 Hathor Előzmény: #659779

A gyengülő fundamentumok miatt nem kímélik az aranyat

2013. szeptember 12. 10:36

Ma is a lejtőre került az arany és az ezüst árfolyama, amiben egyrészt a mérséklődő szíriai feszültségek, másrészt a Fed pénznyomdájának közelgő lassítása játszhatja a főszerepet. A Brent és a WTI típusú nyersolaj viszont a tegnapi záróértéke közelében kezdte a mai kereskedést, annak ellenére, hogy a szerdán publikált amerikai tartalékadatok csalódást okoztak.

#658943 ikszf Előzmény: #658920

Ezt most nekem?

Tökre nem értelek, egyrészt nem is volt vitám Hathor-ral, másrészt meg hetes, havi chartot nézek aranyban (1964. hozzászólás), ő pedig jóval rövidebb chartot néz. Harmadrészt meg beírtam, hogy 1430-1440-ről csak a shortot keresném (felette long), és úgy látom, hogy bejött.

Azt is írtam, hogy ez az ~1360 ideig óráig tartani fogja, de elengedi hamarosan.

#658920 Ibiza Előzmény: #658918

az a gond még nem is értik miről beszélek..ha fikázni kell akkor ott nyargalásznak az első sorban..de ha a szakmaiság ott van valahol akkor lapítanak.