Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#649854 wnprt Előzmény: #649694

Marad, de minek, a forgalma alapján jogos lett volna kitenni az indexből a telekomot.

#649546 Ricsi Előzmény: #649543

Én vettem 350-en, eldobtam 360-on, és vissza sem szálltam egyelőre, de asszem nem is fogok, marad az otp. Ha abból ki tudok szállni, akkor soha többet magyar tőzsde...

#649543 Hibaz Előzmény: #649542

Ezzel többen vagyunk így,csak hát mindig van lejjebb...))) lassan el kell dőlnie,hogy jön-e az 5-ik hullám....

#648808 wnprt Előzmény: #648789

Ne higgy nekik, szart sem érnek ezek a célárfolyamok, majd ők hongkongból megmondják mennyi lesz a telekom, érdemes beleolvasni a Bolyongás a Wall Streeten c könyvbe, az egy jó szemléletmód.

#647704 Előzmény: #647604

Azt nem tumod, csak azt, hogy a 30% -os rezsicsökkentést már benyögték.

#647604 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647530

"Mert ha megjönne a 3.60-as kenyér és azok hívői kerülnének hatalomra, akkor újra indulna a dajdaj a hitelekből?"

Miért? Most mi van/lesz? 1 Ft/kWh ?

#647553 Euroman Előzmény: #647530

én nem dajdaj-oztam akkor sem, csak rendes havi fix jövedelmek mellett kiszámítható életünk volt...jövedelmeinket törvényileg, munka elvételével elvették, pótolhatatlan módon, és még tapsikolni is kellene a göbbels-i propagandájukhoz....kár, hogy ov-nek nincs olyan kis bajsza az orra alatt....bár elég képzavar lenne egy cigó náci...

#647530 Előzmény: #647485

Mert ha megjönne a 3.60-as kenyér és azok hívői kerülnének hatalomra, akkor újra indulna a dajdaj a hitelekből?

#647514 banyaiz Előzmény: #645223

Fix fogódzó az nem nagyon lesz, max ha megvan a bejelentés mit javasolnak vsz. Idén is még utolsó percben is ment a matek, hogy 35-50 között mi lesz. :)

Nekem ez az egyik kedvenc részvényem. Olyan jókat lehet rajta agyalni osztalékpolitikája miatt.

Ami tökéletes lenne megvenni vhol ebben a vergődésben, és a következő években visszamászna legalább 600-700-ig plusz osztalékok. Milyen csábító . Meg is történhet vsz, csak csak van pár csak. :)

Nem vettem még egyelőre 320-on akartam, aztán majd ősszel, aztán Richter inkább helyette ősszel, ebben a sorrendben gondolkodtam. :) 300-ról szépen visszajött pedig.