Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: férjhez megy a vajda lánya...

#647182 Euroman Előzmény: #647172

köszönöm! általában nem szoktak bántani, de mondjuk Ursi egy tehetségtelen, ötlettelen alaknak tart, már le is írta....nem tudom, lehet, hogy igaza van...annyiban mindenképp, hogy vállalkozó nem akarok lenni, kényszervállalkozó sem...valamikor, talán 10-15 éve akartam, de ma már nem, mert ötletem sincs, pénzt sem akarok rá áldozni, és valószínűleg működtetni sem tudnám....ezért próbálok alkalmazott lenni, csak úgy nehéz, hogy a kutya se akar alkalmazni...

#647176 Dr. ursi Előzmény: #647172

nagyon jól ismerem a filmet és veled ellentétben semmi hasonlóságot nem látok a fidesszel annál többet az együttessel és társaival.

amikor pl szanyi elvtárs nyilatkozik v szekeres imci vagy fletó v libás.

nekem is mindig a tanú ugrik be.

ez az öszödi beszéd pl ilyen ürgebőrbe varrott kategória.

#647172 Ricsi Előzmény: #647154

Mennyi sok okosságot írtok itt összevissza :))

A régi rendszer meg van filmesítve, Tanú a címe, és mindent megmutat arról a korról. Be is szoktam másolni belőle részleteket, hogy mennyire hasonlít is az akkori világ a mai fideszesre...

Emellett ez Euroman fóruma, és szerintem teljesen tuskó dolog őt itt cikizni. Egyszerűen azért, mert az is bunkó dolog, ha elmegyek valakihez, és nála cikizem. Ha nem tetszik, elmehetek onnan, de a házigazdát bántani... hmmm...

Ursika drága, már megbeszéltük, a komenyisták és a hasonlók sosem változnak, te mindig ezt állítod. Én meg ilyenkor folyamatosan megkérdezem, a liberális internacionálé alelnöke viszont akkor mitől tud megváltozni? Most persze azon kívül, hogy te azt gondolod, meg tud.

A most hatalmon levők pont ugyanolyan komenyisták, mint a másik oldal. Meg kell nézni a tanút, mondjuk virág elvtárs helyére odaképzelni Lázár elvtársat, a - mondjuk - narancsültetvény helyére pedig trafikot tenni. Nincs itt semmi különbség, kérem szépen.

Szóval, kérek mindenkit, a házigazdáról csak jót, vagy semmit. Ez egyszerűen műveltség kérdése...

#647167 Euroman Előzmény: #647146

na jó, azért ha ilyen karrier után visszavonulsz, és után is csak rajtad múlik, hogy a sok ajánlat közül mit, vagy esetleg semmit nem fogadsz el, az is más, ahhoz képest, hogy 20 év után kirúgnak, mint a büdös xart...és mondjuk 8 hónap alatt bebizonyosodik, hogy a kutyának sem kellesz...én ezt sejtettem, hogy így lesz, ezért sem nagyon ugráltam a munkahelyemen...ha pl. a korom miatt nyugdíjba mehettem volna, szavam se lenne, de így ez kilátástalan

#647154 banyaiz Előzmény: #647138

Nehéz ügyek ezek. :) Kevés ilyen zavaros társadalom lehet mint a magyar, ennyiféle egymásnak ellentmondó érzelem emberekben a közelmúltból.

Walex: Ahogy elnézem a dolgokat ez lassan minden pártnak a problémája lesz, annyira rövid távra koncentrálnak. Felgyorsult a világ de azért szánalom amit művelnek Mónika show kb.

#647146 walex Előzmény: #647141

Egyszer fent, egyszer lent. Ezt a sors előbb-utóbb kiegyenlíti, egálba hozza. Egy ideig megy a szekér, utána csak döcög. Ezt nagyon sok embernél láttam már, nálam is volt már rá példa. Ezekből lehet tanulni. Amikor jól mennek a dolgok, akkor kell minden Ft-ot félretenni arra az időre, amikor majd a dákó másik oldalán áll az ember.

De ott a sport világa, ott is sokszor előjön a kiegyenlítődés. Lásd, F1 M. Schumacher. 7 vb cím, majd némi kihagyás és az egyetlen 3. helyezésének a Mercivel úgy örült, mint egy kisgyerek, sírt. Más sikereket nem is ért el vele. Az más kérdés, hogy ha marad még egy évet, már állt volna szerintem Hamilton/Rosberg helyett a dobogó tetején. Ugyanúgy rosszkor szállt ki, mint anno a Honda, ami Brawnnal egyből bezsebelte a vb címet, amint távoztak.

