Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: FRADIKA

#655384 banyaiz Előzmény: #655380

Kitört az örömködés látom piacokon. Dax vissza 50 napos fölé. Nem támadott Usa hétvégén talán ezért, pénteken pedig erre paráztak mi lesz hétvégén az ügyben.

Azt hittem pedig ma langyos helyben járás lesz usa nélkül.

#655380 Dénes Előzmény: #655374

ha addig lemegy mehet tovább is. De ott már egy részét zárnám. Sőt 8220on is.

De még mindig ugorhat fel is tovább.

#655359 Dénes Előzmény: #655346

Nézd ne menjünk itt bele, de nagyjából néhány örült liberálison kívül a világ tudja mi lenne ha nem lenne az állam és a piacokat magára hagynánk..... Nagyjából szép kis rabszolga világ.

Egész életemet multi vezetésben töltöttem, nagyjából tudom miről beszélek, DE EZ CSAK egy vélemény ,lehet téves, de az még szabad.

Az, hogy nektek mindenről a magyar állam jön be (most pl), hát ezt lehet már kezeltetni kéne. :)

amúgy én örülük a magyar állami beavatkozásoknak 80%ban. Ezt hiányoltam 8 évig.

Olvasom a nem kicsit heves ballibb írásaidat. Nos mi fényévekre állunk egymástól, emlékszel hányszor és mióta írom le ? :) Itt ne vitatkozzunk ezen ! Én máshol sem teszem ezt, felesleges.

7-8 hónap múlva megnézzük a magyar lakosság hogy érzi....... Ők döntenek. Addig Te is, én is írhatok bármit az igazamról......

TŐZSDE !!!

20 pontos esést akarooooook !

#655346 Ricsi Előzmény: #655342

Igen, főleg a magyar állambácsi

világcsúcs áfa, világcsúcs aotópálya díj, átírási illeték autóra, lakásra, európa legdrágább bkv-ja, legdrágább autópályák, hidak, stb, stb. Látszik, az állam tökéletesen teszi a dolgát.

#655342 Dénes Előzmény: #655337

Látom te még hiszel a piacok mindenhatóságában, amit az állam bácsi elront.

Különben ha hagynák a piacokat akkor itt mennyország lenne a földön...:)))

Én inkább pokolt gondolnék, szóval inkább csak az állam bácsi.....

#655339 Dénes Előzmény: #655334

Vettem egy kis shortot, stop már nullában, jó lenne ha nem ütődne ki.

Szóval ha megegyezünk akkor menjen le 8200 környékére, aztán onnan fel ameddig akarod ! :)

De sokat elárul tud-e esni innen, pedig kéne.

#655335 Ricsi Előzmény: #655328

OK, nem arra gondoltam, hogy a krumpli többe kerül 20 forinttal, hanem mondjuk a 2-3 évvel előre árazott búza és kukorica lenne aránytalanul drága. Az mutatná a pénz lecserélésére tett előkészületeket.

#655328 Kissherceg Előzmény: #655310

nono az élelmiszerek árai szépen emelkednek, főleg reál értékben.

DAX-nak kéne egy célár.

#655310 Ricsi Előzmény: #655298

Az amiket említesz, mind realitás, de szerintem előjelei lesznek, mondjuk pl a termékek árának drasztikus emelkedése. Egyelőre defláció van, mindenki a pénzben bízik.

Aztán, ha eljön az ideje, eljön a világvége is.