ez most forróbb sztori, mint Dell. A kérdés csak, hogy a rizikósabbat válassza az ember AA személyében, vagy a fundás alappal rendelkező US Airways-t?
Előbbi esetében sokkal nagyobb kockázathoz sokkal nagyobb hozamot kínálnak :)
ez most forróbb sztori, mint Dell. A kérdés csak, hogy a rizikósabbat válassza az ember AA személyében, vagy a fundás alappal rendelkező US Airways-t?
Előbbi esetében sokkal nagyobb kockázathoz sokkal nagyobb hozamot kínálnak :)
ha aeo lejön 12.5-13-ra, akkor aztán tényleg felkelti az érdeklődésem. De mindaddig, amíg nem látok benne visszapattanást, nem akarok belevenni. Staples is elég szimpi kezd lenni.
Igen, ez az összeolvadás már nem először kerül terítékre. Jó sztorik vannak mindig a légi piacon :)
Jó hogy nem vetted meg akkor az AEO-t, ma is odavertek neki kemányen, -9% feletti esést látni egyelőre.
A US Airwayst jól látom akkor adták be nagyon amikor kiderült hogy nem veheti meg a csődben lévő American Airlinest?
Abban is volt egy szép kör, 0,36 dollárról felhúzták 7,15-re annak reményében hogy sikerül ez az összeolvadás:
http://www.marketwatch.com/investing/stock/AAMRQ?link=MW_story_Chartquote
túl későn kaptam meg, addigra a kapuhoz mentem :) Utána már nem voltam neten ill a napon belüli esése is megijesztett picit, így marad jövő hétre, de akkor sztem azt veszem :)
Ez vicces, en is épp reptéren vagyok, szóval akkor legyen az US Airways! ;)
késik a gép már 1,5 órát, király....legalább volt időm frissíteni a számokat és végignézni a piacot. De sztem nekem ennyi elég is volt, remélem az eurhuf short forex pozim azért nyerőbe fordul még ma, mert még mindig csak most van nulla körül...
késve, de csak most van időm felvinni aug. 6-i dell zárást, cbk befektetői jellegű pozi is felszámolva a gyj előtt szerencsétlenül zárt spekulatív pozíció után.
Így naplózás kezdete óta +17,03% az eredmény.
még folyik a pihenés, kösz janicroft. :) Reptéri bejelentkezés és véleménykérés: mit vennétek inkább ma, AEO-t (ruha) vagy US Airways-t?
hát, akkor még hot story, de én most elutazok egy órán belül külföldre, és szigorú pihenés net nélkül, tőzsde nélkül, szal valszeg nem tudok figyelni
Én is gondolkodok műtrágyagyártóban (ha a fertilizer az amerikaiul)
de műtrágyát is gyárt, én nem hiszem, hogy K+S nem jön a végén jól ki belőle
Itt vagyok Amszterdamban a héten, ma reggel hétkor felkeltem és ezzel volt tele minden, jobb lett volna valami helyzeti előnnyel indulni tegnap este! ;-) Tettem is be reggel vételre egy megbízást de soha nem fog teljesülni :S
Egyébként az mindenképpen megfontolandó hogy Carlos Slim tavaly már tett egy felvásárlási ajánlatot a KPN-re, akkor 8 EUR-t adott volna a részvényekért, de azt nem fogadták el mert azt mondták hogy alulértékeli a céget.... Ehhez képest azóta is esik az árfolyam, most 2 EUR-n állt az új ajánlat előtt, de volt már 1,5 is nem is olyan régen. A hírekben azt mondják Európában kb 100 telekom cég van, a konszolidáció rengeteg megtakarítással járna, összehasonlításképp az USA-ban 5 nagy szolgáltató van (én mondjuk ezt keveslem de ezt mondták).
Amit sajnálok hogy töb bmint egy hete volt már info erről hogy felvásárlási ajánlat jöhet, viszont ezt nem láttam:
A cikkben azt is leírják hogy a KPN elég nagy bajban van, bevételek esnek, stb.
Szóval a 8 EUR ajánlatot tavaly visszautasíották, de szarul megy a cégnek, szóval lehet hogy most odaadják 2,4-ért is.
Ezért esett be, nem tudom hosszútávú hatása lesz e :
http://m.origo.hu/investor/20130730-lemeszaroljak-a-kaliumgyartokat.html
K+S-t javaslom, tegnap vettem, irtó olcsó, ma is ralizással indul
kösz a tippért, elsőre kiváló, de azért ahogy dell-nél is, körbe kell járni, mit ér a cég valójában, ha épp ez az aktuális felvásárlás kútba esik? Máris nézem a cég fundamentumait stb
Na, késő, live trading-ben 2,38 az ára, tegnap még nem jött ki ez az infó, ezért zárt 2 eurón. :(((