Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#652371 Ibiza Előzmény: #652343

:) jó...de nekem jó ha szines a világ.. a társadalmi normákat kell betartani..egyirányba húzni..faaszkalap országrontókat szurokba és tollba forgatni..f@szba elhajtani..és akkor lehet zsidófesztivál..cigánybúcsú..meg kacsa kaláccsal..torta kolbásszal..

#652343 Sigorszky Előzmény: #652312

Ha csak az egy cigánykérdést tudnák jól kezelni, már megérné!

Csak ki kéne fogni az aranyhalat...:) LÁSD:

"A cigány, a zsidó és a magyar halásznak egy tónál és véletlenül együtt

fogják ki az aranyhalat. A három kívánságból mindenkire jut egy.

- Mi a kívánságod cigány? - kérdezi először az aranyhal.

-Igen szétszóródott a népünk, Európa szinte minden országában ott

vagyunk, de sehol sem érezzük magunkat igazán otthon. Azt kívánom,

népünk minden tagja Ismét egy országban, együtt éljen Ázsiában,

ahonnan jöttünk.

Az aranyhal teljesíti a kívánságot, s egy pillanat alatt az összes

cigány Ázsiába kerül egy saját országba.

- Hát te zsidó mit kívánsz? - kérdezi Ismét az aranyhal.

-Igen szétszóródott a népünk, a Föld szinte minden országában ott

vagyunk, de sehol sem érezzük magunkat igazán otthon. Azt kívánom,

népünk minden tagja Ismét egy országban, együtt éljen Izrael földjén,

ahonnan jöttünk.

Az aranyhal teljesíti a kívánságot, s egy pillanat alatt az összes

zsidó Izraelbe kerül.

- És neked mi a kívánságod magyar? - kérdezi végül az aranyhal.

-Nekem már csak egy pohár sör, azt hiszem..."

#652312 Ibiza Előzmény: #645172

Jobbik konstruktív ellenzékiséget igért, nem látom a rengeteg jobbító szándékú törvényjavaslatukat..indulatosan reagálnak..kisstílű vitákba keverednek..sok estben kerülnek a ballibsikkel azonos platformra..

Én nem látom a politikai és gazdasági irányvonalukat...Populista megnyílvánulásokból élnek..cigánybűnözésnek hívják a cigánybűnözést..szerintem csak rátalepedtek egy természetes igényre..egy védekező önszerveződésre.

#652298 Wall street Előzmény: #652289

én sem tudom miért Alföldit kell hibáztatni egyeseknek azért mert a darab nem ment át, Ő erről nem tehet... és a színészek sem.... Alföldi meg olyan amilyen :)

#652289 walex Előzmény: #645181

Továbbra is kérdezem:

Miért a lányt bántja mindenki?

Nem tehet róla,hogy ez lett a neve és olyan az apja,amilyen.

Héber név, Iványi keresz…

#645181 Wall street

Héber név, Iványi keresztapa, cigány zenészek - Orbán lánya férjhez megy

Szeptember elején oltár elé áll Orbán Viktor kormányfő legidősebb lánya. A 24 éves Ráhelt a nála három évvel idősebb Tiborcz István veszi el.

Az esküvő Tiborcz szüleinek tanyáján lesz, ahol lovarda is van. A vőlegény apja orvos.

A Blikk megszólaltatta Orbán Viktort, aki azt mondta, az ő felcsúti portája kicsi lenne a lakodalomhoz. A vendégsereg Tiborczék tanyáján tartott állatokból (disznó, birka, borjú) lakik jól, a talpalávalót egy cigánybanda húzza majd.

(Origó - Blikk)

http://kuruc.info/r/6/115666/

#644265 walex Előzmény: #644228

Mire gondolsz pontosan? Miért?

Átverésben nem hinném, hogy ők lennének az 1. helyezett, de tény, hogy sok mindent "elfelejtettel", amit megígértek még a Parlamentbe kerülés előtt, de ez a többi pártnál is így volt.

#644228 Ibiza Előzmény: #644093

majd megnézzük mennyien lesznek..a jobbik verte át a legjobban a választóit..

