Breaking news!
Baki a Platini-interjúban: összekeverték Felcsútot a Puskás Stadionnal :)
http://hvg.hu/sport/20130910_Baki_a_Platiniinterjuban_osszekevertek_F
Breaking news!
Baki a Platini-interjúban: összekeverték Felcsútot a Puskás Stadionnal :)
http://hvg.hu/sport/20130910_Baki_a_Platiniinterjuban_osszekevertek_F
haladás befizette magát, vagy mi van?
Az a baj, hogy se kő, se Te nem vagy a közelben :-) Mert azért az izéknek már ne szúrkoljunk!! Ha 3. lennénk akkor elvileg jobb "kalapba" kerülhetnénk az EB selejtezők sorsolásán, és természetesen ki is jutnánk az EB-re:-) (dumában biztosan)
Közben az Andorrai csapat elfáradt...
Futballokos Laczkó majdnem megoldotta...
Jön Devecseri Szilárd... hurrá!
az kéne, adnék bele lét...
"Stadion, akadémia, egykutya – szünetben a köztévében interjú volt Platini UEFA-elnökkel, aki a szpíker szerint arról tárgyalt, hogy 2020-ban a Puskás Akadémia (tudják, az a felcsúti létesítmény, ami mellett egy igen boldog ifjú örömapa él) lehet az egyik Eb-meccs helyszíne."
Ajaj. Még kész sincs, de már lehet is lebontani és építeni helyette egy 40-50 ezres stadiont? :)
Legalább mellettünk állnak, hogy jobban teljesítsünk a fociban is. :)
Szép védekezés volt....
Kövezzetek meg, de én kicsit szurkolok a romáknak, hogy egyenlítsenek! Én speciel féltem a 3. helyünket! A 2.-ban nem bízok!
Megmaradunk annak, amik voltunk:
Egy középszerü csapat középszerüen menedzselve.
Nem jutunk kis sehova, de nézheted a tévében, mint egy cirkuszt vagy vetélkedőt.
Kizárt.. 26 éves ha jól tudom. Az viszont milyen már hogy a Hollandok döntetlenre állnak Andorrával a szünetben, ez mutatja, hogy egy Andorra szintű csapat is képes megoldani a védekezését, amig el nem fáradnak, pedig a Holland játékosok egyéni képességei fényévekkel van az Andorraiak előtt....
Mondtam már, hogy ezt a țuică-t nyomták...intravénásan.
A Ricsi gyerek meg nem cifrázza... lehetséges, hogy hátralévő életében már nem mer majd passzolni.
Azért mert, ahogy Trendman kolléga mondta... "Minden csapat annyit játszik amennyit engednek neki." Amúgy mindkét román meccset elqrtuk, melyikre gondolsz konkrétan ?
dopping gyanús.. :)