Azé' 1.8 motorból nem egy sárkány a 125 ló, Toyota 143.. anno 1989-ben, amikor kijött, a 115 nagyon bajnok volt 1.6 ccm-ből. No de azóta el telt kis idő..
Azé' 1.8 motorból nem egy sárkány a 125 ló, Toyota 143.. anno 1989-ben, amikor kijött, a 115 nagyon bajnok volt 1.6 ccm-ből. No de azóta el telt kis idő..
Ha még én leírnám a kalandjaim.. ugye májusban autó nélkül jöttem haza, s most is épp hogy csak kaptam szépet..
Autóvásárlás Olaszországban: nem ajánljuk senkinek!
Sikeres, de kalandokkal teli volt az olaszországi autóvásárlás
(mx5-ért olaszba)
Ha nincs több jelentkező.. a hátsó ülésre én nem ülnék be, mögéd meg főleg. :-)
nekem gumi cserénél rosszul fogatták be, és leverték a fényezést...helyi szakszervíz megoldotta..szla nélkül 26K-ba fájt a gumisnak a rendbehozatal...
akkor bényére most azzal megyünk :)
Hát azt nem tom, h volt e fényezve, de makulátlan, az biztos. Monnyuk én felnit még sosem fényeztettem, de persze tetszik, h olyan kis gyári.. :-)
én is vettem olyat itthon, amin egy karcolás nem volt....és jelenleg az enyémen sincs, se a téli, se a nyárin...1x volt, újrafényeztettem.
na itt a road:))
ja vagy úgy?
tüchtig?:))originaltopzustand?:))
egyébként látványilag látszik vmi ebből...
Nem, nem volt miért, elég volt a tulajt megismernem. Egy szóval jellemezném: tüchtig. :-) Vazz, a téli alukerék garnitúrán egy karcolás sincs, nem tom hogy használta..
na bááz...egész nagyon egyben van úgy tűnik...
csavarfejek ajtókon,motortérben(gyári fújások,heggesztések), hátsó ajtón,gondolom ok.
vittél rétegmérőt?
Autóval mentünk, bnő elkérte az anyjáét. Szerencsére, mert Münchenben megint olyan eső volt, hogy rohadna meg.. s így hazafelé jöhettem az új autómmal. :-) 6-ban 130-nál tök csendes, meglepően jó autópályára.
Ezzel is játszok kicsit, mint a többivel, majd eladom. Minden autót így veszek. :-)
Yo a GTR,de nekem küllemre soha nem tetszett.
na tessék németországig el tudsz motorozni...megint.
ide,hogy Waszival meghivjunk egy fagyira, már nem.
pedig kolbász,sonka még menne..de füstölt házi szalonnával is megfejelném,ha celicával jönnél:)
ha az asszony nem enged ,mert papucs vagy,hozd őt is,megnézzük Waszival az előadást:)
ezt eladásra hoztad?
de megyek ugy is,majd csengetek,oszt nézel:)
akárhogy csűrtem csavartam,nem tudott vmi yo cabrio (vagy esetleg coupe) lenni az udvarban ,idén sem:)