Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#647301 Euroman Előzmény: #647185

a kltsvetés lehet, hogy orrnehéz, de a kormány meg phasz nehéz...mert egy 158 cm-es primitív phasz vezeti

#647196 Fornit Előzmény: #647117

Gépi zárás volt 390 felett :S Amikor legutóbb ránéztem 360 volt az árf...

#647185 Előzmény: #647177

OFF Ez nem így műkdik walex, ez teljesen rendben van, hiszen számos adóbevétel eleve a második félévre volt kalkulálva - és mindig orrnehéz a költségvetés.

Az, hogy 100% környékén járunk az pont jó eredmény, de különösen akkor, ha azt is figyelembevesszük, hogy ebben számos olyan tétel is van (korábbi önkori adósságok, intézmények, oktatás, EÜ), ami korábban nem volt a költségvetés része.

#647162 banyaiz Előzmény: #647143

Álljuk az ütéseket. Várjuk meg azért a végső számokat. Ebben a negyedévben is 13 mrd egyszeri tétel a tranzakciós elmaradás miatti plusz adó.

Ez a drog kolléga , ahogy rákaptak erre a bank pumpolásra, nem Ozora. :) Ide kell kiküldeni a kábszer kereső kutyákat.

Egyszer ezektől a koloncoktól a bank megszabadul akkor lesz csak fényes az eredmény. (ha előtte nem sikerül vmi dohánybulihoz hasonló akciót itt is művelni, lásd takszövök stb) De ez a megszabadulás nem egy gyors folyamat eddig, egyre jobban belekavarodunk inkább.

Majd októberben kell meg…

#647160 walex

Majd októberben kell megnézni a kondi listákat alaposan, addigra tisztul a kép. Kivéve, ha a kiszesek szeme fénye nem emel megint jan. 1-től tran. adót, mert továbbra sem jön a várva várt bevétel belőle.

#647156 Előzmény: #647150

Citinél is új feltételek jönnek szeptember 5-től de az én esetemben nem látok különbséget. Viszont OFF ideje lenne már rendet tenniük a kondíciós listában, mert lassan már senki sem igazodik ki azokon.

#647150 walex Előzmény: #647143

Amíg van ember, aki hagyja magát nyírni, nem kell csodálkozni rajta. Főleg most, hogy emelkedik majd az "átnemhárított" tranzakciós adó által egy csomó díj.

#647147 Dr. ursi Előzmény: #647143

leírhatja az adó egy részét és biztos le is írta :o) plusz gondolom szépen emelte a marzsokat a meglévő hiteleken is ...

#647143 Előzmény: #647121

Furcsa ez a bank.

Minél több az adója, annál nagyobb a nyeresége.

OTP a második negyedévbe…

#647121 vincentlauria

OTP a második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest ötödével magasabb adózott eredményt érhetett el az idei második negyedévben. Korrekciós tételek nélkül a bank közel 45 milliárd forintos profitot termelt a várakozások alapján, a számviteli adózott eredmény (31 milliárd forint) visszaesése mögött a korrekciós tételek megugrása áll.

A Bank augusztus 15-én hajnalban teszi közzé második negyedéves számait.

Most értem ide, látom be…

#647117 Fornit

Most értem ide, látom bekötött egy kis short 380 felett.

#647115 Dr. ursi Előzmény: #647112

nálam egyharmad maradt le.

4080 körül vártam.

ill még nem tettem le teljesen a 3840-emről sem :o)

#647112 Csusza Előzmény: #647108

Vissza akartam venni a cuccomat 4000 körül. Szinte üres kézzel bambulom a felfelét. :-(