Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#657709 Razamanaz Előzmény: #657707

Szvsz a Románoknak mindíg jobb csapatuk volt mint nekünk.Ők legalább kijutnakVB-re,EB-re.Mi nem.Én így mérem.Volt nálunk is Jenei Imre szövetségi kapitány.Sőt!Volt nekünk egy Puskás Fernc nevű kapitányunk is.

#657707 banyaiz Előzmény: #657704

Ha egy komoly játéktudású csapat ellen kapunk 3-at miközben felszántjuk a pályát nincs semmi gond.

De nekem meggyőződésem, hogy ha csak a foci "tudást" nézzük ezek a románok semmivel nem jobbak nálunk. Ezért fájó a dolog.

Ez megtörténik egy holland, brazil , spanyol , német stb csapat ellen , és látszik rajtunk az akarás küzdés semmit nem szólok.

#657705 banyaiz Előzmény: #657702

Ezt az előrelépést nem most kellene emlegetni valóban. Nem túl jó időzítés.

Nem tudom mennyire az edző hibája ez, de neki kellene megfelelő mentális állapotba hozni őket meccs előtt. Olyan megilletődöttséget lehet látni mintha valami szűz lányok lennének az első randi előtt, hogy jaj Istenem itt most mi fog velünk történni. :) Bár ez nem biztos, hogy jó példa mert inkább ennél is nagyobbat. :)

Cs papának kellene rendet vágni köztük, csak hát elzavarja őket ki lesz helyettük? Ez a baj. :)

#657704 Razamanaz Előzmény: #657701

Aki "tud"focizni,annak a fejében is rend kéne hogy legyen.Jó,elhiszem hogy a gyengébbeket megverik,de hasonló kaliberű csapatnál már gondok vannak.

Sanyi is elmehetne polit…

#657703 Nyeretlen_Keteves

Sanyi is elmehetne politikusnak...mivel lényegében azt mondta, hogy Magyarország jobban teljesít... Sok szavazatot biztosan nem szerzett a Magyar foci megmentőjének. 3 éve építi a csapatot... és tényleg, egy óramű pontosságával működő gépezetet láthattunk.

#657702 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #657699

"„A mai mérkőzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni az előrelépésünket” – zárta mondandóját Egervári Sándor."

Ezt most akartam linkelni de megelőztél.....(illetve Kissherceg előzőtt meg)kicsit felment tőle a vérnyomásom! :-)

Kurv@ anyád Sanyi(már elnézést)

#657701 banyaiz Előzmény: #657697

Ez nem is annak a kérdése vsz, hogy mennyire tudunk focizni, hanem még mielőtt pályára léptünk már kikaptunk, fejben.

Más magyarázatot nem látok erre, valami komoly mentális felkészítés kellene bírják a nyomást. Ebből élnek aztán mint a bamba birkák a mészárszékre úgy állnak fel a meccsre. Utóbbi évtizedekben fontos meccseken mindig ez volt. Ez már nem véletlen.

Ez a legrosszabb az egészben, mert focizni nem tud az egy dolog. De az , hogy el sem hiszi magáról , hogy tud. :)

#657699 Razamanaz Előzmény: #657696

"„A mai mérkőzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni az előrelépésünket” – zárta mondandóját Egervári Sándor."

Hol itt az előrelépé?Hiába keresek 9 pozival jól,mikor a tizedikkel a háromszorosát bukom.Akkor én előreléptem?

#657698 banyaiz Előzmény: #657696

Ez a duma, hogy nem játszottak ilyen körülmények között. Kit érdekel? Ennyi önbizalom, vagy tartás nincs egy profi focistában?

Nem értem. Egy profi focista lennék gyerekkorom óta, ekkora pénzekért amiért még a mi "sztárjaink" is játszanak, akkora arcom lenne , hogy nem férne be a bukaresti stadionba. :) Ezek meg összefossák magukat. Megmagyarázhatatlan a számomra.

Még jó nem fogadtam rájuk, majd hétvégén leöblítjük ezt az "élményt" :) Jaj de keserves volt nézni.

#657697 Razamanaz Előzmény: #657695

Hát erre a teljesítményre semmi mentség. Egyszerűen ez a szint.Anno az Angoloknak is volt egy rossz korszakuk.-ekkor még meg sem voltam-.Megoldották: nem indítottak sem BEK sem az UEFA sem a KEK-ben csapatokat.A legközelebbi VB-t megnyerték.

#657695 banyaiz Előzmény: #657694

Forog a sírjában.

Ezt a meccset egy komoly csapattal játszottuk volna tudnék valami mentséget találni rá, de ezekkel a románokkal? Ezek is kb olyan szinten vannak fociban , hogy inkább mentek volna birkapásztornak. Aztán így elvernek. Nagyon égő.

#657694 Razamanaz Előzmény: #657692

Anno erre mondta Puskás-amire Knézi is célzott-hogy ki lehet kapni felemelt fejjel is,úgy hogy legalább megtesznek mindent amit lehet.

#657693 Razamanaz Előzmény: #657689

Igazad van!Valaki még könyvet is írt róla-vitték mint a cukrot.Talán Gyógyígy6atlan volt a címe.

#657692 banyaiz Előzmény: #657689

Az a 6:0 az első fociemlékeim egyike. Legkorábbi a magyar brazil. Szóval jól kezdődött de azóta. :)

A véleményem erről a mai produkcióról, szánalmas, és szégyen. Leváltani az egész garnitúrát edzőstől mindenestől.

Az rendben van, hogy focizni nem tudnak, ez nem újdonság feltűnt már egy ideje, de ilyen szánalmasan kikapni ettől a román csapattól? Ez már megint egy másik dimenzió.

#657691 Razamanaz Előzmény: #657689

Tészta volt a hibás!Azért kaptak ki mert tészta volt a kaja,nem azért mert annyira kutyaütők voltak.

#657690 Razamanaz Előzmény: #657686

No azért vannak akik kijutnak nagy versenyekre,és hozzák az eredményt.Nekik legalább tudunk egy egészségeset szurkolni.