Re: nincs cím
prospero Előzmény: #652746"Egy MSZP-Jobbik összeborulásnak annyi esélye van, mint annak, hogy Lendvai Ildikó holnap 12 órakor sajtótájékoztatón bejelenti, hogy belép a Fideszbe. :)"
Legyen így... de én mindig feltételezem a legvalószínűtlenebbnek tűnő dolgot IS... mivel emberek vannak abban a pártban is ....
Én csak annyit mondtam - el tudom képzelni - hogyha olyat kínálnak a Jobbiknak... nem lehetetlen, hogy koalícióra lépjen akár az MSZP-vel is....
Kérdés: van-e ilyen dolog, ami ennyit érne a Jobbik számára? Én nem zárom ki a lehetőséget, hogy van ilyen... pl. hogy szalonképessé tegyék.... bevegyék az európai pártok klubjába, ... ez sokat megér szerintem... bár nem vagyok Vona Gábor meg az elnökség, nem tudom nekik mi éri meg... ha nagyon kicsinek is látszik most ez az esély... még sokat fordulhat a közhangulat is, mert a kampány mindig durva ... és lehet a végén maguk a Jobbikos szavazók fogják követelni, hogy lépjen koalícióra az MSZP-vel a Jobbik...
Egy ilyen közhangulatban akár Magyarország megmentőjének szerepét is eljátszhatja ez a párt... szalonképes lesz, kormányon lesz és még megmentő szerepben is tetszeleghet...tiszta nyerő helyzet...