Jobbik: Átverte a fiatal…

#644093 Wall street

Jobbik: Átverte a fiatalokat a válságot mélyítő kormány

A felvételi ponthatárok nyilvánosságra hozatalával a Fidesz-kormány egy újabb hazugságára derült fény: még az ígért 55 ezer államilag finanszírozott képzést sem indítják el, ami tovább taszítja hazánkat a válságba. Hiába ígérték, hogy minden korábbinál nagyobb létszámú hallgatót vesznek fel, a tavalyihoz képest is majdnem nyolcezerrel kevesebben kezdhetik meg felsőoktatási tanulmányaikat idén szeptemberben. A keretszámok eltörlésének üres szövege mögött tehát csak trükkök százai és egy újabb megszorítás állt, a rendszer megváltoztatásának vesztesei pedig ismét a felvételizők lettek - írja Dúró Dóra országgyűlési képviselője, a Jobbik Oktatási Kabinetéjének az elnöke pénteki sajtóközleményében.

http://alfahir.hu/jobbik_atverte_a_fiatalokat_a_valsagot_melyito_kormany

Vona: Tömegtüntetéseket …

#642442 Wall street

Vona: Tömegtüntetéseket szervez ősszel a Jobbik

Utcai tömegtüntetéseket szervez az őszi politikai szezonban a Jobbik; Vona Gábor pártelnök-frakcióvezető a Magyar Hírlapnak adott, kedden megjelent interjújában elmondta, a devizahitelesek és a földtörvény miatt lesznek demonstrációk, de az új földszabályozás kapcsán népszavazást is kezdeményeznek.

Arra is kitért, hogy a júniusi pulpitusfoglalási akciójuk rendkívüli esemény volt, nem terveznek hasonlót ősszel, de ha a helyzet megkívánja, élnek ilyen eszközökkel.

A jelöltállításról elmondta: következő elnökségi ülésükön lezárják a jelöltállítás folyamatát. A Jobbikban az alapszervezetek döntenek a jelöltjeikről, az elnökségnek róluk kell határozni. A százhat egyéni induló kétharmada már most megvan, a következő két hétben határoznak a többi indulóról.

A politikus azt is elmondta: az európai parlamenti választáson a mostani három helyett négy képviselővel számol.

(MTI)

http://kuruc.info/r/2/115372/

Elszabadult a pokol Kocs…

#641406 Wall street

Elszabadult a pokol Kocsis Máté Facebook-oldalán !

A Fidesz kommunikációs igazgatójának Facebook-profilján a szerkesztő minősíthetetlen hangnemben kommunikál a kommentelőkkel.

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója - mint a legtöbb politikus - fent van a Facebookon, oldala viszonylag gyakran frissül. Ám Kocsis profilján nemcsak unalmas hivatalos posztolgatás van, a szerkesztő néha válaszol a kommentekre is, bár olyan stílusban, hogy először azt hittünk, meghekkelték a profilt. De nem, Kocsis Máté munkatársa tényleg faarccal küld el mindenkit oda, ahová szerinte való.

A zsideszben de sok primitív **** van :D

#638645 Ibiza Előzmény: #638626

"..Fidesz három év alatt a végletekig elszegényítette a borsodiakat,.."

ilyen szar demagóg duma miatt nem viszi soha semmire a jobbik..elötte a borsodiak gondolom a milliárdosok táborát gyarapították..

komcsik idején szekeres választások elött lecserélte a honvédség stratégiai élelmiszer készletét.. ezek lejárt vagy lejárat közeliek voltak..felvásárolta egy cimbikomcsi..utána magántelkeken szavazócéduláért adták a romáknak...konzervek száraztészták..

Orbán boszorkánya rádolg…

#638626 Wall street

Orbán boszorkánya rádolgozik az egymilliós fizetésre: segílycsomagot vitt a borsodi cigóknak

A Jobbik szerint a Fidesz három év alatt a végletekig elszegényítette a borsodiakat, hogy aztán a választásokhoz közeledve egy „szatyor száraztésztával” megvegye őket – hangzott el a párt csütörtöki sajtótájékoztatóján.

http://kuruc.info/r/2/114874/

Sajnos a zsidesz most is…

#638209 Wall street

Sajnos a zsidesz most is bizonyít, h az ígérgetéseken másra nem képes....

