Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: férjhez megy a vajda lánya...

Ricsi Előzmény: #647668

Bocsi, nincs új hsz gombom, így erre válaszolok, de Ursinak szól.

Nem olvastam el a hsz-t amit írtál, de lenne egy javaslatom, és teljesen komolyan gondolom.

Van egy topicod, és van AT-nek is egy topicja. Írogassatok oda, és minden rendben lesz. Nézegettem régebben a tiedet, egymás után cikkek az óriási sikerekről, hozzászólás szinte 0. AT topicja hasonló.

Észrevettétek, a kutyát sem érdekli a véleményetek, így elkezdtetek mindenhová írogatni. De mi itt - ahogy figyelem - nem vagyunk erre kíváncsiak. Mi itt eldumálunk, elhülyülünk. Ha politika szóba kerül, mindenki hozzátesz 1-2 mondatot. Rajtatok - véres szájú viktoriánusokon kívül - még senkitől nem olvastam olyanokat, hogy ezt+azt csak a hülyék, meg a komcsik, meg mittomén még kik nem értik meg. És én erre továbbra sem lennék kíváncsi, és ahogy elnézem a hsz-eket, mások sem. Szóval tőlem maradhatsz, és beilleszkedhetsz ebbe a színvonalba (színvonaltalanságba), de a sok süket fideszes dumára, valamint mások leszólására nem vagyok kíváncsi. És mondom, én úgy látom, mások sem.

Menj vissza a baba topicba, ott oszd az észt, és aki kíváncsi rá, majd odamegy, és begyűjti tőled a kiosztását. Nekem nincs rá szükségem.