Mondjuk az egyik használata nem zárja ki a másikat..))))
Mondjuk az egyik használata nem zárja ki a másikat..))))
Köszönöm ezt a kis felvilágosítást. Megoldási javaslatod teljesen újszerű számomra. Az is látszik, hogy Neked komoly előképzettséged van a területen. Mindig tanul az ember, hát még én! Be kell vallanom, hogy nem használtam még bidét, és remélem nem is fogok :-) (pedig egy picit izgatja a fantáziám) A mukahelyemen is viszonylag kevés ilyen szerkezettel találkoztam eddig.
A másik problémám, hogy nem vagyok ázsiai, csak félázsiai ugye. (tehát, valahol félúton totyorgok a papír használat és a mosás között)
Nagy dilemmában vagyok, de lassan döntenem kell, a szükség nagy úr!
Amúgy a téma részemről befejezve!
Viszont lenne nekem egy másik problémám is! :-)
oda írok ahova karok és legfőképp ahol oylan tma van amihez van hozzáfűzni való véleményem.
ez egy fórum ha nem tűnt volna. fel.
így nem te mondod meg hova írhatok és mi legyena véleményem-
én se korlátozlak tédeg és senkit se hva írjon és azt se mi legyen a véleménye.
egy fórum erről szól.
ha nem tetszik az a te bajod de ez a lényege.
azt nemtom trendi-e mert nem érdekel.
azért írok így mert sietve írok.
láthatod gyakran cserélem fel a betúket v ütök el ez is ezé van.
nincs isőm visszamenni v szerkeszteni.
ennyi.
Nem kell pazarolni a papírt, ha használod a bidét.
Ázsiában olyan wc-k vannak, ahol mindenki lemoshatja magát az "esemény" után.
Plusz még ad egy kis frissítést is a nagymelegben.
Sőt, sokkal egészségesebb, mint a papír, mert kevésbé "veszi igénybe az altestet" :) Így ott szinte nincs végbélrák.
Elfogadom az indokaitokat, megbocsátok ezzel a hsz-el:)
Mivel nincs kimoderálva a diskurzus, valszeg tojik az egészre ;)
A topik gazdája remélem lesz olyan kedves, hogy elnézi nekem, nekünk, hogy egy picit idepiszkítottunk. :-)
:-) Na, Te is hozzátettél valamit, alakul ez... bár ez a "Lassú,megfontolt húzás,érzéssel..." módszer sajnos nem vált be, itt sem... próbáltam én nagyon lassan, baromi megfontoltan húzni, és olyan érzéssel, hogy ... A legjobb esetben is max 50 centi sikeredett... hát mire elég az!?
Mondjuk az én munkám hatékonyságát már-már művészet rontani, de ezeknek a "interliberálisglobálnáci" izéknek, még ez is sikerült . Amúgy csak első pillantásra(na jó, talán még másodikra is) tűnik komolytalannak a téma, viszont ahogy Te is láttad, nem csak az egyéni szocproblémám ez az aljas (bár tagadhatatlanul ötletes) trükk, hanem mondhatni már-már tömegesen üti fel a fejét!(lásd Tapasz, és még hányan lehetnek akik nem vallják be, hogy nekik is van ilyen problémájuk, arról nem is beszélve, hogy a Magyar lakosságnak csak egy töredéke olvassa ezt a fórumot.) Tehát, amennyiben nem oldjuk meg nagyon sürgősen ezt a problémát, akkor a interliberálisglobálnácik fényes győzelmétől lesz hangos a világsajtó! Ugye nem kell magyaráznom, hogy ez megengedhetetlen!
Margaretta Margaretta ez mindenkit mélyen érintő kérdés megvitatása volt:) Euroman is hozzátette a magáét:)
Jól olvasom, hogy ti meg itt a wc-papírról írtatok regényeket?
Szégyelljétek magatokat!
Helyettetek is bocsánatot kérek Euromantól.
Úgy látszik, ma kiosztó napom van. De nem ez a fő gond, hanem az, hogy van miért kiosztani.
