hát ki a qrva anyja volt a pályán? a viktor? ez a sportolók szégyene.. a klubbokban tudnak focizni, a válogatottban meg ha picit messzebb van a labda mint 5 méter, már nem megy utána...
hát ki a qrva anyja volt a pályán? a viktor? ez a sportolók szégyene.. a klubbokban tudnak focizni, a válogatottban meg ha picit messzebb van a labda mint 5 méter, már nem megy utána...
szép volt a szlovák zászló.. 100%, hogy direkt nyomták be.. alázzák a magyarokat ahol csak lehet... eredmény is szuper lett 3:0; ezzel akkor eldőlt, hogy nincs újabb 40 évig VB, EB, NB1 is megmarad poshadt, lila-zöld, húgymeleg pocsolyának...
Védelem nélkül nem lehet.
A védelmünk mélyrepülése az itthoni török meccsen kezdődött, azt még sikerült kikorrigálni.
A hazai román már tragikus volt a védelem szempontjából, aztán ez a tendencia kiteljesedett a cseh meccsen.
Ez a védelem nem védelem, ijedt csirkék csapata.
Azt nem értem, hogy az előző EB sorozatban hogy hoztunk le négy meccset a svédek és a finnek ellen oda -vissza - szinte védelmi megingás nélkül?
Emlékeztek az időre, amikor azt fájlaltuk, hogy a meccsek utolsó perceit nem birjuk és ott kapunk gólókat?
Most már az egész meccs olyan, mint akkor a vége volt!
A "fejlődés" épp hogy visszalépés!
Melyik kaput? :))
Lehet hogy az edző hibája is,de ha egyszer valaki nem tud focizni akkor eleve nincs önbizalma.És ha nincs önbizalma akkor fél.
ja , magyar foci is "jobban teljesít" . :) Na majd Andorra ellen megmutatjuk ott biztos lesz önbizalmunk.
Nagyon jó csapataik voltak románoknak, az a Hagi féle Kárpátok Maradonája még a 94-es vb-n pl. Az igen.
De úgy leépültek kb velünk vannak egy szinten vsz.
Egy ilyen meccsen ragadozó mentalitás kell(ene). Nem ez az áldozat vagyok hozzáállás. Ez az edző hibája is.
Ha nincs önbizalmuk vigye el őket egy kuplerájba a meccs előtt, hátha használ, ott talán eltalálják a "kaput". :) Vagy vegye elő a korbácsot. :) Így kimenni románok ellen, ősi ellenség, ez védhetetlen.
:D
Szvsz a Románoknak mindíg jobb csapatuk volt mint nekünk.Ők legalább kijutnakVB-re,EB-re.Mi nem.Én így mérem.Volt nálunk is Jenei Imre szövetségi kapitány.Sőt!Volt nekünk egy Puskás Fernc nevű kapitányunk is.
Ha egy komoly játéktudású csapat ellen kapunk 3-at miközben felszántjuk a pályát nincs semmi gond.
De nekem meggyőződésem, hogy ha csak a foci "tudást" nézzük ezek a románok semmivel nem jobbak nálunk. Ezért fájó a dolog.
Ez megtörténik egy holland, brazil , spanyol , német stb csapat ellen , és látszik rajtunk az akarás küzdés semmit nem szólok.
Ezt az előrelépést nem most kellene emlegetni valóban. Nem túl jó időzítés.
Nem tudom mennyire az edző hibája ez, de neki kellene megfelelő mentális állapotba hozni őket meccs előtt. Olyan megilletődöttséget lehet látni mintha valami szűz lányok lennének az első randi előtt, hogy jaj Istenem itt most mi fog velünk történni. :) Bár ez nem biztos, hogy jó példa mert inkább ennél is nagyobbat. :)
Cs papának kellene rendet vágni köztük, csak hát elzavarja őket ki lesz helyettük? Ez a baj. :)
Aki "tud"focizni,annak a fejében is rend kéne hogy legyen.Jó,elhiszem hogy a gyengébbeket megverik,de hasonló kaliberű csapatnál már gondok vannak.
Sanyi is elmehetne politikusnak...mivel lényegében azt mondta, hogy Magyarország jobban teljesít... Sok szavazatot biztosan nem szerzett a Magyar foci megmentőjének. 3 éve építi a csapatot... és tényleg, egy óramű pontosságával működő gépezetet láthattunk.
"„A mai mérkőzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni az előrelépésünket” – zárta mondandóját Egervári Sándor."
Ezt most akartam linkelni de megelőztél.....(illetve Kissherceg előzőtt meg)kicsit felment tőle a vérnyomásom! :-)
Kurv@ anyád Sanyi(már elnézést)
Ez nem is annak a kérdése vsz, hogy mennyire tudunk focizni, hanem még mielőtt pályára léptünk már kikaptunk, fejben.
Más magyarázatot nem látok erre, valami komoly mentális felkészítés kellene bírják a nyomást. Ebből élnek aztán mint a bamba birkák a mészárszékre úgy állnak fel a meccsre. Utóbbi évtizedekben fontos meccseken mindig ez volt. Ez már nem véletlen.
Ez a legrosszabb az egészben, mert focizni nem tud az egy dolog. De az , hogy el sem hiszi magáról , hogy tud. :)
Törhetnéd össze sorra a jobbnál jobb kocsikat. :))
"„A mai mérkőzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni az előrelépésünket” – zárta mondandóját Egervári Sándor."
Hol itt az előrelépé?Hiába keresek 9 pozival jól,mikor a tizedikkel a háromszorosát bukom.Akkor én előreléptem?
Ez a duma, hogy nem játszottak ilyen körülmények között. Kit érdekel? Ennyi önbizalom, vagy tartás nincs egy profi focistában?
Nem értem. Egy profi focista lennék gyerekkorom óta, ekkora pénzekért amiért még a mi "sztárjaink" is játszanak, akkora arcom lenne , hogy nem férne be a bukaresti stadionba. :) Ezek meg összefossák magukat. Megmagyarázhatatlan a számomra.
Még jó nem fogadtam rájuk, majd hétvégén leöblítjük ezt az "élményt" :) Jaj de keserves volt nézni.