Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: férjhez megy a vajda lánya...

Ricsi Előzmény: #647154

Mennyi sok okosságot írtok itt összevissza :))

A régi rendszer meg van filmesítve, Tanú a címe, és mindent megmutat arról a korról. Be is szoktam másolni belőle részleteket, hogy mennyire hasonlít is az akkori világ a mai fideszesre...

Emellett ez Euroman fóruma, és szerintem teljesen tuskó dolog őt itt cikizni. Egyszerűen azért, mert az is bunkó dolog, ha elmegyek valakihez, és nála cikizem. Ha nem tetszik, elmehetek onnan, de a házigazdát bántani... hmmm...

Ursika drága, már megbeszéltük, a komenyisták és a hasonlók sosem változnak, te mindig ezt állítod. Én meg ilyenkor folyamatosan megkérdezem, a liberális internacionálé alelnöke viszont akkor mitől tud megváltozni? Most persze azon kívül, hogy te azt gondolod, meg tud.

A most hatalmon levők pont ugyanolyan komenyisták, mint a másik oldal. Meg kell nézni a tanút, mondjuk virág elvtárs helyére odaképzelni Lázár elvtársat, a - mondjuk - narancsültetvény helyére pedig trafikot tenni. Nincs itt semmi különbség, kérem szépen.

Szóval, kérek mindenkit, a házigazdáról csak jót, vagy semmit. Ez egyszerűen műveltség kérdése...