Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#659089 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #659078

Az a baj, hogy se kő, se Te nem vagy a közelben :-) Mert azért az izéknek már ne szúrkoljunk!! Ha 3. lennénk akkor elvileg jobb "kalapba" kerülhetnénk az EB selejtezők sorsolásán, és természetesen ki is jutnánk az EB-re:-) (dumában biztosan)

Közben az Andorrai csapat elfáradt...

Futballokos Laczkó majdnem megoldotta...

Jön Devecseri Szilárd... hurrá!

"Stadion, akadémia, egyk…

#659086 walex

"Stadion, akadémia, egykutya – szünetben a köztévében interjú volt Platini UEFA-elnökkel, aki a szpíker szerint arról tárgyalt, hogy 2020-ban a Puskás Akadémia (tudják, az a felcsúti létesítmény, ami mellett egy igen boldog ifjú örömapa él) lehet az egyik Eb-meccs helyszíne."

Ajaj. Még kész sincs, de már lehet is lebontani és építeni helyette egy 40-50 ezres stadiont? :)

Re: Ezeket az MLSZ igazolta?

#659084 walex Előzmény: #659077

Legalább mellettünk állnak, hogy jobban teljesítsünk a fociban is. :)

#659078 Dioka Előzmény: #659075

Kövezzetek meg, de én kicsit szurkolok a romáknak, hogy egyenlítsenek! Én speciel féltem a 3. helyünket! A 2.-ban nem bízok!

Megmaradunk annak, amik …

#659076 TrendMan

Megmaradunk annak, amik voltunk:

Egy középszerü csapat középszerüen menedzselve.

Nem jutunk kis sehova, de nézheted a tévében, mint egy cirkuszt vagy vetélkedőt.

#659075 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #659074

Kizárt.. 26 éves ha jól tudom. Az viszont milyen már hogy a Hollandok döntetlenre állnak Andorrával a szünetben, ez mutatja, hogy egy Andorra szintű csapat is képes megoldani a védekezését, amig el nem fáradnak, pedig a Holland játékosok egyéni képességei fényévekkel van az Andorraiak előtt....

#659072 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #659069

Mondtam már, hogy ezt a țuică-t nyomták...intravénásan.

A Ricsi gyerek meg nem cifrázza... lehetséges, hogy hátralévő életében már nem mer majd passzolni.

#659070 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #659068

Azért mert, ahogy Trendman kolléga mondta... "Minden csapat annyit játszik amennyit engednek neki." Amúgy mindkét román meccset elqrtuk, melyikre gondolsz konkrétan ?