"Most így jobban belegondolva, nekünk miért nincs saját topikunk? :-) "
Ja menjen mindenki a sajátjába és lesz nyugalom, bár lehet úgy nehezebb eszmét cserélni:) Zártosztályá alakítjuk a fórumot:)
Nem tudom, hogy honnan veszed a bátorságot ahhoz, hogy infók nélkül feltételezed rólam, hogy nullás teljesítményt se nyújtok, vagy éppen ügyeskedek, vagy hogy lumpen vagyok és pofázok.
Vegyél vissza a nagy arcodból!
Továbbá vegyél vissza, jobb esetben hagyd abba a jóérzésű emberek számára gyomorforgató szűklátókörű és a másikat lealázó propaganda szövegeidet.
Mit képzelsz magadról?
Azt hiszed, hogy ha töredezetten, tagolások nélkül, álmodorosan írsz, akkor trendi
vagy, akkor igazad van és ez téged mások fölé emel?
Ez csak a fejedben és a lelkedben dúló zűrzavart mutatja.
Végig olvastam a motoros topik elejét, tök jó, volt akkor pörgés rendesen. :-) Addig jutottam, h Csoki vet egy Dragstart.. Ricsi még tök kedvesen segített Ursinak motort választani, bár nem tom h lett e azóta belőle vmi..
Besz@rok,milyen komoly a téma ;)
Lassú,megfontolt húzás,érzéssel...
Tapasz megoldása is jó ;)
Hihetetlen,hogy az interliberálisglobálnácik megtalálták a nagymagyar ellenállás gyenge pontját és a multikon keresztül idegesítő wc papírokat tukmálnak a cégekre,ezzel idegelve a dolgozót,a munkavégzés hatákonyságát rontják,ezáltal az ő pszichésen keményebb és wc papírok által nem kiidegelt munkaerejük aratja a győzelmet a nagymagyar gazdasági értékek felett
Most így jobban belegondolva, nekünk miért nincs saját topikunk? :-) Monnyuk az általam nyitott motoros is eléggé belterjes..
Bocsi, nincs új hsz gombom, így erre válaszolok, de Ursinak szól.
Nem olvastam el a hsz-t amit írtál, de lenne egy javaslatom, és teljesen komolyan gondolom.
Van egy topicod, és van AT-nek is egy topicja. Írogassatok oda, és minden rendben lesz. Nézegettem régebben a tiedet, egymás után cikkek az óriási sikerekről, hozzászólás szinte 0. AT topicja hasonló.
Észrevettétek, a kutyát sem érdekli a véleményetek, így elkezdtetek mindenhová írogatni. De mi itt - ahogy figyelem - nem vagyunk erre kíváncsiak. Mi itt eldumálunk, elhülyülünk. Ha politika szóba kerül, mindenki hozzátesz 1-2 mondatot. Rajtatok - véres szájú viktoriánusokon kívül - még senkitől nem olvastam olyanokat, hogy ezt+azt csak a hülyék, meg a komcsik, meg mittomén még kik nem értik meg. És én erre továbbra sem lennék kíváncsi, és ahogy elnézem a hsz-eket, mások sem. Szóval tőlem maradhatsz, és beilleszkedhetsz ebbe a színvonalba (színvonaltalanságba), de a sok süket fideszes dumára, valamint mások leszólására nem vagyok kíváncsi. És mondom, én úgy látom, mások sem.
Menj vissza a baba topicba, ott oszd az észt, és aki kíváncsi rá, majd odamegy, és begyűjti tőled a kiosztását. Nekem nincs rá szükségem.
Köszönöm a javaslatod, bár nálunk akkora a tekercs mint egy malomkő, éppen ez a probléma... . viszont ez az alúl benyúlok jobbal, aztán ballal meg nemtom mit csinálok, vagy fordítva, talán működik... :-) A problémát meg fogom oldani! Utána meg majd nézhetitek a TV-ben, hogy győztünk! (az ejú meg kitörölheti!, ha sikerül nekik :-)