Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: férjhez megy a vajda lánya...

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647746

:-) Na, Te is hozzátettél valamit, alakul ez... bár ez a "Lassú,megfontolt húzás,érzéssel..." módszer sajnos nem vált be, itt sem... próbáltam én nagyon lassan, baromi megfontoltan húzni, és olyan érzéssel, hogy ... A legjobb esetben is max 50 centi sikeredett... hát mire elég az!?

Mondjuk az én munkám hatékonyságát már-már művészet rontani, de ezeknek a "interliberálisglobálnáci" izéknek, még ez is sikerült . Amúgy csak első pillantásra(na jó, talán még másodikra is) tűnik komolytalannak a téma, viszont ahogy Te is láttad, nem csak az egyéni szocproblémám ez az aljas (bár tagadhatatlanul ötletes) trükk, hanem mondhatni már-már tömegesen üti fel a fejét!(lásd Tapasz, és még hányan lehetnek akik nem vallják be, hogy nekik is van ilyen problémájuk, arról nem is beszélve, hogy a Magyar lakosságnak csak egy töredéke olvassa ezt a fórumot.) Tehát, amennyiben nem oldjuk meg nagyon sürgősen ezt a problémát, akkor a interliberálisglobálnácik fényes győzelmétől lesz hangos a világsajtó! Ugye nem kell magyaráznom, hogy ez megengedhetetlen!