Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: FRADIKA

#656021 Ricsi Előzmény: #655996

Nekem meg nincs rá szükségem, de azért szívesen olvasnám. Így kénytelen vagyok másokat olvasni, és az nem annyira izgalmas :))

#655994 Ricsi Előzmény: #655992

De én Lóri bácsinak szólok. Gondolom, a 2-3 éve beígért chart elemzésből kiderült volna.

#655963 Kissherceg Előzmény: #655825

"Később kiderült, nem ballisztikus rakétákról volt szó és csak egy rakétatesztet hajtottak végre. Az európai tőzsdék viszont a hírre hirtelen bezuhantak. "

muhaha...

#655825 Kissherceg Előzmény: #655822

oroszok szerint:

(Reuters) - Russian radar detected two ballistic "objects" that were fired towards the eastern Mediterranean from the central part of the sea on Tuesday, state-run news agency RIA quoted the Defense Ministry as saying.

The Defense Ministry declined immediate comment to Reuters. A ministry official had earlier criticized the United States for deploying warships in the Mediterranean close to Syria.

#655822 Fornit Előzmény: #655814

Állítólag kilőttek egy rakétát vhol a közel keleten.

"majd 11 óra előtt arról érkezett hír, hogy a közel-keleti térség irányába rakétákat lőttek ki, ami hullámszerű részvénypiaci esést és (további) forintgyengülést hozott."

#655821 TrendMan Előzmény: #655817

Talán az azonnali háborús veszély látszólagos kitolódására. (?)

Jó hirre rossz reakció, akcióban a részvény reakció:-)

#655817 Ricsi Előzmény: #655814

Azt nem tudom, de mire ment fel 1 nap alatt 100 pontot? Nem változott semmi, csak vették és vették. Most meg visszaadták.

Sőt, ha belegondolok, nem is 100, hanem vagy 160 pontot ment. Mire?