Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

big-ebuy

mint írtam nem a technikámmal volt baj de a maney menedzsmenttel,ami jó kereskedési stratégia nálam azt féléve nézem, a pszihót meg kb tudom,mivel nem voltam itt hogy nyúljak bele ha rossz irányba megy?????ezt én vállaltam be!!!!elszoktam térni tőle ha kockázat éhesebb vagyok ,na ilyenkor jöttek bajok,meg nem lezárt poziknál

egyáltalán nem lehetetlen mert én agresszív trader vagyok ,persze most finomabban kellesz de készen állok,még ha nézem a tied x éve alig hoz de hoz legalább levertél de évvégén zárunk,van időm én havi 10-20%akartam hozni ami a 10%minimum hozható is ha itt vagyok ,most uugyan korlátozottabb a időm,tőke meg pff de leszarom,köszi vigyáztok réám de nem vagyok kezdő,a agresszív hülyeségem meg a én bajom ..a bomba szerkezetét ismerem de belvárosba 400km/h-val könnyebb hibázni mint 60km/h -val innentől meg tanultam belőle ,nem hülye vagyok aki vakon köt,és ha visszajön pénzem se teszek 1200nál többet ,max ha tényleg több jönne de akkor se nagyon többet,mert más technikával dolgozok