Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: lezartak

Janicroft Előzmény: #647832

Itt vagyok Amszterdamban a héten, ma reggel hétkor felkeltem és ezzel volt tele minden, jobb lett volna valami helyzeti előnnyel indulni tegnap este! ;-) Tettem is be reggel vételre egy megbízást de soha nem fog teljesülni :S

Egyébként az mindenképpen megfontolandó hogy Carlos Slim tavaly már tett egy felvásárlási ajánlatot a KPN-re, akkor 8 EUR-t adott volna a részvényekért, de azt nem fogadták el mert azt mondták hogy alulértékeli a céget.... Ehhez képest azóta is esik az árfolyam, most 2 EUR-n állt az új ajánlat előtt, de volt már 1,5 is nem is olyan régen. A hírekben azt mondják Európában kb 100 telekom cég van, a konszolidáció rengeteg megtakarítással járna, összehasonlításképp az USA-ban 5 nagy szolgáltató van (én mondjuk ezt keveslem de ezt mondták).

Amit sajnálok hogy töb bmint egy hete volt már info erről hogy felvásárlási ajánlat jöhet, viszont ezt nem láttam:

http://www.eurocomms.com/industry-news/49-online-press/9190-takeover-on-the-cards-as-america-movil-terminates-kpn-agreement

A cikkben azt is leírják hogy a KPN elég nagy bajban van, bevételek esnek, stb.

Szóval a 8 EUR ajánlatot tavaly visszautasíották, de szarul megy a cégnek, szóval lehet hogy most odaadják 2,4-ért is.