Sajnálom ! Akkor várj most !
Akár heteket is. Vagy mikor fent lesz vagy ha nagyon leesik akkor beszállni csak.
Én alapból mindig akkor szálltam be longba mikor már nagyon leesett.
SP pl alig hoztam valamit a lefeléből pedig volt több shortom is, de néhány dollárral adtam el őket, aztán esett be nagyot, sajnos. :(
Így vártam. 1650nél kezdtem figyelni és venni, ahogy már előtte írtam.
Szokás szerint volt ellenirányú megbízás is és be is léptek mert az SP tovább esett még 10 dollárt 1640ig, itt adtam a shortokat és csak long maradt a fentiek 1650ről meg az újak innen.
Ha tovább esik le, akkor újabb short megbízások teljesültek volna, de nagyon jól nem jövök ki igaz rettenetes veszteség sem lett volna. Így csütörtöki erős fel már nagyon jó helyzetbe hozott, pénteken ahogy írtam is délelőtt fel vártam továbbra is és fel is ment szerencsére. Pénteken már csak az SPre figyeltem, de semmi új kötés nem lett.
SP-ben 10 long zártam a zárásban (összeset) 1665nagyon szép, függetlenül attól ,hogy innen még bőven mehetne fel, mert ha fel jön akkor SPben nagy tér van. De egyrészt innen le is fordulhat, meg ennyi elég volt.
Így most semmi nyitott pozi nincs.
kitartást !
Daxban most várd meg mi lesz és ha 2 longnál hozol 30-40 pontokat már az nagyon jó, apránként eleszőr 600 majd 1000 dollárt el kéne érni. Most már tényleg óvatosan ! Sok szerencsét !!!