Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#647038 vincentlauria Előzmény: #646803

feszült az öreg, az biztos, na de ki nem az 4300 körül? de simák mennyivel volt nagyobb úriember? semmivel, csak nem lovazott, amúgy jó szöveg:)

#647022 Keg Jenő Előzmény: #646790

Ezért forog a papír a névértéke több mint 40 szeresén... Jó vezérigazgató a Csányi, ez a tanulság.

#647006 wnprt Előzmény: #646847

Semennyit, viszont mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy milyen veszélyes, ha egy piaci szereplő túlzottan nagy hatalmat gyakorol, az ügyfeleknek az az érdeke, hogy minél kiegyenlítettebb legyen a piaci verseny, az otp-nek már így is túl nagy a pénzügyi ereje, aminek nem az ügyfelei a nyertesek, kizárólag a felsővezetés és a főrészvényesek. Egy egyszerű otp ügyfél csak fizet és szív, a 10-15 felsővezető pedig évi 3-400milliót kap összesen minimum, a főrészvényesek pedig osztalékot, meg továbbá előnyös üzleteket - Groupama az otp esetén.

#646835 wnprt Előzmény: #646820

Az OTP egy ügyfélellenes szemét bank, mindenkit átver, jómagam már 4 éve nem vagyok az ügyfelük, csak a részvényeivel érdemes foglalkozni. Remélem eléri a kormány, hogy csökkenjen a piaci részesedése. A legjobb választás a piacon a Gránit Bank, amely nem vett részt a devizahitelezésben, a számlacsomagjai a lehető legjobbak az összes szereplő közül.

#646820 banyaiz Előzmény: #646790

Cs mostanában mindenkit helyre rak. Múltkor forradalmárokat, most mkb-t. Megártott neki a meleg vagy nem tudom mi van vele, ilyen ingerülten szól. Igazat beszélt de hát azért nem kellett volna így kiosztani szegény vezérigazgatót.

Mkb-t megvehetnénk olcsó pénzen persze.

agrár biznisz

#646813 Kissherceg

Az OTP Bank legalább 40 százalékra kívánja növelni piaci részesedését középtávon az agrárfinanszírozásban - jelentette ki Csányi Sándor kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával (NAK) megkötött együttműködési megállapodás aláírása előtt emlékeztetett: tavaly a bankszektor mezőgazdaságba kihelyezett hiteleinek állománya csökkent, az OTP-é viszont 15 százalékkal emelkedett. Ez mintegy 13 százalékos részesedést jelent a banknak az ágazat finanszírozásában - mondta az MTI-nek Benedek Fülöp ügyvezető igazgató.

Csányi Sándor kiemelte: az OTP több évtizedes hagyományokkal rendelkezik a mezőgazdasági termelők finanszírozásában, de még mindig nem használta ki az e területen rendelkezésére álló lehetőségeket, és nem foglalta el azt a helyet, ami megilletné.

Győrffy Balázs, a NAK elnöke hangsúlyozta: számukra azért fontos a megállapodás az OTP Bankkal, mivel a két szervezet a továbbiakban egymás munkáját segítve, együtt kíván munkálkodni az agrárgazdaság fejlesztése érdekében.

A kamara elnöke utalt arra is, hogy ennek egyik fontos eszköze lesz az a többfunkciós kamarai kártya, amelynek kialakításában az OTP Bank segített a NAK-nak. A kártya a pénzügyi szolgáltatásokon túl más - például telekommunikációs - szolgáltatásokat is nyújt majd a NAK tagjainak. A kamara célkitűzése - húzta alá Győrffy Balázs -, hogy a tagok a tagdíj értékét meghaladó - "aprópénzre váltható" - ellenértéket kapjanak köztestületi tagságuk kapcsán. Ezzel szeretnék kézzelfoghatóvá tenni a kamarai tagság előnyeit.

Csányi Sándor arról beszélt, hogy nemcsak bankvezetőként, de befektetőként is bízik a magyar agráriumban. Az OTP Bank fiókhálózatában biztosít könnyű elérhetőséget a vállalkozók, így az agráriumban tevékenykedők számára is. Az OTP szeretne tartósan élen járni a bankok között a mezőgazdaság finanszírozásában. Ez nemcsak hitelnyújtást jelent, hanem azt is, hogy a pénzintézet olyan további pénzügyi szolgáltatásokat nyújt, amelyek egyszerűen, gyorsan, korszerű és átlátható módon érhetők el.

