Áhh.. most nem kell mondania semmit.
Szóra sem érdemes..
vannak érdekesebb dolgok ma ,-)
Trolloknak kéne mondaniuk valamit..
de sebaj.
Áhh.. most nem kell mondania semmit.
Szóra sem érdemes..
vannak érdekesebb dolgok ma ,-)
Trolloknak kéne mondaniuk valamit..
de sebaj.
http://www.kitco.com/charts/livegold.html
tán mondanod kéne valamit Hathornak..
megy ám, de mit látsz 1360-nál?
akkor már inkább 1345-1352, nem? De az is egy ronggyá tesztelt támasz, szóval szerintem simán elesik 1-2 nap gondolkodás után.
30 felett stoppolt ki :)
ez okos szólás volt, de Én se vadásztam, hanem beálltam megfelelő szintjeimre... Aztán most éppen nem teljesült :)
Nem vagyok megmondó. Arra számítok, hogy elesik az 1180-as lokális mélypont, majd idővel 1000 körüli szintnél jöhet hosszabb hezitálás, támaszépítés, de az is el fog esni. Aztán valahol 900 dollár feletti szintnél valódi támaszra lel.
Azalatt még nem látom a mozgó támaszokat, az attól függ milyen gyorsan érkezik oda. , de a statikus támaszok látszódnak: nagyon erős statikus támaszok még ~730-680 közötti szint illetve ~530-500.
Nagyon hosszúban ez látszik szerintem.
De mondjuk egy egyértelműen 1430-1440 fölé záró hónapos gyertya gyorsan letörölheti ezeket a forgatókönyveket.
Fejtsd meg Te.
Te kérdeztél, én ezt tudtam nyújtani ,-)
Nézzétek beborít-e ma a mai napos gyertya?!
Bár ez így is szarul néz ki.. holnap majd beborít akkor ,-)
Aki fent ráadott rajzomnál, annak csak stopot kellett raknia
Itt kár pozit találgatni már a nagyobb mértékű napközbeni esésnek köszönhetően.
"és akkor most mi következik? "
Sapka?? Vagy kalap kabát :D
Igaz, de ilyen idősíkon akkor már a logaritmikus chartot érdemes használni.
(lásd: behúzod az 1974-es ~35 dolláros mélypontról a fibot, és ugyanoda esik a 38,2es szint, mintha az 1900-as évek eleji tizen-huszonx dolláros árfolyamról húznád, pedig a duplája a kiinduló árfolyam)
Illetve jó ez így, hogy 100 évnél hosszabb grafikonra úgy húzod a fibo-t, hogy közben volt 2-3 másik csúcs-, és mélypont is?
nekem teljesen összeállt a kép múlt héten: első valamire való erős ellenállást elérte és kb 4-5 ajánlás jött ki egyből az arany vételre....
nem jó az alj vagy tetővadászat..ha eldöntöm veszek akkor egy sávban veszem..
Nem érdemes kereskedni vele, ha a stoppodat az 1360-1430 legutóbbi range-en belülre kell tenned.
Azon belül bárhová mehet, mint Kosztolanyi porázon futkosó kutyája is.
komolyan agyvérzést kapok mi pénz maradt a piacában...