Reggel még én is azon gondolkodtam. De úgy vélem lesz ez még 150 is néhány napon belül.
Reggel még én is azon gondolkodtam. De úgy vélem lesz ez még 150 is néhány napon belül.
100as longom 300on zárnám
Kitört az örömködés látom piacokon. Dax vissza 50 napos fölé. Nem támadott Usa hétvégén talán ezért, pénteken pedig erre paráztak mi lesz hétvégén az ügyben.
Azt hittem pedig ma langyos helyben járás lesz usa nélkül.
ha addig lemegy mehet tovább is. De ott már egy részét zárnám. Sőt 8220on is.
De még mindig ugorhat fel is tovább.
A 34-es shortot én is 200-on zárnám.
Nézd ne menjünk itt bele, de nagyjából néhány örült liberálison kívül a világ tudja mi lenne ha nem lenne az állam és a piacokat magára hagynánk..... Nagyjából szép kis rabszolga világ.
Egész életemet multi vezetésben töltöttem, nagyjából tudom miről beszélek, DE EZ CSAK egy vélemény ,lehet téves, de az még szabad.
Az, hogy nektek mindenről a magyar állam jön be (most pl), hát ezt lehet már kezeltetni kéne. :)
amúgy én örülük a magyar állami beavatkozásoknak 80%ban. Ezt hiányoltam 8 évig.
Olvasom a nem kicsit heves ballibb írásaidat. Nos mi fényévekre állunk egymástól, emlékszel hányszor és mióta írom le ? :) Itt ne vitatkozzunk ezen ! Én máshol sem teszem ezt, felesleges.
7-8 hónap múlva megnézzük a magyar lakosság hogy érzi....... Ők döntenek. Addig Te is, én is írhatok bármit az igazamról......
TŐZSDE !!!
20 pontos esést akarooooook !
túlzásokba ne essünk, erős dobogó :)
Igen, főleg a magyar állambácsi
világcsúcs áfa, világcsúcs aotópálya díj, átírási illeték autóra, lakásra, európa legdrágább bkv-ja, legdrágább autópályák, hidak, stb, stb. Látszik, az állam tökéletesen teszi a dolgát.
Látom te még hiszel a piacok mindenhatóságában, amit az állam bácsi elront.
Különben ha hagynák a piacokat akkor itt mennyország lenne a földön...:)))
Én inkább pokolt gondolnék, szóval inkább csak az állam bácsi.....
Vettem egy kis shortot, stop már nullában, jó lenne ha nem ütődne ki.
Szóval ha megegyezünk akkor menjen le 8200 környékére, aztán onnan fel ameddig akarod ! :)
De sokat elárul tud-e esni innen, pedig kéne.
ááá az azt jelentené, hogy nem szabad piac van, olyat meg elképzelni nem tudok :)
OK, nem arra gondoltam, hogy a krumpli többe kerül 20 forinttal, hanem mondjuk a 2-3 évvel előre árazott búza és kukorica lenne aránytalanul drága. Az mutatná a pénz lecserélésére tett előkészületeket.
nem kellenek minták :) bár belefér...
Szép mintaszerű lenne egy 8250 környéki lefordulás, még ha nem is nagy.
nono az élelmiszerek árai szépen emelkednek, főleg reál értékben.
DAX-nak kéne egy célár.