#647142 walex Előzmény: #647139

Én a pufajkást éppúgy 0 embernek tartom és tartottam, mint a mindent aláíró pált.

Eltérő okokból, de mindkét emberrel voltak keményen problémák, de azt el kell ismerni, hogy a baloldal most mit meg nem adna, ha lenne náluk egy olyan politikus, mint Horn volt, ő ugyanis a jelenlegi baloldali felhozatalnál még mindig jobb volt.

#647141 Euroman Előzmény: #647129

minden relatív...én nem gondolom, hogy jól állnának a dolgaim....sőt talán az elmúlt 30 évben, mióta leérettségiztem, a legrosszabbul az elmúlt évben állnak...

#647139 banyaiz Előzmény: #647135

Egy Hornt pl sokkal többre tartok. Ávós volt , aztán magas pozíciókban volt előző rendszerben, de ezt gerincesen felvállalta, hogy ebben hitt, van ilyen (igaz nehéz lett volna eltitkolnia vszínű ennek is szerepe volt benne:) . Nem rajongok érte, de még mindig többre becsülöm mint az ilyen csúszó mászó férgeket.

Most már üzleti alapon megy nem elvi alapon. Régen elvtárs voltál most jó polgártárs vagy, még akár KE-nek is jó vagy, ha mindent aláírsz aktuális érdekeknek megfelelően. Nagy bizalomromboló dolgok ezek.

#647138 Dr. ursi Előzmény: #647135

az lehet. vannak karrieristák mint smitt. így tudott előrébb jutni. sztem ennyi. s vannak akik valóban változnak és mássá jobbá lesznek. itt van mindjárt pál apostol :o) aki ugye a legádázabb üldözője volt Jézusnak oszt hirtelen pálfordult :o)

de egy valami embertípus nem változik SOHA ! a kommunista. a marxista. mocsok alávaló banda. ezt ne feledd !

és nemzetközivéééééé lesz, holnapra a világgggg ezt éneklik s lesöprik a padlásod és levernek mint taplót ölés nekik vicc !

tudod ezerszer inkább a polgáribb társadalom esélye mint a marxisták (a lumpen, a proli, az ingyenélő, a nemzetközi nagytőke kiszolgálói, a haza és benne a kisember eladói) valaha is a hatalom közelébe kerüljenek még egyszer !

#647135 banyaiz Előzmény: #647132

Igaz ennyi idő alatt már az érintettek a rájuk nézve terhelő dolgokat könnyen el tudom képzelni eltűntették vhogy. Amitől viszont tarthatnak, hogy abban a sok millió oldalban vhol rájuk utaló szöveg van amivel lebukhatnak.

Mondjuk egy Schmitt mint KE. Hát ha úgy előtted van az életrajza, amennyire gerinces figurának néz ki csak akasztott ember nem volt az előző rendszerben. Aztán őt kell kinevezni egy Sólyom helyére. Ilyen dolgok nekem már a 0 bizalom kategória, hülyének néznek ezek a politikusok minket.

#647134 Dr. ursi Előzmény: #647127

nekem egyik nagyapám csendőr volt.

aztán kőbányában bányász.

előtte ült is.

mert csendőr volt a hivatása.

teljesen nincstelenek voltak.

erdélyből menekült nagyanyám a két gyerekkel (2 éves és 1 hónapos) amikor bejöttek a románok 45ben, meg ami élelem belefért a batyuba.

nagyapám hadifogságban volt akkor.

szinte semmi sem maradt utánuk.

nagyapám ezüst cigeretta tárcája rajta egy golyó okozta bemélyedés.

nagyanyám emléke, a gyerekkor, amit nekik köszönhetek, és azt is h ápolhattam.

de hát semmi sem a miénk amúgy sem.

minden hiábavalóság ahogy a prédikátor salamon mondja.

