Szvsz a Románoknak mindíg jobb csapatuk volt mint nekünk.Ők legalább kijutnakVB-re,EB-re.Mi nem.Én így mérem.Volt nálunk is Jenei Imre szövetségi kapitány.Sőt!Volt nekünk egy Puskás Fernc nevű kapitányunk is.
Szvsz a Románoknak mindíg jobb csapatuk volt mint nekünk.Ők legalább kijutnakVB-re,EB-re.Mi nem.Én így mérem.Volt nálunk is Jenei Imre szövetségi kapitány.Sőt!Volt nekünk egy Puskás Fernc nevű kapitányunk is.
Ha egy komoly játéktudású csapat ellen kapunk 3-at miközben felszántjuk a pályát nincs semmi gond.
De nekem meggyőződésem, hogy ha csak a foci "tudást" nézzük ezek a románok semmivel nem jobbak nálunk. Ezért fájó a dolog.
Ez megtörténik egy holland, brazil , spanyol , német stb csapat ellen , és látszik rajtunk az akarás küzdés semmit nem szólok.
Ezt az előrelépést nem most kellene emlegetni valóban. Nem túl jó időzítés.
Nem tudom mennyire az edző hibája ez, de neki kellene megfelelő mentális állapotba hozni őket meccs előtt. Olyan megilletődöttséget lehet látni mintha valami szűz lányok lennének az első randi előtt, hogy jaj Istenem itt most mi fog velünk történni. :) Bár ez nem biztos, hogy jó példa mert inkább ennél is nagyobbat. :)
Cs papának kellene rendet vágni köztük, csak hát elzavarja őket ki lesz helyettük? Ez a baj. :)
Aki "tud"focizni,annak a fejében is rend kéne hogy legyen.Jó,elhiszem hogy a gyengébbeket megverik,de hasonló kaliberű csapatnál már gondok vannak.
Sanyi is elmehetne politikusnak...mivel lényegében azt mondta, hogy Magyarország jobban teljesít... Sok szavazatot biztosan nem szerzett a Magyar foci megmentőjének. 3 éve építi a csapatot... és tényleg, egy óramű pontosságával működő gépezetet láthattunk.
"„A mai mérkőzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni az előrelépésünket” – zárta mondandóját Egervári Sándor."
Ezt most akartam linkelni de megelőztél.....(illetve Kissherceg előzőtt meg)kicsit felment tőle a vérnyomásom! :-)
Kurv@ anyád Sanyi(már elnézést)
Ez nem is annak a kérdése vsz, hogy mennyire tudunk focizni, hanem még mielőtt pályára léptünk már kikaptunk, fejben.
Más magyarázatot nem látok erre, valami komoly mentális felkészítés kellene bírják a nyomást. Ebből élnek aztán mint a bamba birkák a mészárszékre úgy állnak fel a meccsre. Utóbbi évtizedekben fontos meccseken mindig ez volt. Ez már nem véletlen.
Ez a legrosszabb az egészben, mert focizni nem tud az egy dolog. De az , hogy el sem hiszi magáról , hogy tud. :)
Törhetnéd össze sorra a jobbnál jobb kocsikat. :))
"„A mai mérkőzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni az előrelépésünket” – zárta mondandóját Egervári Sándor."
Hol itt az előrelépé?Hiába keresek 9 pozival jól,mikor a tizedikkel a háromszorosát bukom.Akkor én előreléptem?
Ez a duma, hogy nem játszottak ilyen körülmények között. Kit érdekel? Ennyi önbizalom, vagy tartás nincs egy profi focistában?
Nem értem. Egy profi focista lennék gyerekkorom óta, ekkora pénzekért amiért még a mi "sztárjaink" is játszanak, akkora arcom lenne , hogy nem férne be a bukaresti stadionba. :) Ezek meg összefossák magukat. Megmagyarázhatatlan a számomra.
Még jó nem fogadtam rájuk, majd hétvégén leöblítjük ezt az "élményt" :) Jaj de keserves volt nézni.
Hát erre a teljesítményre semmi mentség. Egyszerűen ez a szint.Anno az Angoloknak is volt egy rossz korszakuk.-ekkor még meg sem voltam-.Megoldották: nem indítottak sem BEK sem az UEFA sem a KEK-ben csapatokat.A legközelebbi VB-t megnyerték.
egervári nyilatkozata is szívmelengető...
Forog a sírjában.
Ezt a meccset egy komoly csapattal játszottuk volna tudnék valami mentséget találni rá, de ezekkel a románokkal? Ezek is kb olyan szinten vannak fociban , hogy inkább mentek volna birkapásztornak. Aztán így elvernek. Nagyon égő.
Anno erre mondta Puskás-amire Knézi is célzott-hogy ki lehet kapni felemelt fejjel is,úgy hogy legalább megtesznek mindent amit lehet.
Igazad van!Valaki még könyvet is írt róla-vitték mint a cukrot.Talán Gyógyígy6atlan volt a címe.
Az a 6:0 az első fociemlékeim egyike. Legkorábbi a magyar brazil. Szóval jól kezdődött de azóta. :)
A véleményem erről a mai produkcióról, szánalmas, és szégyen. Leváltani az egész garnitúrát edzőstől mindenestől.
Az rendben van, hogy focizni nem tudnak, ez nem újdonság feltűnt már egy ideje, de ilyen szánalmasan kikapni ettől a román csapattól? Ez már megint egy másik dimenzió.
Tészta volt a hibás!Azért kaptak ki mert tészta volt a kaja,nem azért mert annyira kutyaütők voltak.
No azért vannak akik kijutnak nagy versenyekre,és hozzák az eredményt.Nekik legalább tudunk egy egészségeset szurkolni.
6:0 volt az!!!!! Azt nem lehet elfelejteni.....