long szűk stoppal
long szűk stoppal
Nekem meg nincs rá szükségem, de azért szívesen olvasnám. Így kénytelen vagyok másokat olvasni, és az nem annyira izgalmas :))
nekem megvan :)
De én Lóri bácsinak szólok. Gondolom, a 2-3 éve beígért chart elemzésből kiderült volna.
szóljál tibi bácsinak
Lezárva 20 pont nyerőben. Eddig szép nap. Mostmár emelkedhetne :)
"Később kiderült, nem ballisztikus rakétákról volt szó és csak egy rakétatesztet hajtottak végre. Az európai tőzsdék viszont a hírre hirtelen bezuhantak. "
muhaha...
8234-ről újra short. Egyszer élünk! :)
nem vontam még vissza az északi shortot :) na gyerünk...
aztán bejelentik semmi se volt :)
oroszok szerint:
(Reuters) - Russian radar detected two ballistic "objects" that were fired towards the eastern Mediterranean from the central part of the sea on Tuesday, state-run news agency RIA quoted the Defense Ministry as saying.
The Defense Ministry declined immediate comment to Reuters. A ministry official had earlier criticized the United States for deploying warships in the Mediterranean close to Syria.
Állítólag kilőttek egy rakétát vhol a közel keleten.
"majd 11 óra előtt arról érkezett hír, hogy a közel-keleti térség irányába rakétákat lőttek ki, ami hullámszerű részvénypiaci esést és (további) forintgyengülést hozott."
Talán az azonnali háborús veszély látszólagos kitolódására. (?)
Jó hirre rossz reakció, akcióban a részvény reakció:-)
nekem :)
azt hiszem short megbízást visszavonhatom messzi északról..
Azt nem tudom, de mire ment fel 1 nap alatt 100 pontot? Nem változott semmi, csak vették és vették. Most meg visszaadták.
Sőt, ha belegondolok, nem is 100, hanem vagy 160 pontot ment. Mire?
egyébként meg mi a dráma és csapkodás oka?
szét stoppoltak