ez nem igaz.
ember az állatban :o) van akinél fordítva.
ez nem igaz.
ember az állatban :o) van akinél fordítva.
a mesterhármas ;)))
De igazat adok ricsinek, a leginkább konform még ursi. Akkor is, ha nagyon nagyon nem szeretem. Prospero is kultúráltan fogalmaz, még ha bicskanyitogató is néha amit mond, de végeredményben én hamarabb el szoktam veszíteni a türelmem, mint ö, szal bizonyos értelemben még fórumkomformabb is nálam, tehát egy szavam nem lehet rá. De ez az AT.....
Rövid idézet:
Eszerint tehát a csalfán elzabrált dohánykoncessziókat visszavesszük, az Orbánék által megígért júdáspénz 98 százalékos különadó levonása utáni részét kifizetjük, és felszabadítjuk a dohánypiacot mindazok számára, akik vállalják a szigorú jövedéki elszámolást -írta Szanyi Tibor.
Vajon kik találták ki a 98%-os különadót? Minden csalás visszaüt előbb-utóbb a kiagyalóira. De megoldás sok van még szerintem.
pl visszaállítják a 4% haszonkulcsot, és hogy csak dohányt árulhatnak.
Megemelik a koncessziós díjakat.
Napi 1 órára korlátozzák a nyitvatartást.
Annyi hülye ötletet lehet kitalálni, hogy se vége, se hossza. Sokkal jobban örülnék, ha ezekre nem lenne szükség, és még a fijjúk megszüntetnék ezt az egész baromságot.
Én pl Meharis Equador-t szívtam, egyre kevesebb helyen van, nem szállítanak hetek óta. Azt is megmondják, mit szívhatok. Le a kalappal...
Ti hárman kihozzátok belőlem az állatot! A folyamatos hazugságaitokkal félremagyarázásotokkal. A személyes tapasztalataimat is folyamatosan meghazudtoljátok. Nem csináltok mást, mint kormánypropagandát.
Hát úriemberek klubjának nem lehet hívni a totyikot. Fertőtlenítés szükségeltetik. Részemről keresek egy nyugisabb helyet, míg lelazulnak a kedélyek:)
tökéletes jellemzés magadról és a holdudvarodról, grat!! Neked komoly pszichés gondjaid vannak, mert folyamatosan másra vetíted önmagad. Felhívom a figyelmed, hogy egyetlen hsz-ed sem lett itt kimoderálva, ezek után nézz el a saját topikodba. Tartok töle, hogy felcseréled már a szerepeket, lehet, azt sem tudod, ki vagy? :O
szívesen.
mivel én nem vagyok függő :o) sem a cigitől :o) sem viktortól :o) vagyis egyiket sem utálom v szeretem (ovis érzelmi világ) ezért tényleg meghagyom a terepet.
De, ezek a polgári értékrendek. Neked mond is valamit, mert értékrend.
Másoknak meg egy szó csupán, amit sokszor lehet ismételgetni.
A trafikmutyihoz való hozzáállás is értékrendet képvisel.
Csak nem a polgárit.
szinte csak szó szerint tudnám leírni amit írtál :o) csak pár szót emelnék ki: intelligencia (érzelmi is), viselkedés, óvodások.
hát, mint írtam lejjebb, a srác teljesen kész van, már képes egy órán belül is homlokegyenest mást csinálni, mint amit prédikál :D
????
Ezt hívják más szóval gyerekszobának.
Mint ahogy én még a 46 évem alatt sosem mentem ki melegítőben az utcára. Jogom lenne hozzá, meg biztosan demokratikus is baromira, de akkor is úgy neveltek, ha mások közé megyek, megtisztelem őket a ruházatommal.
De ezek úgy látszik nem polgári értékrendek...
Úgy tudnám összefoglalni neked ezek az emberek még lopni sem tudni elegánsan , és stílusosan. :) Ezt is úgy csinálják mint egy hatökör varacskos disznó. Ahogy általában megnyilvánulnak másban is. Ez már több mint véletlen vsz.
Amúgy vidéken is lehet ám sok mindent kapni, nem csak a nagyfaluban van élet mert odazsúfolódott egy rakásra 2 milla ember. :)
Igazad van, ez egy fórum.
Másban is igazad van, én nem vitatkozom veled. Miért nem?
Mert az összes viktoriánus közül te vagy az egyetlen, akivel bár politikailag sosem értettem egyet, nem jársz be mindenhová csak a vita miatt. Meg a provokáció miatt. Mert te azért tudod, mi a lelki békesség, és nem akarsz mindig mindenkivel konfrontálódni, de a többiek igen. És miután mi sem akarunk, teljesen elegünk van ebből a viselkedésből.
Szóval igazad van, de kérlek, legalább te tartsd meg a jó szokásodat, előre is köszi:)
"Nehogy már elrontsam a hangulatot egy jó kis orbánfóbiás hányóbuliban :)"
Nemhogy a kedves édesanyádnak lett volna fóbiája a szextől, megkímélte volna az országot tőled!
"a fórum azt jelenti h mindenki szabadon írhatja a vélemnyét"
ez gyakorlatilag így van, egyébként meg vannak bizonyos általános emberi intelligenciák, magatartások, és viselkedések amit elvárunk a másiktól.
Nincsenek ugyan nagy reményeim, a magyar nyelv legundorítóbb szavait válogatásba gyűjtő, és unásig ismételgető óvodásokról, de hátha még nem késő...