Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#652328 Dénes Előzmény: #652307

Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a DAX 2013ban lesz-e 8000 alatt.

Most már nagyon közel az új csúcs és vége a nyárnak, igaz a jelentési szezonnak is.

DAx nyár elején nagyon gyenge volt, usa legkisebb rezdülésére összeomlott.

Nyár végére nagyon jó tartása lett, de ez pillanatok alatt változhat.

#652307 Ricsi Előzmény: #652274

Akkor már csak 5 évig kell a shortosoknak kibírni:)

Emellett ugye azt vizsgálták, hogy ha 1% volt az eltérés, akkor volt 5 év, most majd 4%, szóval egy kisebb visszarendeződés nem lenne meglepetés szerintem. Mondjuk olyan 3%-ra, az nem nagy elvárás :)

#652273 Dénes Előzmény: #652272

Ha belegondolok most számolgattam mennyit buktam devizán, aranyon, hát kár volt, hogy nem csak DAx és SP.

Dax nélkül szarban lennék, DE mégis csináltam a többit hátha. :) hát nem . :)

#652271 Dénes Előzmény: #652248

Nem, nekem is volt 550 dolláros tőkém, mert túl sokat utaltam el (egy szint felett nem hagyok, nem bízom a cégben azért) és míg vissza nem hoztam valamennyit 545 dollárom volt. Tán egy hétig is. De annyiban szerencsém volt, hogy elég long trend volt. Nem ilyen bármi lehet mint most.

Végül is 830 dollárt csináltam belőle mire utaltam még vissza (5 munkanap). És úgy, hogy devizában és aranyban vesztetettem közben 90 et.

Kapásból 2 lot dollár 55 pontot (tehát total 110 ) ment fel az dollárban 130 dollár volt a nyereség 50 perc alatt kb.

Nem ugráltam, vártam türelmesen.

Szinte mindig van 2-3 olyan belépő egy nap a daxban amikor lehet tudni, hogy 60-80 %osan most egy fel jön 20-30-40 ponttal.

#652248 Fornit Előzmény: #652215

400$-os tőkére ez napi 5-7,5% lenne. 3 ilyen nap éves hozamnak is elmehetne. Nekem futurisztikusnak tűnik (bár én ilyen 100x-os áttétes dolgokkal nem foglalkozom), tegnapelőtt pont 35,5$-t skalpoltam le, de az 3360$-os pozicióra jött össze.

#652215 Dénes Előzmény: #652178

ki kell tűzni ,hogy naponta csak 20-30 dollárt hozol és stop. És türelmes vársz egy nagyobb beesésre ahol longot vehetsz vagy pont fordítva ha a DAx eléri a mindenkori csúcsát (közel vagyunk) ott short.

Kicsiben. Így nem mész bele lehetetlen szituba, mert hajt, hogy vissza kell hozni.

#652214 Dénes Előzmény: #652178

Sajnálom ! Akkor várj most !

Akár heteket is. Vagy mikor fent lesz vagy ha nagyon leesik akkor beszállni csak.

Én alapból mindig akkor szálltam be longba mikor már nagyon leesett.

SP pl alig hoztam valamit a lefeléből pedig volt több shortom is, de néhány dollárral adtam el őket, aztán esett be nagyot, sajnos. :(

Így vártam. 1650nél kezdtem figyelni és venni, ahogy már előtte írtam.

Szokás szerint volt ellenirányú megbízás is és be is léptek mert az SP tovább esett még 10 dollárt 1640ig, itt adtam a shortokat és csak long maradt a fentiek 1650ről meg az újak innen.

Ha tovább esik le, akkor újabb short megbízások teljesültek volna, de nagyon jól nem jövök ki igaz rettenetes veszteség sem lett volna. Így csütörtöki erős fel már nagyon jó helyzetbe hozott, pénteken ahogy írtam is délelőtt fel vártam továbbra is és fel is ment szerencsére. Pénteken már csak az SPre figyeltem, de semmi új kötés nem lett.

SP-ben 10 long zártam a zárásban (összeset) 1665nagyon szép, függetlenül attól ,hogy innen még bőven mehetne fel, mert ha fel jön akkor SPben nagy tér van. De egyrészt innen le is fordulhat, meg ennyi elég volt.

Így most semmi nyitott pozi nincs.

kitartást !

Daxban most várd meg mi lesz és ha 2 longnál hozol 30-40 pontokat már az nagyon jó, apránként eleszőr 600 majd 1000 dollárt el kéne érni. Most már tényleg óvatosan ! Sok szerencsét !!!

#652178 big-ebuy Előzmény: #652098

én beszívtam nagyon,nyitva hagytam pozit múlt hét szerdára bedaráltak.....én hülye:( tőkém 3 dololtam 1200ból lett 400 a tőke ,na innen lesz tudomány felállni,mondtam kis pénzt hagytam bent direkt,erre elbaszom áhhh

#652098 Dénes Előzmény: #652076

Daxban már nem, mert tegnap vége lett a longoknak (fele adva-fele stop), de az elmúlt hetek legszebb eredményét hozta legalább.

SPben még longok megvannak. De nézem, hogy zárjam vagy hagyjam.......

#651974 Dénes Előzmény: #651786

hopp, most néztem csak rá, érdekes délután lehet.

De lehet egy baromi unalmas is.

#651786 Ricsi Előzmény: #651685

Nekem még tart a longom, most 42-n zárnám. Már leszúrt 60 alá, meglátjuk, kitart-e ma egyáltalán. Mondtam tegnap, én nem várok komoly felfelét, mármint ilyen ATH körüli értéket. Szerintem előbb lesz meg a rés 8 100-on.

#651685 Dénes Előzmény: #651676

Látom nem lett rossz a nap.

SP szépen ment fel, ott is felhozva nagyon szűkre a stop.

Daxnál sajnos már nem vagyok bent, mivel felét adtam 8410nél másik felét a stop ütötte ki később lejjebb.

De ez így nagyon szép nap lett.

SPben még minden long fut, bár este repül a stop szerintem.

Shortba nem szálltam sehol sem.

#651672 Spade Előzmény: #651661

A szavazó fülke magányában minden lehetséges :)

Ez az US már nem ugyanaz mint 2007-ben azóta bevándorolt kb 10 milla ember a megtakarításaival a képzettségével a munkaerejével és szép lassan a lakás túlkínálatot is felszívja, aztán indulhat megint az ingatlan lufi

Azután meg valami galambot jelöl majd Obama a FED élére , mert Bőrni már befáradt a nagy pénzlapátolásba, meg a kongresszusi baszogatásba h meddig pumpálgat még. A pumpán az elzárót így nem Börni fogja betekerni hanem max az utód azt meg kb decemberben lesz meg, addig csak verbál baszás van...