Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#652747 big-ebuy Előzmény: #652745

azért zártam dj.....kifelé törnek inkább usa miatt...tipp pszihőra pl nyitottam 1 cac shortot 68,de long megy 73 ról 5 dollár a különbség,sajnos sztem kimennek ma felülírják

a sárga-ciklámen a lényeg a többi donchian ,trend vonal a zöld követi dj 15026 nál van ,támasz-ell. a pöttyök ..donchian piros a közepe sárga

kitörés és trend vonalak vannak autómata ,meg fibók

1h jele még biztosabb ugyan ennek:) ki nem szeret ugra bugrálni,mint ricsi pl

dénes is inkább 1h kereskedik ,de ő okosan kistoppolja ha kell nyerőbe

#652745 Rozsdáskilincs Előzmény: #652738

nagyon zsúfoltnak tűnik a kép így elsőre. szabadtudni mi az a sok segítő eszköz? Dax ban nálam óráson shortra kell készülni.

0,3% elmozdulás 10% szerintem nagyon magas kockázat, mi van ha elrohan az ár stoppon át? Szereted az orosz rulettet.

#652738 big-ebuy Előzmény: #652735

http://my.jetscreenshot.com/demo/20130826-ttga-117kb.jpg

itt a dax is ha már dax topik mielőtt **** lennék,ezt naponta tutira tolható ,azt basztam el nem vagyok itt,ill. nyitva hagytam és ezzel havi 10-30%hozható kényelmesen én voltam bírka mert extrémen toltam ,de a hiba a beesett napon jött mikorr-300dolcsit evett meg 850ből ..NEM VOLTAM ITT A GÉPNÉL...1200ről egy daxot én basztam el az igaz ,stopot nem tettem akkor volt a öntése ott ment el 180dollcsi de az még jó volt,lazaság megbosszűlta,a 550ből meg a dj ingázás szopatott be ha kilőnek ok de 7 végére lezártam,ez már brutálisan sok a tőkére 1dj mikor 0,3%mozdulás a tőke 10%

#652732 big-ebuy Előzmény: #652728

félig ja,ott a technikám is estére nézheted jó e......

túlkockáztattam meg nyitott volt a pozim én basztam el,ennyi

15 minen nincs nagy hiba lehetőség mint 1-4h son

most pl se long se short pszihó 50%kockázatos a belépő

#652730 big-ebuy Előzmény: #652726

http://my.jetscreenshot.com/demo/20130826-gewo-74kb

itt a cac 15 mines fő belépőm 2 vonal metszése adja ,,nézd meg estére jó........ha fel long persuze nézem mellé 1,4h ,daily-t látom mennyi a fars pozi,rövid stoppal 6 dollcsit veszthetek 70%jó irányba megy ennyi,a tőkémre kell vigyáznom mert pl ez már dj nél ko.....ekkora tőkére 6dollcsi ott 40dollcsit ér....

mint írtam nem a technik…

#652726 big-ebuy

mint írtam nem a technikámmal volt baj de a maney menedzsmenttel,ami jó kereskedési stratégia nálam azt féléve nézem, a pszihót meg kb tudom,mivel nem voltam itt hogy nyúljak bele ha rossz irányba megy?????ezt én vállaltam be!!!!elszoktam térni tőle ha kockázat éhesebb vagyok ,na ilyenkor jöttek bajok,meg nem lezárt poziknál

egyáltalán nem lehetetlen mert én agresszív trader vagyok ,persze most finomabban kellesz de készen állok,még ha nézem a tied x éve alig hoz de hoz legalább levertél de évvégén zárunk,van időm én havi 10-20%akartam hozni ami a 10%minimum hozható is ha itt vagyok ,most uugyan korlátozottabb a időm,tőke meg pff de leszarom,köszi vigyáztok réám de nem vagyok kezdő,a agresszív hülyeségem meg a én bajom ..a bomba szerkezetét ismerem de belvárosba 400km/h-val könnyebb hibázni mint 60km/h -val innentől meg tanultam belőle ,nem hülye vagyok aki vakon köt,és ha visszajön pénzem se teszek 1200nál többet ,max ha tényleg több jönne de akkor se nagyon többet,mert más technikával dolgozok

#652533 Ricsi Előzmény: #652503

lefelé?

djia megint 15 000 alatt, ha az esik tovább, a dax sem kerülheti el a sorsát, hiába comboskodik most ennyire...

#652494 Ricsi Előzmény: #652482

Nemrég még 500 alá vártad, gondolom azért nem adtál.

Nekem még tart a longom :)

#652487 Rozsdáskilincs Előzmény: #652478

" inkább segíteni..."

"az 1200 egy pillanatnyi megálló volt lefelé, "

Ha így van akkor azonnali kilépés a piacról, számlán lévő összeg elutal hogy nehogy kísértésbe essen a tréder. Kidolgozni egy működőrendszert, amíg ez nincs meg addig tilos pénzt utalni!

Az ember feltételezi hogy a tréder valamilyen tapasztalati alapra helyezi a kereskedését.

A bomba hatástalanítást se úgy kezdi az ember hogy jó lesz az. Előbb alaposan tanulmányozza a szerkezet felépítését. Mi ez? Hogyan működik? Mit lehet tenni? Ezen túl van csukott szemmel, akkor jöhet az éles. Ennek elvégzése után még mindig van esély a bumra.

#652478 Ricsi Előzmény: #652439

Ahogy figyelgetem itt régóta az írásait, az 1200 egy pillanatnyi megálló volt lefelé, ez az én bajom vele. Persze, nem bántani akarom, inkább segíteni...

#652454 Dénes Előzmény: #652451

ilyenkor kell egy kis szünet, megnyugvás.

Aztán soha sem szabad lehetőség után kapni, mert sokszor már késő, ha nem kaptad el a pillanatot inkább hagyni. Lesz még más.

És türelem, tudom sokszor írtam, de tényleg az kell.

várni és figyelni.