apáék http://kep.index.hu/1/0/476/4769/47691/4769188_4c4b9d5a89b561791bb201aa6cf3cc89_wm.jpg
Szép védekezés volt....
Kövezzetek meg, de én kicsit szurkolok a romáknak, hogy egyenlítsenek! Én speciel féltem a 3. helyünket! A 2.-ban nem bízok!
Megmaradunk annak, amik voltunk:
Egy középszerü csapat középszerüen menedzselve.
Nem jutunk kis sehova, de nézheted a tévében, mint egy cirkuszt vagy vetélkedőt.
Kizárt.. 26 éves ha jól tudom. Az viszont milyen már hogy a Hollandok döntetlenre állnak Andorrával a szünetben, ez mutatja, hogy egy Andorra szintű csapat is képes megoldani a védekezését, amig el nem fáradnak, pedig a Holland játékosok egyéni képességei fényévekkel van az Andorraiak előtt....
Mondtam már, hogy ezt a țuică-t nyomták...intravénásan.
A Ricsi gyerek meg nem cifrázza... lehetséges, hogy hátralévő életében már nem mer majd passzolni.
Azért mert, ahogy Trendman kolléga mondta... "Minden csapat annyit játszik amennyit engednek neki." Amúgy mindkét román meccset elqrtuk, melyikre gondolsz konkrétan ?
dopping gyanús.. :)
Nagy pénzt tettem a magyarra, ez a SANYI MESTER nehogy elcserélje magát---
Na ez szép volt! Küzdött rendesen!!! Koman ma is egy 00...
Egy igazán unortodox módszerrel sikerült vezetést elérnünk. :)
Mindenképp jön a siránkozás meg a számolgatás.
Pénzemberek nem élhetnek enélkül, itt pedig a menedzsmentben csupa pénzember ül.
Látszik, hogy itt nem lesz gond.
Ez egy északi csapat, nem támadnak le, igy a védelem hibái kevésbé jönnek ki.
Dzsudzsákra sincsenek felkészülve.
Mondjuk az feltünő, hogy a jó elfutásai után a beadás senkinek megy, a védőkről pattog ide-oda.
Ha pedig a Dinamó Moszkvában ez a része működik, akkor az érkezéssel van a gond.
Bármily gyengék is vagyunk, a többi csapat se acélos! Erre pont ráillik, hogy a versenyzők egymást múlják alul!
Ha most nyerünk, akkor jöhet a siránkozás, hogy mennyire is hiányzik az itthoni +2 pont a romák ellen! Meg hogy a Hollandoknál majd jól megfogjuk mutatni!