Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#651693 KawaBazsy Előzmény: #651688

Nem, nem volt miért, elég volt a tulajt megismernem. Egy szóval jellemezném: tüchtig. :-) Vazz, a téli alukerék garnitúrán egy karcolás sincs, nem tom hogy használta..

#651688 Sumér harcos Előzmény: #651635

na bááz...egész nagyon egyben van úgy tűnik...

csavarfejek ajtókon,motortérben(gyári fújások,heggesztések), hátsó ajtón,gondolom ok.

vittél rétegmérőt?

#651628 KawaBazsy Előzmény: #651528

Autóval mentünk, bnő elkérte az anyjáét. Szerencsére, mert Münchenben megint olyan eső volt, hogy rohadna meg.. s így hazafelé jöhettem az új autómmal. :-) 6-ban 130-nál tök csendes, meglepően jó autópályára.

#651528 Sumér harcos Előzmény: #651521

na tessék németországig el tudsz motorozni...megint.

ide,hogy Waszival meghivjunk egy fagyira, már nem.

pedig kolbász,sonka még menne..de füstölt házi szalonnával is megfejelném,ha celicával jönnél:)

ha az asszony nem enged ,mert papucs vagy,hozd őt is,megnézzük Waszival az előadást:)

#651521 Sumér harcos Előzmény: #651510

ezt eladásra hoztad?

de megyek ugy is,majd csengetek,oszt nézel:)

akárhogy csűrtem csavartam,nem tudott vmi yo cabrio (vagy esetleg coupe) lenni az udvarban ,idén sem:)

#651513 KawaBazsy Előzmény: #651510

AMúgy a tulaj azt mondta, h ha maradunk, másnap elvisz minket a Legolandba a gyerekével a GT-R-el.. de sajna haza kellett jönnünk.. :-)

#651510 KawaBazsy Előzmény: #651495

Nem értem azt, aki lehúzta. Én azt hittem, h ez egy sima alap, megyen, oszt kész, s a 192 lóerős a jó. Hát a f.szt, ez is tök jól megy, az meg tán még jobban. ALul is kellemes, ugye vvti, már 60-tól használható 6-ban, van nyomaték. A vezérlés 4500-nál vált, onnan szép, gurgula hangja lesz, s megy 7000-ig. Ebben a tartományban kell tartani, h sportosan menjen. 80-nál pl 2-be kell kapcsolni, 3-ban még nem indul meg.. :-)

MX-5 9.7-et gyorsult százra, ez 8.7-et. Pont úgy megy, mint a nagyobb, 1.8-as MX-5. Nincs 1200 kg, az sokat számít.. mondanám, h gyere, hajtsuk meg, de nem mondom, mostmár neked is kell venned vmit, s előbb azt rugdossuk meg, utána jön ez.. :-)

#651495 Sumér harcos Előzmény: #651433

tartottam szünetet,2hónap kb.olvasni jártam be csak napi 5percre...általában.

hetekig voltam olyan helyen ahol net sem volt,csak ha wifis étterembe ,kávézóba jártam a laptopommal:)

az yooo:)

nekem nagyon tetszik,mindig nézem mikor látok úton belőle.

ugyan motorikusan erő szemponzból nagyon lehuzták anno a 143lovast,hogy gyenge,hogy csak egy sportnak látszó tárgy,nincs erő,nem megy....???tényleg lajhár???mx jobban ment pl.?

ugyan van belőle 192lovas is.

vsz. minden celica remek darab,az összes széria remek coupe,még egy 1976-os is kellene nekem veteránnak,ilyen

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/toyota-celica-ascheberg/182746062.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxFirstRegistrationDate=1985-12-31&ambitCountry=DE&export=ALSO_EXPORT

#651433 KawaBazsy Előzmény: #651205

Te élsz még? Mostanában alig látlak.. :-)

KIs autós sztori. Kiugrottunk Németoba megint autót nézni, de nyaralás is volt benne, Salzburg, kastélyok, etc.. Majdnem kocsi nélkül jöttem haza, hihetetlen sok lepukkant, szétrohadt szart megnéztem.. de aztán meglett a gyöngyszem, egy mostani Celica, nyugdíjas (korú) orvos tulajtól, 200k-val, makulátlan.. nagy szerencsém volt. A kocsi nagyon tetszik, a 143 lóval jobban megy, mint gondoltam, mellette jól fogyaszt, s alul csendes, kényelmes. A tulaj full tüchtig, téli kerék alufelnin, garázs falára szerelve pormentesen, semmi karc rajtuk, nem tom hogy használta őket.. ja, a garázsban egy Nissan GT-R állt, feleség Panamérát hajt.. :-)

#650619 Sumér harcos Előzmény: #650495

ez nem is vitás...láttam már gyári hibást abból is..

de ha elolvastad winkler cikkét,kissé sok...szinte kilóg a lóláb...