Ez egy nagyon megerőszakolt ügy.
Sem vevőnek, sem eladónak nincs pénze, de mindkettő akar valamit.
Szokásos dolog az ingatlanpiacon. És vevő még bárlistás is.
Ez egy nagyon megerőszakolt ügy.
Sem vevőnek, sem eladónak nincs pénze, de mindkettő akar valamit.
Szokásos dolog az ingatlanpiacon. És vevő még bárlistás is.
nem egyszerű..sztem nem jön össze..
elvileg egy foglalót kellene adni pont akkorát amivel önkorit ki lehet fizetni..de közben letárgyalni bankkal a vásárlási hitelt..de bank nem fog adni amíg nem lehet bejegyezni a tulajdonjogot..nem tiszta a tulajdoni lap..önkori meg addig nem fogja levenni a bejegyzést a tulajdoni lapról amíg nincs nála a pénz..talán lehet nyilatkoztatni az önkorit leveszik a bejegyzést ha kifizetik a hitelt..erre bemozdulhat a bank..az segíthet ha önkori ügyvédjénél vagy közjegyzőnél letétbe le van rakva a zseton. De sok idő..főleg vidéken.
Van egy eladó házrész 4,5 millióért, de van rajta 1,2 millió önkormányzati hitel. A vevőnek van 3,3 milliója, az önkormányzat viszont nem engedi átvállalni a hitelt, csak egyben kifizetni, így addig nem lehet eladni a lakást. A vevő aktív BAR listás, és jövőre nyugdijba megy. Kellene neki 1,2 millió, hogy ki tudja fizetni teljesen. Valakinek ötlet?
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/3024
na ugye... :)
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/3022
élénkülünk
vegyetek soltvadkerti nyaralót:)
Eladó 14hektár fenyves erdő egybefüggő terület,Kiskunhalas határában,megközelitőleg 30-35éves(tehát már régen nem karácsonyfának való),3tulaj,(tehermentes-ha földnél szokás egyáltalán ilyen paramétert irni)
3 közeli hozzátartozóm tulajdona,hirdetve még sehol nem volt.
a telkek száma véges a jó helyeken..ez az utolsó jó telek volt.
Ez azért érdekes, mert ez tulajdonképpen ötvözi azt, amit írtunk: Te azt írtad, hogy társasházat kell építeni és beköltözni, én meg azt, hogy nem költöznék bele abba a társasházba, amit saját erőből fel tudnék építeni :)
Nos ő pontosan ezt csinálta, valójában KÉT ingatlant épített egyszerre, egy helyen, ami nyilván sokkal költségtakarékosabb, mint külön helyen, vagy időben építkezve - és el is adta az összeset, ami a társasházban volt és a haszonból rögtön meg is finanszírozta a saját ingatlanának a telekrészét.
Ugyanakkor érdemes megfigyelni, hogy ez így számára jó volt, ugyanakkor ha nem oda építkezett volna saját magának, akkor is megépítette volna a társasházat és zsebretette volna a pénzt, tehát a haszon mindenképpen jelentkezett volna, amiből máshol is vehetett volna magának telket, csak éppen így gyorsabb és gazdsaágosabb is volt az építkezés.
Összekötötte a kellemeset a hasznossal :)
Eladó ház Sármelléken. Kis-Balaton, Balaton, Hévíz, Zalakaros pár perc autóval.
http://ingatlan.com/zala/elado+haz/csaladi-haz/zala+megye+sarmellek/7187116?sid=3
Barátom ingatlanfejlesztő..vett egy hatalmas telket megépítette a házát a megfelelő méretű telekkel és mögé épített egy négylakásost.. a másik oldalról tudott venni egy telekrészt szolgalmi útnak a lakásokhoz.. az ő telekrésze ingyen lett.
azt már rég eladtam..beírtam..visszabéreltem és albérletbe is adtam..
árulok egy ingatlant..jelentkeznek ügynökök..mondom hirdetnek az ingatlan.com-on..mondja ott nem..mondom akkor felejtsük el..