-

a másik ágon kulák volt nagyapám, mert fuvaros vót.

nagyanyám fodrász, tanulóévek után még 10 évet dolgozott és összegyűjtött annyit h nyitott egy saját műhelyt, úgy kuporgatta össze - mindent államosítottak 50ben eccerűen jöttek összepakolták és elvitték, nem kapott sehol munkát szakmájában merthogy előtte ugye sajátja volt és így rendszeridegen kapitalistának volt bélyegezve, egy öntödében ismerős segítségével formakészítő lett ahol a szilikózis menő volt :o) maradt két echte hajsütővas, egy olló 911ből egy nyakseprű, borotvák, meg egy tábla: "Hölgyfodrászat itt e házban"

sok-sok emlék, szívemben.

köszönet és hála.

#647132 banyaiz Előzmény: #647120

Jó Ursi csak az a gáz, hogy nagyon érzékeny vagyok a hülyeségre , és az komcsi dolgokra is. Ezek ilyen szocializációs problémák nálam. :)

Viktor a dolgaiban eléggé sok komcsi tempót fedezek fel, az elviselhetőnél többet mintha Rákositól tanulna, még több zöldséget amit összehord, ez nekem nem jön be.

Nem beszélve ezekről az 1000 évre titkosított ügynök aktákról egyebekről pl volt mszmp-s , kiszes elvtársak most a nagy nemzeti polgárok. Legalább a közszereplőknél nyilvánosságra kellene hozni, parlamenti képviselő stb. Lennének meglepetések vsz.

#647131 banyaiz Előzmény: #647119

Hát igen minden viszonylagos jólét szempontjából is. Sokat szenvedsz vszínű jobban meg tudod becsülni a dolgokat.

#647129 Dr. ursi Előzmény: #647032

sztem most is jól van eleresztve.

tudod robbaj azoknak sír mindig a szájuk h nincs akiknek amúgy van.

ez már csak így van.

#647127 Rozsdáskilincs Előzmény: #647119

Na még annyit a tatáról arról az emberről akit szó szerint agyonvertek puskatussal. Az az ember az én ősöm aki az elsővilágháborus honvédő tetteiért földet kapott jutalmúl. Ott a királyi pecsét a papíron! Persze az a föld később 45 után elveszett.

#647123 Dr. ursi Előzmény: #647119

pontosan.

nem tudjuk mi sem !!! de a fiatalok még kevésbé ! h jól élünk és egy zokszó panaszunk sem szabad lennie.

#647120 Dr. ursi Előzmény: #647111

erre emlékezz mindig amikor libás bajnaiékat és az aféléket isteníted ! mind az a fajta amelyik lesöpri a padlásodat félholtra ver, mocsok szemétláda banda.

tanulj a nagyszülőktől !

#647119 Rozsdáskilincs Előzmény: #647111

Sajnos ismerős a történet:( meg kellene filmesíteni az akkori időket had tanuljanak a fiatalok. Talán kicsit jobban megbecsülnék a mai jólétet. Mert ahhoz képest kúrva jó világ van, kérdés ugye honnan nézzük.:) Az én tatámat is agyon verték a rohadt komcsik!!

#647111 banyaiz Előzmény: #647098

Nagyanyáméknak volt egy malmuk, földjeik , erdőjük . Mindenüket elvették, nagyapám 3 év börtön (elrejtette a gabonát és egyéb takarmányokat oda ahol egyébként is voltak mindig is, udvarra, góréba stb, ez volt a bűne, együtt ült olyan figurákkal akik előtte a háború után éppen őket rabolták ki fegyverrel) , nagyanyám ott maradt 4 kicsi gyerekkel minden nélkül. Tsz-be nem vették fel, még napszámba se semmibe, mint volt kulákot . Másik rokont aki tudott volna segíteni az Ávosok félholtra verték mert lehajította a padlásról az egyik gabona begyűjtő embert. Pár év múlva bele is halt olyan maradandó sérülései voltak. Nagyanyámék azért nem haltak éhen mert volt egy kis kertjük ami megmaradt, néhány gyümölcsfa , és szomszédok faluban segítettek nekik . Utána tudtak már tartani állatokat stb. Nagyapám meghalt , nagyanyám még tartott teheneket, emlékszem mindig vittük leadni a tejet mikor ott voltam nála. Özvegyi nyugdíj kiegészítés címén. Egyedül volt de tartott disznókat eladásra is.

Szóval úgy a genetikán kívül más okokból is megtanulta , hogy kell élére rakni a Ft-ot.

Egy ilyen kiképzés lehet rám is rámférne mert elpuhulunk itt a nagy hedonizmusban, vér nem válik vízzé azért teljesen. :)