PDSZ: Nem erről a béremelésről volt szó, a pedagógusokat is átverte a kormány

Nem erről a béremelésről volt szó, az életpályamodellt előíró törvényben foglaltakhoz képest csak a pénz egy részét kapják meg szeptembertől a pedagógusok - közölte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke szerdán budapesti sajtótájékoztatóján.

Mendrey László az emberierőforrás-miniszter pedagógus-béremelésre vonatkozó bejelentésével kapcsolatban kifejtette: a jelenlegihez képest 58 százalékos béremelést kellene bevezetni szeptembertől, és nem 34 százalékosat, ugyanis ennyit határoz meg a törvény.

Emlékeztetett arra, hogy egy évtizede húzódik a pedagógusok béremelése, holott "ez jogos jussuk".

(MTI)

http://kuruc.info/r/2/114841/

"Ájfon occsóér" - cigány…

#637943 Wall street

"Ájfon occsóér" - cigánybűnözők próbálják átverni a naivakat és a turistákat a Váci utcán

Olvasónk írja:

A mai napon a Váci utca felé vitt dolgom, ráadásul hátizsák és fényképezőgép is volt nálam, így minden joggal tűnhettem turistának. Kb. 5 perc után le is szólított egy "szimpatikus" fiatalember, hogy: "Főnökúr, van ájfon eladó occsóér, legújabb, csak százezer, de önnek csak nyócvan!"

A portékája már messziről nézve is hamis volt, persze ezt szóvá tettem, de ő váltig bizonygatta annak eredetiségét. Mikor látta, hogy nem vagyok palimadár, elsomfordált. Persze egyből kiszúrt egy külföldit, óbégatott is neki, hogy "Csíp ájfon" azaz olcsó ájfon, odamentem hozzá, és elküldtem a búsba.

A turista hálás volt (amerikai, őszes hajú, középkorú úr), és mondta, hogy náluk is sok a probléma a cigányokkal, a hírekben sokszor elhangzik a gypsy crime (cigánybűnözés). Mesélt arról, hogy náluk főleg zsebtolvajlás, kifosztás, trükkös lopás van a számlájukon, plusz a pofátlanabbak azt csinálják, hogy színleg megállapodnak egy ház tulajdonosával, hogy pl. kicserélik az ereszcsatornákat vadiújra, mondjuk 200 dollárért plusz a régiért. És tényleg ki is száll egy brigád, elvégzik a munkát, és mikor a tulaj fizetné a 200 dolcsit, hirtelen megnő a számla: már 4000 dollárt követelnek, mondván: 200 dollár per 2 méter!

És persze ilyenkor odagyűlik a brigád, fenyegetőleg lépnek fel, a háztulajdonosok nagy része fizet. Ilyen és ehhez hasonló történeteket adnak le a tévében náluk, hogy mire ügyeljenek, ha cigányokkal üzletelnek. De állítása szerint nyogodtan nézzek körül a Youtube-on.

10 percig beszélgettünk, megállapítottuk, hogy mindketten rasszisták vagyunk, és eme felismerés örömével el is búcsúztunk egymástól.

Folytattam utamat, majd újra belefutottam a már megismert hamis iphone-t áruló "nem hiába születettbe". De ekkor már egy háromfős társasággal volt, mindhárom kezében ott figyelt 1-1 hamis készülék. Sőt az egyik srácnál a nadrágjára fűzött láncon egy pillangókés is himbálózott.

Odamentem melléjük, és készítettem róluk egy fényképet, hátha jó lesz még valamire. Persze utána egyből próbáltak belém kötni - "mit fotózol, magyarg.ci!" -, de amikor felmérték, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban, sem testileg, sem értelmileg, eloldalogtak. Hívhattam volna rendőrt, pl. a pillangókés okán, de mire odaérnek, ezek már árkon-bokron túl vannak.

http://kuruc.info/r/35/114805/