Regisztráció Elfelejtett jelszó

Trafiktörvény, a Fidesz bukása

Re: nincs cím

#652617 tozsdenyul Előzmény: #652611

"a kormányra, amely minden bajotok okozója és az örömötök elrontója. "

Éppen azt ecsetelték, hogy ez most te lennél, és nem a kormány.

Ha szavazásra bocsátanánk a kérdést lehet meglepődnél és sipítozhatnál, hogy diktatúra...

xD

#652615 Dr. ursi Előzmény: #652607

ricsi, ha téged nem érdekelnek ezek az emberek akkor a hangulatodat sem tudják tönkre tenni.

amúgy meg ez egy fórum.

tudomásul kéne már vennetek.

a fórum azt jelenti h mindenki szabadon írhatja a vélemnyét.

mi is.

ti is.

bárhova.

ha egy topiknak van gazdája ott pedig ő szab feltételeket.

ez minden fórumon így van.

a babkötészettől kezdve a függőkig mindenütt.

#652614 Ricsi Előzmény: #652611

Hiába okoskodsz, nem kellesz ide. A te topicod forgalma tökéletesen mutatja, hány embert is érdekel a véleményed.

törölve

#652613 Előzmény: #652611

Nu, bejött amit írtam - hirtelen megjött a szélsőséges egységben az erő és csak egy vélemény legyen kórus, én tehát távozom.

Nehogy már elrontsam a hangulatot egy jó kis orbánfóbiás hányóbuliban :)

Bye! :)

#652612 Ricsi Előzmény: #652608

Mint a régi kabaréban, magyarországon is nyugodtan szidhatod az ausztrál kormányt :))

törölve

#652611 Előzmény: #652601

"Ez egy dühi topic az anti-viktoriánusoknak"

Nomen est omen Ricsi, köszönöm, pontosan ezt szerettem volna kiprovokálni.

Azt, hogy ennek a topicnak SINCS SEMMI KÖZE valójában a trafikhoz, csak öncélú fiszefóbiások egymásra tapadásáról szól, amely esetében csak idő kérdése az, hogy mikor megy át személyeskedésbe, mert úgysem a téma számít, hanem az, hogy ennek az okán lehessen a kormányra hányni. De még ennél is fontosabb, hogy arra hányjon a T. társaság, aki nem pont azon a véleményen van, mint ők. Az az igazi ellenség, akinek saját véleménye van. Az ugyanis veszélyes, mert sem meg nem vehető, sem meg nem fenyegethető, az ilyet kell elsőnek elpusztítani, hogy az egyvélemény megkérdőjelezése fel se merülhessen.

És ha valaki beszélgetni akar a témáról, az lesz az, aki "rombolja a hangulatot".

Ez viszont valóban nem érdekel, de ez sem változtat azon, hogy nem te mondod meg, hogy én hova menjek, vagy hova írjak, mert EZ NEM DIKTATÚRA és nem te vagy a diktátor (bármennyire is szimpatizálsz a gondolattal, hogy ily módon pusztuljon ki minden vélemény, amivel nem szimpatizálsz) mert ahogy már másoknak is írtam írtam, nem te döntöd el ezt.

Majd ha kivásárlod Kisszherceget, vagy a saját topicodban kérsz meg erre, akkor dirigálhatsz. Ebben a topicban biztosan nem.

Ugyanakkor visszatérve a lényegre, az orbánfóbiások közös hányásába tényleg nem szeretnék belefolyni, így megvárom még a szokásos egymásra találásotokat, amelyben uszítatok még egy kicsit ellenem, hátha van még valakinek értelmes hozzászólása, utána pedig lépek innen és lehet dohányozva, nőzve egy jót hányni közösen a kormányra, amely minden bajotok okozója és az örömötök elrontója.

#652608 tozsdenyul Előzmény: #652603

Milyen moderálásról beszélsz?

