az állami nyomda nem lenne érintett ebben a projektben? chip kártya, vagy fene tudja, milyen vonalon? vagy városi legenda...
az állami nyomda nem lenne érintett ebben a projektben? chip kártya, vagy fene tudja, milyen vonalon? vagy városi legenda...
gondolom tesztelni akarja, hogy visszaviszik.e... de a piacot nem piti 10db-al kell tesztelni, tesztelje 2-3-5k-val, hogy beszakad-e, vagy megveszik... :D
ki az aki 10 db-ot vesz? több a broki jutaléka, mint amennyiért megvette ezt a tetemes mennyiséget...
Na ez 514en bezárt.
nem vagyok nagy grafikon mágus, de ez három fehér katonának minősül?
Ha valaki Egon elemzései alapján kereskedik az meg is érdemli és már rég elbukta a pénzét :)
Egyszerűen engedik a nagyok a felfele mozgást.
FHB-ban sem látja az rsi divergenciát...
csak bezárt 503on... a következő napok meghatározóak lesznek, hogy miként épülnek a védelmi vonalak, előre tolódik-e, vagy marad ott ahol van...
ez sem egy piacmozgató hír
Pontosan! Ezért is írtam, hogy a záró lesz az érdekes...
azért kíváncsi vagyok, hogy ebből mennyi is a dt?? de ez majd záróba kiderül...
a védelmet fel kéne húzni 500-ra 2-3k-val, oszt védhető lesz a front...
Megindították, elcsattant a védelem.
Megforgattak 7.000-et délelőtt...
Meglátjuk áttöri-e az 500-at.
A záró lesz a legérdekesebb.
óóó hogy az a... 482-ön 1k, nehogy 480 alatt a gyűjtögetőkre dobják a féleszűek... de 497-498ra is betettek 1-1k.t, nehogy észrevétlenül megindítsák... okos...
de én lassacskán gyűjtögettem a bedobott db-okat, ha megindul, akkor nem lesz ennyire jól árasítva... :S
Eltakarodhatna mar 500 fole, mert unalmas ez az alloviz...
Szep az eredmeny, minden fobb soron javulas van.
Az arfolyam van csak alacsonyan.