Fontosnak mondta, hogy az agrár- és más vállalkozók is folyamatos információkat kapjanak a pénzügyi termékek nyújtotta lehetőségeken túl, például arról, hogy milyen magyar, illetve uniós támogatások érhetők el számukra. E célok megvalósítására az OTP önálló agrárgazdasági igazgatóságot hozott létre.

A bankvezető úgy vélte: a bankszektor szerepe jelentős lehet a következő években a mezőgazdaság számára. Például, ha a kormány szándékainak megfelelően korszerű állattenyésztést szeretnének létrehozni a gazdálkodók, amely volumenben és hatékonyságban is jelentős fejlődésre képes, ahhoz legalább ezer milliárd forint beruházásra volna szükség. Ezt a fejlesztést bankok nélkül nem lehet véghez vinni - szögezte le Csányi Sándor.

Az elnök-vezérigazgató örömét fejezte ki a tekintetben, hogy az OTP együttműködési megállapodást kötött a NAK-kal. Hozzátette: várhatóan az OTP az agrárium első számú bankja lesz, és a NAK-nak első számú pénzügyi partnerévé válik. Így az OTP is jól jár, mivel több ügyfélhez juthat el a köztestületen keresztül.

A cél közös: a kamara és az OTP is érdekelt abban, hogy az agrár- és az élelmiszer-gazdaság fejlődjön és növekedjen - mondta Csányi Sándor.

Az OTP első embere és a NAK vezetője is osztja azt a véleményt, hogy a magyar mezőgazdaságnak a jövőben még nagyobb szerepe lesz az ország gazdasági növekedésének alakulásában. Ezért a kormány által ezen a területen kitűzött célokat a mostani megállapodás jól szolgálja majd - hangoztatta Csányi Sándor.

#646803 Dr. ursi Előzmény: #646790

jó nagy tapló ez a csányi.

szabad fordításban azt mondta amúgy h tárgyalunk a bajorokkal az mkb megvételéről.

(épp a fogait vizsgáljuk a szegény párának, sokalljuk az árat ezért a gebéért)

Csány Úr nem tagadta meg…

#646790 Euroman

Csány Úr nem tagadta meg önmagát, jó nagy parasztként szólt be a másik bank vezérigazgatójának (amolyan viktoros volt ez a beszólás):

"Magyarországon részt akarunk venni a bankrendszer konszolidációjában, én soha nem mondtam, hogy az MKB-t akarjuk megvenni én mindig magyar bankokról beszéltem, mondta Csányi. A Simák úr már másodszor hozza szóba, hogy az OTP nem veszi meg az MKB-t, na most én ezt nem kívánom kommentálni, de egyébként általában mondanám, hogy értsék a mezőgazdasági újságírók is, hogy amikor lovat akarok venni, akkor nem a lóval tárgyalok, hanem a gazdájával..."

#646725 banyaiz Előzmény: #646706

Kell nyitni egy banános topikot , ott nem zavarunk senkit , felmegyünk a fára , aztán előadhatod a panaszaidat hitel, és banki ügyekben. Meghallgatlak , empátia, együttérzés, szimplisziti módon elmondom mi a szitu, mint egy jó pszichológushoz illene :) Esetleg a következő békemeneten, azt nem ígérem én is eljövök, de ott biztos lesz erre témára fogékony ember akivel komoly szakmai alapon megbeszélheted a hitel , banki ügyeket. Úgy tippelném rokonlelkekre is találhatsz ott. :)

#646722 Ricsi Előzmény: #646690

köszi:)

Ezek a 4 900-as és a 4 400-as vételek negyede volt. Lehet, nem világos...

Szóval vettem 4 900-on, és 4 400-on, ezek felét eladtam 4 460 körül. És ennek a felét vettem most vissza, tehát a teljes pakk negyede még hátravan 4 000 körül. Aztán persze bent vagyok 3 900-on is, szerintem meglesz az is ebben a hónapban.

A szokott módon a korább…

#646718 Tapasz

A szokott módon a korábbi helyeken újabb oti pakkok vétele

#646706 Előzmény: #646705

OFF és ON:

banyaiz, nagyon szépen kérlek, hogy ne offolj már állandóan az OTP topicban, mert a Stockland sem a TAB-okhoz, sem a böngésző tetejére nem írja ki, hogy merre járok éppen és mivel több topicban futod az ámokot az uzsormaffia védelmében, így nem tűnik fel, hogy már megint ezt a topicot qrod szét én meg válaszolok rá, mert azt hiszem, hogy nem itt járunk.

OFF

BEEP! :)