"Viszont szerintem a szólásszabadság az, hogy csak hadd mondja a hülyeségeit, magát járatja le, nem engem. "

Szólásszabadság van, nem moderálás, ne beszélj ződeket :)

#652607 Ricsi Előzmény: #652604

De komolyan, itt írogattunk néhányan, és békességben elvoltunk. De az ő ellenségkeresésük közepette az nem jó, ha valahol béke, nyugalom és egyetértés van, ide is be kell jönniük, hogy tönkretegyék a hangulatot. Komolyan nem is értem ezt a hozzáállást másokhoz.

#652606 Boby. Előzmény: #652602

"De igazat írt."

Én is egyetértettem vele, azért is írtam, hogy az at féléket már nem tudom a honfitársaimnak tekinteni.

#652603 rbbj11 Előzmény: #652601

sztem az zavarja, hogy kitartóan belerondítok a topikjába, állandóan moderálgatnia kell mindenkit, és magán kivül már csak 3 embert nem kell ott moderálnia. :) Gondolhatja, az a revans, ha ö is belepiszkít minden topikba. :)

#652602 Ricsi Előzmény: #652600

De igazat írt.

Én is megkérdezem néha a viktoriánus barátaimat, ugyan mindenki az ellenségünk, de vajon ki a barátunk? Na, olyat egyet sem tudnak mondani, hihetetlen üldözési mániában szenvednek a naracskomcsik.

#652601 Ricsi Előzmény: #652596

Te nagyon setét ember vagy

Emellett nem is értem, hogy prosperoval mit kerestek itt? Ez egy dühi topic az anti-viktoriánusoknak. A qutya nem kíváncsi az agitprop véleményetekre. Már mondtam, írogass az AT topicba, aztán ha valakit érdekel a süketelésed, majd odamegy és elolvassa. Nem tudtok beletörődni, hogy vannak topicok, ahová nem kelletek?

#652600 Boby. Előzmény: #652588

"a egy at típus kezébe, ö meg szemrebbenés nélkül lelöné akár honfitársát is. "

Tetszik nem tetszik, nem ezek az at félék nem honfitársaim!

#652596 Előzmény: #652593

Ilyen a liberális elfogadás. Mit csodálkozol?

Dögöljön meg mindenki, aki nem imádja őket és nem pucsít be nekik. Egyben pedig Freud rettentő boldog lenne, hiszen ez pont az ilyen nyikhajok beteg lelkületét mutatja be, hiszen saját tudatalattijukat, valódi énjüket vetítik ki másra.

Nem mellesleg a lúzerrel szóba sem állok, nem is olvasom, nem is érdekel a szerencsétlen hülye, oszt tessék csak megnézni, hogy több mint egy éve lohol a s@ggemben, mert képtelen kiszállni belőle, képtelen felfogni, hogy olvasatlanul moderálom, mert a sértett egója azon nem képes túllépni, hogy lesz@rom hogy mit ír, vagy gondol.

Komplett elmebetegként reagálgat arra, amit írok, szent küldetésének tartja azt, hogy elhallgattasson - pusztán a virágozzék minden virág jeligére.

Na ezért nem olvasom az ilyen senkiháziakat és ezért nem is reagálok rá, mert úgyis csak erre a beteg agymenésre képesek csak, amikor ignorálják és lesz@rják őket. Mert ezt képtelenek az ISTENEK ÉS MESTEREK elviselni.

Viszont szerintem a szólásszabadság az, hogy csak hadd mondja a hülyeségeit, magát járatja le, nem engem.

#652595 rbbj11 Előzmény: #652593

nem most, és reméljük soha nem lesz olyan a környezet, mikor a politikai vezetésnek a radikalizálódás ilyen mértékü elmélyítése lenne a célja. Remélem, a trafik mutyit és EU ellenességet nem az követi, hogy EU ellen erövel is fel kell lépni és a trafik mutyit kritizáló komcsikat erövel kell jobb belátásra bírni...

#652594 Előzmény: #652593

Valamiért duplázott a forum, az egyiket törlöm :)