Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#652799 Csusza Előzmény: #652789

Ja igen, igen, az árkok, amiket a jobboldal ásott! Egészen megfeledkeztem róluk... :-D

#652789 prospero Előzmény: #652786

Pedig milyen csodás lenne az össznemzeti kibékülés, árkok betemetése stb...stb. amire oly sokan várnak... vagy mégsem? :-)!

#652788 Csusza Előzmény: #652767

Vannak embereik, ha kell.

Aki hatalmat szerez, "bárkit" meg tud szerezni. Vannak itt nagyon okos emberek ebben az országban a politikában már leszerepelteken kívül is.

Gazdaság omolna.

Nem hiszem.

Csak a duma.

Arra jó volt a választási programjuk is, hogy sok mindenben adták az ötletet a fidesznek, amiből szerencsére sok meg is valósult.

#652786 Csusza Előzmény: #652766

"...csak akkor, ha a Fidesz felszalámizná az MSZP-t is"

NEM! Semmilyen körülmények között ne lépjenek velük koalícióra, semmilyen magyarázattal se tegyék ezt, ne süllyedjenek oda!

#652785 Csusza Előzmény: #652752

Azért az szdsz-t -mint a magyar újkori történelem legkártékonyabb bandáját- a jobbikkal így együtt említeni?

Nem szép, nem szép... :-)

Én hiszek bennük, hogy -amennyire ez lehetséges- jellemek maradnak.

Pofáraesések persze vannak az életben, tudom...

#652772 Ibiza Előzmény: #652752

nem csak te..akkor szavaztam életemben egyszer szdsz-re..azt mondták komikkal soha..az volt az egyetlen esély hogy ne mszp kormányozzon..persze azonnal összeálltak..a vér szava..tetvek

#652767 Dr. ursi Előzmény: #652759

na látod ezt speciel tudom h nem lehetséges.

a bolgár példát ne feledd azonban.

de én szívesen látom a jobbikot pl miniszteri poziban ... bel.

de semmiképp sem ha ez csak maszopegyüttessel léphető meg.

akkor inkább gyűjtsék még az erőt és a kormányképes szakembereket mert azoknak nagyin híján vannak.

gazdaság omolna.

nincs emberük.

csak a duma van.

#652766 prospero Előzmény: #652759

Én még ezt sem zárom ki... nem örülnék neki... csak akkor, ha a Fidesz felszalámizná az MSZP-t is...

Egyébként Vonáék pont ezért nem mennének szerintem a Fidesszel koalícióra... mert nagy valószínűséggel akkor ... FKGP sorsára jutnának...

Ezért számukra inkább az MSZP szimpatikusabb koalíciós partner, mint Fidesz....

Ha már koalíciós kényszerről beszélünk...

De egyébként a választási rendszer olyan lett... hogy könnyebb abszolut többséget szerezni... bárkinek... titka: egyéniben kell nyerni

#652757 prospero Előzmény: #652746

"Egy MSZP-Jobbik összeborulásnak annyi esélye van, mint annak, hogy Lendvai Ildikó holnap 12 órakor sajtótájékoztatón bejelenti, hogy belép a Fideszbe. :)"

Legyen így... de én mindig feltételezem a legvalószínűtlenebbnek tűnő dolgot IS... mivel emberek vannak abban a pártban is ....

Én csak annyit mondtam - el tudom képzelni - hogyha olyat kínálnak a Jobbiknak... nem lehetetlen, hogy koalícióra lépjen akár az MSZP-vel is....

Kérdés: van-e ilyen dolog, ami ennyit érne a Jobbik számára? Én nem zárom ki a lehetőséget, hogy van ilyen... pl. hogy szalonképessé tegyék.... bevegyék az európai pártok klubjába, ... ez sokat megér szerintem... bár nem vagyok Vona Gábor meg az elnökség, nem tudom nekik mi éri meg... ha nagyon kicsinek is látszik most ez az esély... még sokat fordulhat a közhangulat is, mert a kampány mindig durva ... és lehet a végén maguk a Jobbikos szavazók fogják követelni, hogy lépjen koalícióra az MSZP-vel a Jobbik...

Egy ilyen közhangulatban akár Magyarország megmentőjének szerepét is eljátszhatja ez a párt... szalonképes lesz, kormányon lesz és még megmentő szerepben is tetszeleghet...tiszta nyerő helyzet...

#652752 Dr. ursi Előzmény: #652716

tényleg csak én emlékeznék azokra az 1994-es választás előtti jelenetekre, amikor az szdsz véresre tépte a száját h a volt komcsikkal mert mszmp=mszp sosem semmit semmilyen körülmények köztt soha semmikor még akkor sem ha hogy képzelik ... osztán milyen szép hosszú együtthálás lett belőle.

#652746 walex Előzmény: #652541

Már megint kezded? :)

Egy MSZP-Jobbik összeborulásnak annyi esélye van, mint annak, hogy Lendvai Ildikó holnap 12 órakor sajtótájékoztatón bejelenti, hogy belép a Fideszbe. :)

Sokkal hamarabb fog összeborulni a fityisz-maszop (ahogy tették 2009 őszén a titoktörvény szigorítása kapcsán - előtte lényegében évekig semmiben nem tudtak összefogni - amikor tele volt a gatya, hogy a Jobbik beleláthat a lapokba, ha esetleg kormányra kerülnek). A közös komcsi múlt, bizniszek összekötik őket, bármekkora gumicsontot tolnak naponta az emberek képébe. Nem fogják feldobni egymást.

Elszámoltatás ugye...

Ezért támadták szerintem mindkét oldalról 2010-ben a választások előtt látványosan Vonáékat. Külön kiemelném az önkéntes miniszter-jelölt buszcézár médiáit, akinek bértollnokai nem győztek napi 3-4 Jobbik fika cikket írni.