Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: Eladó házrész

#672940 Hathor Előzmény: #672929

Ez egy nagyon megerőszakolt ügy.

Sem vevőnek, sem eladónak nincs pénze, de mindkettő akar valamit.

Szokásos dolog az ingatlanpiacon. És vevő még bárlistás is.

Re: Eladó házrész

#672939 Ibiza Előzmény: #672929

nem egyszerű..sztem nem jön össze..

elvileg egy foglalót kellene adni pont akkorát amivel önkorit ki lehet fizetni..de közben letárgyalni bankkal a vásárlási hitelt..de bank nem fog adni amíg nem lehet bejegyezni a tulajdonjogot..nem tiszta a tulajdoni lap..önkori meg addig nem fogja levenni a bejegyzést a tulajdoni lapról amíg nincs nála a pénz..talán lehet nyilatkoztatni az önkorit leveszik a bejegyzést ha kifizetik a hitelt..erre bemozdulhat a bank..az segíthet ha önkori ügyvédjénél vagy közjegyzőnél letétbe le van rakva a zseton. De sok idő..főleg vidéken.

Eladó házrész

#672929 Tapasz

Van egy eladó házrész 4,5 millióért, de van rajta 1,2 millió önkormányzati hitel. A vevőnek van 3,3 milliója, az önkormányzat viszont nem engedi átvállalni a hitelt, csak egyben kifizetni, így addig nem lehet eladni a lakást. A vevő aktív BAR listás, és jövőre nyugdijba megy. Kellene neki 1,2 millió, hogy ki tudja fizetni teljesen. Valakinek ötlet?

Eladó Fenyves Erdő

#666902 Sumér harcos

Eladó 14hektár fenyves erdő egybefüggő terület,Kiskunhalas határában,megközelitőleg 30-35éves(tehát már régen nem karácsonyfának való),3tulaj,(tehermentes-ha földnél szokás egyáltalán ilyen paramétert irni)

3 közeli hozzátartozóm tulajdona,hirdetve még sehol nem volt.

Re: nincs cím

#663413 Előzmény: #663186

Ez azért érdekes, mert ez tulajdonképpen ötvözi azt, amit írtunk: Te azt írtad, hogy társasházat kell építeni és beköltözni, én meg azt, hogy nem költöznék bele abba a társasházba, amit saját erőből fel tudnék építeni :)

Nos ő pontosan ezt csinálta, valójában KÉT ingatlant épített egyszerre, egy helyen, ami nyilván sokkal költségtakarékosabb, mint külön helyen, vagy időben építkezve - és el is adta az összeset, ami a társasházban volt és a haszonból rögtön meg is finanszírozta a saját ingatlanának a telekrészét.

Ugyanakkor érdemes megfigyelni, hogy ez így számára jó volt, ugyanakkor ha nem oda építkezett volna saját magának, akkor is megépítette volna a társasházat és zsebretette volna a pénzt, tehát a haszon mindenképpen jelentkezett volna, amiből máshol is vehetett volna magának telket, csak éppen így gyorsabb és gazdsaágosabb is volt az építkezés.

Összekötötte a kellemeset a hasznossal :)

#663186 Ibiza Előzmény: #649200

Barátom ingatlanfejlesztő..vett egy hatalmas telket megépítette a házát a megfelelő méretű telekkel és mögé épített egy négylakásost.. a másik oldalról tudott venni egy telekrészt szolgalmi útnak a lakásokhoz.. az ő telekrésze ingyen lett.

#649200 Ibiza Előzmény: #649167

azt már rég eladtam..beírtam..visszabéreltem és albérletbe is adtam..

árulok egy ingatlant..je…

#649163 Ibiza

árulok egy ingatlant..jelentkeznek ügynökök..mondom hirdetnek az ingatlan.com-on..mondja ott nem..mondom akkor felejtsük el..