törölve
Előzmény: #652601"Ez egy dühi topic az anti-viktoriánusoknak"
Nomen est omen Ricsi, köszönöm, pontosan ezt szerettem volna kiprovokálni.
Azt, hogy ennek a topicnak SINCS SEMMI KÖZE valójában a trafikhoz, csak öncélú fiszefóbiások egymásra tapadásáról szól, amely esetében csak idő kérdése az, hogy mikor megy át személyeskedésbe, mert úgysem a téma számít, hanem az, hogy ennek az okán lehessen a kormányra hányni. De még ennél is fontosabb, hogy arra hányjon a T. társaság, aki nem pont azon a véleményen van, mint ők. Az az igazi ellenség, akinek saját véleménye van. Az ugyanis veszélyes, mert sem meg nem vehető, sem meg nem fenyegethető, az ilyet kell elsőnek elpusztítani, hogy az egyvélemény megkérdőjelezése fel se merülhessen.
És ha valaki beszélgetni akar a témáról, az lesz az, aki "rombolja a hangulatot".
Ez viszont valóban nem érdekel, de ez sem változtat azon, hogy nem te mondod meg, hogy én hova menjek, vagy hova írjak, mert EZ NEM DIKTATÚRA és nem te vagy a diktátor (bármennyire is szimpatizálsz a gondolattal, hogy ily módon pusztuljon ki minden vélemény, amivel nem szimpatizálsz) mert ahogy már másoknak is írtam írtam, nem te döntöd el ezt.
Majd ha kivásárlod Kisszherceget, vagy a saját topicodban kérsz meg erre, akkor dirigálhatsz. Ebben a topicban biztosan nem.
Ugyanakkor visszatérve a lényegre, az orbánfóbiások közös hányásába tényleg nem szeretnék belefolyni, így megvárom még a szokásos egymásra találásotokat, amelyben uszítatok még egy kicsit ellenem, hátha van még valakinek értelmes hozzászólása, utána pedig lépek innen és lehet dohányozva, nőzve egy jót hányni közösen a kormányra, amely minden bajotok okozója és az örömötök elrontója.