Marad, de minek, a forgalma alapján jogos lett volna kitenni az indexből a telekomot.
Marad, de minek, a forgalma alapján jogos lett volna kitenni az indexből a telekomot.
Fogalomzavar témában ez a mai nap gyöngyszeme:
"Japán 1945-ös kapitalizációja után augusztus 15-én és 16-án nem nyitottak ki az amerikai börzék."
fogalom zavarban szenvedsz :)
Én vettem 350-en, eldobtam 360-on, és vissza sem szálltam egyelőre, de asszem nem is fogok, marad az otp. Ha abból ki tudok szállni, akkor soha többet magyar tőzsde...
Ezzel többen vagyunk így,csak hát mindig van lejjebb...))) lassan el kell dőlnie,hogy jön-e az 5-ik hullám....
Te már egy egyszerű duplázással is pénzednél lennél, nem? :D
Már rettegtetnek! Vagy kecsegtetnek? :-)
Ne higgy nekik, szart sem érnek ezek a célárfolyamok, majd ők hongkongból megmondják mennyi lesz a telekom, érdemes beleolvasni a Bolyongás a Wall Streeten c könyvbe, az egy jó szemléletmód.
Nem lesz itt gáááz! Benyaltak csontig! :-)
http://totalsport.hu/hir/ftc-a-solyom-mellett-a-telekom-is-beszallhat
Azt nem tumod, csak azt, hogy a 30% -os rezsicsökkentést már benyögték.
"Mert ha megjönne a 3.60-as kenyér és azok hívői kerülnének hatalomra, akkor újra indulna a dajdaj a hitelekből?"
Miért? Most mi van/lesz? 1 Ft/kWh ?
én nem dajdaj-oztam akkor sem, csak rendes havi fix jövedelmek mellett kiszámítható életünk volt...jövedelmeinket törvényileg, munka elvételével elvették, pótolhatatlan módon, és még tapsikolni is kellene a göbbels-i propagandájukhoz....kár, hogy ov-nek nincs olyan kis bajsza az orra alatt....bár elég képzavar lenne egy cigó náci...
Mert ha megjönne a 3.60-as kenyér és azok hívői kerülnének hatalomra, akkor újra indulna a dajdaj a hitelekből?
Fix fogódzó az nem nagyon lesz, max ha megvan a bejelentés mit javasolnak vsz. Idén is még utolsó percben is ment a matek, hogy 35-50 között mi lesz. :)
Nekem ez az egyik kedvenc részvényem. Olyan jókat lehet rajta agyalni osztalékpolitikája miatt.
Ami tökéletes lenne megvenni vhol ebben a vergődésben, és a következő években visszamászna legalább 600-700-ig plusz osztalékok. Milyen csábító . Meg is történhet vsz, csak csak van pár csak. :)
Nem vettem még egyelőre 320-on akartam, aztán majd ősszel, aztán Richter inkább helyette ősszel, ebben a sorrendben gondolkodtam. :) 300-ról szépen visszajött pedig.